Диета ориз, пиле, ябълки (диета етапи, менюта)

Диета ориз, пиле, ябълки (диета етапи, менюта)
Планове за захранване, които се основават на принципа на отделни храни, които не са рядкост. Един от най-популярните варианти е на диета с ориз, пиле, ябълки. Той е предназначен за 9 дни и носи значителен наднормено тегло.диетични препоръки

Тази диета е разделена на 3 етапа, всеки посветен на конкретен продукт стриктно. 9 дни представени в метод статия отнема 4-7 кг на наднорменото тегло. По време е препоръчително диетата да се откаже от активна спортна подготовка - се допускат само съхраняващи натоварване.

диета

С течение на три дни ядат ориз овесена каша. Дневна ставка - 1 супена лъжица. сухи зърнени храни. Вечерта залейте ориза със студена вода, а на сутринта - Drain, изсипва вряща зърно и варете, докато омекнат (това ще отнеме около една четвърт от един час) (2 супени лъжици.). Не забравяйте, че можете да не се забъркваш сол (ще трябва да направите, без масло). Цялата част да бъде разделен на 5 еднакви порции и се хранят през деня. За да допълнят диетата може да бъде вода (2.5 L) и мед (не повече от 3 чаени лъжички). Liquid питие в малки порции, само няколко глътки, но толкова често, колкото е възможно. По отношение на зърнените култури, като последната част от нея трябва да се яде преди 20.00.На този етап, това идва ред на протеини храни -3 дни ще ядат само пилешко варено. Ежедневно норма на месо - 1.2 кг. Пиле готвач без сол. премахване на кора, отлепване на месото от костите, разделен на 5 порции, смесване бял и тъмно (месо и краката има различно съдържание на мазнини на гърдата). Преди всяко хранене се пие 1 супена лъжица. Останалата вода течност разпределени през деня (дневната скорост на вода - 2.5 литра). мед осигури прилив на енергия (3 чаени лъжички).

Сега идва ред на ябълки - това е по-добре да се вземат зелените клас одрани. Дневната норма от плодове - 1 кг. Както и в предишните фази, диетата на ориз, пиле и ябълки осигуряват изобилие пиене режим (2.5 литра течност трябва да се разпръсне в рамките на деня). Ако смятате, че една от големите слабости, можете да да бъдат включени в диетата на 3 ч.л. мед.

ефективността на диети тайна

Тази диета се основава на принципа на редуване на въглехидрати и протеини. В се използва първа стъпка ориз - това трева изчиства тялото от излишната влага и от шлака. След това идва ред на протеин. Богата на протеини храна предотвратява разграждането на мускулната тъкан, карайки ги да изгори телесните мазнини. Третата стъпка установява резултата - ябълките имат ниско калорични, фибри почиства червата, и органични киселини "бутане" метаболизъм. Медът да се яде по време на диета, не е необходимо - ако не се чувствате по-ясно изразена загуба на сила и не се занимава с умствен труд, а след това няма "бързо" въглехидрати хранене може и да направя.

Противопоказания

Тази техника загуба на тегло е противопоказан ако има проблеми със стомашно-чревния тракт, бъбреците, черния дроб. Не е необходимо да се прибягва до нея в случай на тежка физическа работа. Преди диетата се препоръчва да се консултирате с лекар.

Диета ориз, пиле, ябълки помага да отслабнете и да очисти организма. Ако се съди по мнения, монотонен храна бързо уморена - не е много трудно да се прекъсне. Някои хора на диета елиминира един от етапите, което намалява продължителността на диета до 6 дни.