Диета "ориз, пиле, ябълки" - ползите и режим на правила и противопоказания

Друг вариант на диетата Mariny Korolevoy. Същността на "ориз, пиле, диета ябълки" до 9 дни яде, както следва: 3 дни е само ориз, след 3 дни - само пилето, следвани от 3 дни от консумирането на ябълки. Предполага се, че на тази диета, можете да загубите 3-7 кг.предимства

  • Излязло тегло на ден варира от 0.5 до 1 кг - което е много;
  • След такава диета тялото ще бъде свеж и отпочинал, той е особено добър след празниците;
  • Обикновените продукти.

Противопоказания

Тази диета не се счита за балансирана, така че седи върху него трябва да бъде само лице, без здравословни проблеми. Нито времето, нито повече хронични. Препоръчително е да се ограничи упражняването и приемате мултивитамини комплекс. Консултирайте се с вашия лекар по-рано. Re диета може да се извършва само след 3 месеца.

принцип на действие на диета "ориз + пилешко + ябълки"

Фигура очиства организма от различни отпадъци и показва излишната течност. Пиле получава протеин т. Е. Протеини, и те ще засили мускулите и изгаряне на мазнините. Ябълките консолидират резултата и за ускоряване на обмяната на веществата.Диета

  • Не сол, алкохол, захар, масло;
  • Пиле варени или печени; предварително отделят козината;
  • Ябълките по-добре да се вземат по-малко сладко (например, зелено);
  • Пийте толкова вода, колкото е възможно. Оптимална доза - 3 л / ден. Понякога могат да пият други течности, но без добавки;
  • Позволено, за да използвате три супени лъжици мед на ден.

През първите три дни, когато ядете ориз, яжте малки порции. Една чаша сухо ориз трябва да получите около пет порции готов. Яжте фигура не по-късно от 20:00 часа.

На "пиле" сцената също трябва да ядат малки порции. Обърнете средни пиле, готвач, се разделят на 5 равни части и се храни, след като е пил чаша вода преди това.

В третия етап се яде ябълки, около 1,5 кг. Яжте може да бъде във всякаква форма: сурови, печени, задушени. Също така е възможно на този етап да се замени малките ябълки калорични зеленчуци или салата, подправена с лимонов сок.

резултати диета

Всичко зависи от намаляване на теглото. С правилното спазване на правилата и изпълнението на диетата може да постигне добри резултати. Но такава диета не е лесно да оцелеят, и поради това изисква добра издръжливост.