Инструкции за това как да активирате Windows 7

Как да активирате Windows 7

Как да активирате Windows 7

Нека започнем с факта, че трябва да изтеглите активатор. Използвам Windows Loader. тя работи по всички версии на Windows 7 (поне аз не са се срещали на операционната система, че не можех да ги активирате).Изтеглянето от линка по-удобно избор за вас:

Изтеглете и разархивирайте файла на твърдия си диск. Вътре в архива е Windows Loader папка с файлове:
  • Keys.ini
  • Прочетете me.txt
  • Windows Loader.exe
  • Зареден с Bormotuhi.NET.url

За да започнете, отидете на раздел "Свойства на системата", за да се уверите, че вашето копие на Windows не е активирана. За да направите това, отидете на Start - Control Panel - Система и защита - Система (или натиснете Win + Pause). В долната част на екрана на състоянието на писмено копие.

Ако операционната система е в процес на проучване (т.е. да не бъдат активирани), след това.
  1. Включете антивирусна (ако има такъв), тъй като тя може да попречи на работата на програмата. (Активатор произвежда промяна в системата, някои антивирусни не го харесват и смятат тези действия като подозрителен).
  2. Отидете в папката извлечена с активатора и стартирайте Windows Loader Windows Loader.exe файл и трябва да видите активатор меню. Вижте снимката по-долу:

Щракнете върху бутона Install. Аз наоколо в изображението по-долу. И изчакайте няколко секунди. След не много време, трябва да видите прозорец, информира за успешното активиране на вашия Windows 7.

Сега кликнете OK и рестартирайте Windows. След windose зареден, отново отидете на свойствата на системата (на преходния процес е описан в началото на инструкциите) и там трябва да видим Windows информира за успешното активиране. Вижте снимки по-долу.

Всички активация е била успешна. Използване на здравето.

к.с.
Ако файловете активатор ще бъдат изтрити от споделяне на файлове, пиша за това в темата, аз perezalil файлове.

Инструкция хукна за форума Bormotuhi.NET.