Често задавани въпроси относно използването на описание мета-таг в популяризирането на сайта, bloggermen

Какво е мета тагове Описание?

Meta Description Tag се използва за страница резюме на обекта, той се поставя в тага Head в документа и не може да се види визуално за потребителя. Тя изглежда по следния начин:Често задавани въпроси относно използването на описание мета-таг в популяризирането на сайта, bloggermen

Чрез попълването на мета тагове за описание, представлява поставянето страница с описание на съдържанието на атрибут = "" маркер. На фигурата това е удебелен текст.

Как Метаописанието на уебсайта промоция?

Струваше ми се, че правилният дял и добро съдържание с естествената поява на ключови фрази, е достатъчно за успешното популяризиране. Но напоследък съм променила моята гледна точка.

От достоверни източници (Google. Yandex), че описанието се използва при формирането на откъси в резултатите от търсенето. И такива примери, то се появява, достатъчно количество.

И това е една добра фрагмент в резултатите от търсенето? Точно така! Това е добър поведенчески фактори, и като следствие, растеж и позиция. Действително, през последните поведенчески фактори, по-специално по въпроса, започна да дава значителен принос за класацията. Логиката на търсачката е проста: ако сайтът спорните често е кликнал, това означава, дава отговор на искането на потребителя, както и че има смисъл да вземете по-висока в търсенето.По този начин, Мета Описание индиректно влияе на класирането: с нея можете да създадете красив фрагмент, който ще може да се кликва. По този начин, тя ще подобри поведенческите фактори и положението при поискване.

Как да се запълни мета тагове за описание?

Добър съвет за това как да се запълни даде търсачки: тук - Yandex, тук - Google. Накратко обобщава HELP и добавяне на собствения си опит, че:

5 причини, за да незабавно да се регистрират на мета тагове за описание

1. Google обича да се откъс от мета описание. Помислете, например, в топ 10 за [уебсайт промоция]. Ще бъдете изненадани от факта, че в продължение на 9 от 10-те най сайтовете на Google е като фрагмент от мета тагове описание.

2. Описание Yandex стана използван за формиране на фрагмент по-често. Преди - това е рядкост сега Yandex е станал много по-голямо внимание на този мета тагове.

3. Увеличението на трафика. Един добър мета описание, представени с откъс, може значително да се увеличи броят на предаване на обекта от текущата позиция.

4. Подобряване позицията. Добри откъси генерирани с помощта Deskripshn етикет, може да доведе до по-висок CTR в резултатите от търсенето, това ще бъде от полза за поведенчески фактори. А добри поведенчески фактори, по-специално, CTR сайт в резултатите от търсенето ще доведе до по-нататъшно увеличение позиции. По-специално, това се отнася за Яндекс.

5. Възможност за създаване на управлявани код откъси. Един добър пример за управлявани код откъси е показано тук. Мета-Deskripshen - е средство, чрез което се образува желания фрагменти индустриален мащаб.

Примери за добри мета-описания са поставени в откъси

Безплатни диагностика, ефективност и гаранция - това е, което иска клиента.

ПРИМЕР 2:
Следните откъси са доста атрактивни за онлайн магазин:

Демонстрирайки от порядъка на ширина, наличност на продуктите и доставка на отлична примамка потенциален купувач.

И да ви изпълни етикет Мета Описание?