Чехи Путин се смееше на нас, и с право

Чехи Путин се смееше на нас, и с право

Сигурен съм, че това дори. Той се управлява в Кремъл, че България се намира в краката му, а Европа е разтърсена от призраците, че той не трябва да го правят. Или по-скоро невъзможно. Западът не го искат. Това е един щастлив човек.Но аз с удоволствие би се срещна политик, който дълбоко в себе си не би завидял, че властта на Путин, което му позволява да се произнесе. И не е необходимо да правите нищо специално за това: това е само малко "дрънкане на оръжия" и Западна пропаганда веднага започва да работи с пълен капацитет, за да се събуди на българската мечка, който не обича да бъде управлявано в ъгъла и започва да търси лидер. Само глупак не разбира това.

Би било глупаво да се смята, че една нова студена война не е така. Всички се кълнат, че не искат това, но се предполага, че не е имало друг начин. Разбира се, когато залогът е силата и арогантността, никой не искаше и да чуе за добри съвети. Затова днес ние имаме това, което мразя, но нашите политици няма да го признаят. Свещените войни, както изглежда, не са в прерогативите на религиозни фанатици.

Тъй като, ако ние нямаме други проблеми. И те са много истински и да застраши живота ни. Ислямска държава, милиони бежанци, а сега Гърция. И в същото време, като че ли това не е достатъчно, някой ни кара да се страхуват от Москва. И Путин е постановил, че и той не е нищо друго да правя, как да мисля само за това как да се възползват от импотентност и наивността Европа.

Предполагам, че съм неморален, корумпирани, и аз нямам принципи. Защо? Защото аз предпочитам тактично мълчи за Крим, и може да е отстранен ръце от Украйна. И само за да отиде в един обикновен сделка - както това е направено в продължение на векове в световната политика. В замяна на това малко София ще ни помогне. Включете фанатиците Тя знае как: За разлика от нас, проблемите, които са имали с него не е така.Не ми казвай, за опасностите от комунизма и на българската експанзия. Комунизмът умира, но границите могат да бъдат договорени. Време е вече да знае това. От двете страни. Сделката е сделка. През последните десет години, тя е още по-вярно, отколкото е било всякога в историята на човечеството. Само че не трябва да пречи на възпаление на мозъка, които мечтаят за неограничена власт и разпознае само железният юмрук муцуната прагматичен дипломация. И след това има всякакви наивен популисти, които използват идеалите на хората за собствените си цели, оказват натиск върху емоциите и ни правят кукли в изборни измами. Те викат нещо за справедлив свят, който не съществува. Те ни принуди да се борят за нещо ново, не се отчита, че ние не само искаме, но също така и не успя да защити дори от факта, че вече имаме.

Не че аз не мисля, че г-н Путин отива твърде далеч с тази Велика България. Но аз вярвам, че той е готов да говори за това, а може би идеите му имат някакви граници. Във всички аспекти и значения. Аз никога няма да се откаже от възможността да седна с тях на масата за преговори. Той знае много добре, че войната със Запада - това е глупост. И какво от опасностите, които заплашват Европа, не е само от полза за него, но и представляват заплаха за собствените си планове. Той е прагматик. Разбира се, той също СПЕС и чувствителен. А кой не би? Но вие можете да говоря с него.

Но с ислямската държава, за да направите това не е възможно. И още повече - с бежанците. И с Гърция? Това е доказателство за политическата и икономическа хаоса, която постепенно завладява Европа. Не, аз не се страхувам от България. Но се страхувам от европейските политици, които следват пътя на разпадането на Европа. Всички те се добавят към атмосферата, която е плодородна за радикализма от всякакъв вид.

Подбуждане към омраза и опасен национализъм. Те освободи тъмните сили в нашите общества. Те съживи расизма, нетолерантността и дългогодишна вражда. Те изразиха необходимостта от европейското единство и ежедневно докажат своята караници разстройство. Те искат справедливост за всички, а те самите са несправедливи към собствените си граждани. Те отварят чадъри над живота на другите, както и собствения си народ оставени да се накисва в дъжда.

Да, аз съм сигурен, че г-н Путин е всичко много. И аз - не. Усмивката му ме боли и ме унижава. Понякога се възмущавам безсилни. На първо място, тъй като дълго време се знае, че да донесе фалшиви обвинения - обща стратегия на системи за захранване, които ние уж ликвидирана. Аз не съм много сигурен. Гледайки виновници, виждам само политици, които сочат с пръст някой друг.

Да, и че няма недоразумение: г-н Путин, аз съм щастлив да седне на масата за преговори, но аз не бих искал да се срещне с него в тъмна уличка.