Как да се връзвам кука пиле 5 схеми за тези, които обичат да плетат

Като цяло, плетива пилета - тя е красива и трогателна, и винаги по всякакъв повод, но сега, в период на интензивна подготовка за Великденските празници, такива проекти са от особено значение. Съгласете се, никой няма да откаже да украсят къщата, в шелфа на кухня, Великден кошница сладки плетени пиленца - пухкав, ярко жълто, безкрайно трогателно. Това е едно прекрасно интериор и прекрасни играчки в същото време: ако едно семейство има деца, те със сигурност ще оценят такъв подарък. Особеното очарование на повечето от тези проекти - в малкия им размер: плетени пилета обикновено са малки, и те могат да бъдат свързани с една или две нощи. Преди Великден имате достатъчно време, за да запълни дом ято красиви сладки пиленца!Как да се връзвам кука пиле 5 схеми за тези, които обичат да плетат

Как да се връзвам кука пиле - 5 схеми за тези, които обичат да плетат:

1. Най-простият tsyplyata- "чанти"

В действителност, това не е чантата на всички, но на базата на схемата включва създаването на мацка почти чантата - проста и достъпна, дори и начинаещ майстор. Проектът е много интересен - той може да победи десетки различни начини! Експерименти с цвят, размер, съдържание, декор - ъ-ъ, това, което могат да откриват хоризонти, ако сериозно се заеме с предложената схема на плетене!Без ровене в същността на въпроса какво се случи първо - кокошката или яйцето, опитайте се да се отнасят нещо и нещо друго: пиле, че току-що излюпени от къщата си, е най-доброто проекта Великден символизира началото на раждането, възкресението. Разбира се, за да свържете този мацка ще трябва да прекарат малко повече време, отколкото в предишния случай, обаче, да се споразумеят, а резултатът изглежда малко по-богати!

3. Rainbow пиле

Нищо особено - форма на прост, достъпен интериор, малък размер. Най-често срещаният пилето, може да се каже. Нормално, но с едно съществено допълнение: Изберете ярък конец, и си мацка, след като тя става абсолютно невероятно! Този Великден декор ще развесели дори най-вкоренен циник!

Формата на тези птици е лесен за скандално - Говори се дори, специално за. Въпреки това, има един съществен плюс - умишлено простота предполага огромна възможност за декора! Бродерия, апликация, декорация мъниста - можете да измислят нищо!

5. Пиле - кавър на една чаша или чайник

Е, след като сте решили да връзвам куката на пиле може да се съсредоточи върху по-функционални проекти? Това е едно нещо - да плета нещо просто и декоративно, а съвсем друго - да се създаде неща с практическо приложение: те не са само приятен за окото, но и ума: не само се създава красота, така че това ще бъде от полза.