Как да си купите на иБей търг

Как да си купите на иБей търг

Как да купя на иБей? Отговорът на този въпрос е сравнително прост. покупка алгоритъм за всички тръжни клонове иБей е универсална и не е много по-различен от закупуване на стоки в чужбина във всеки онлайн магазин, макар че има някои нюанси, за да бъдат доведени до вниманието.Да започнем с това, най-малкото, трябва да отговорите на няколко въпроса. По-специално, дали благоприятно да купуват стоки от чужди магазини, която представлява търга и как да поръчате на иБей, защото без общи насоки по тези въпроси, както се казва, не отиде далеч.

Значи, вие искате да резервирате на иБей или този продукт. На всяка стъпка, ние ще осигури връзки към статии,-инструкции, които можете да учат в подробности, ако е необходимо. Нека започнем с факта, че следните насоки е необходимо само, ако имате намерение за закупуване на стоки на техните собствени, без външна помощ. Ако ще да се направи от покупката на иБей чрез пълномощника на фирмата. които срещу заплащане ще се погрижи за всички въпроси, свързани с покупка, плащане и доставка на избрания продукт, изучаването на следния материал е само препоръка.

Да започнем подробен отговор на въпроса как да се купи на иБей.

1. Регистрация

Регистрирайте се потребители иБей просто затруднения с това не е точно там. След като се регистрирате на някой от аукционни сайтове, вие ще имате достъп до всички останали и да бъде в състояние да направят покупки на всеки от тях в рамките на едно и също потребителско име и парола.

2. Търсене на желания продукт

3. Оценка продавач на стоки

метод на разходите и доставка - изключително важни фактори, които трябва да бъдат взети под внимание при оценката на възможността за закупуване на продукта. Преди да направите тук или покупка, проверете описанието на услуги за доставка, както и с митническите нюанси. Най-малкото, че е необходимо да се знае, че има понятието "граница безмитен" (т.е. без данъци) за жителите на България и Казахстан, е 1000 евро, за жителите на Украйна - 150 евро, Беларус - 120 евро. И не забравяйте, че големите търговски куриерски услуги -. Такива като FedEx, DHL, UPS, TNT и други се характеризира с високата цена на международното корабоплаване и на факта, че често се принудят клиентите да вилица за митническото оформяне на стоки, докато държавната пощенска услуга, например USPS не създава такива проблеми.

4. Покупка на стоки

Стоките на иБей, обявени за продажба или на фиксирана цена ( «то Купи сега"), или в търг формат наддаване (който ще даде повече). Често тези два метода са комбинирани, т.е. са търговия, но продуктът може да се закупи веднага на по-висока цена.

Информация относно това кой формат се използва за продажбата на даден продукт може да бъде определен веднага на страницата с описанието на партидата.

Наддаване на иБей - това е изкуство. По този въпрос, написани много статии, ръководства, препоръки. След като всички оферти позволяват купите този или онзи продукт е много по-евтино от пазарната си цена. Дори ако продавач крайната цена не е твърде доволен, за да отмените сделката, той не може. Документи за самоличност на участниците в търга са скрити, да ги вижда само от продавача. Направи залог, можете да се оттегли. Много популярни "аукционни снайперисти" - специални услуги за автоматизирано залагания.Има три схеми, използвайки който жителите на Руската федерация, Украйна, Казахстан и др. Се правят покупки в чуждестранни онлайн магазини. Обикновено избираме това, което е целесъобразно и предимство в този конкретен случай. Трябва да имате представа за всички от тях.

Такава схема за закупуване помага за решаване на някои неотложни проблеми. Първо, можете да си купите всички продукти, които не са изпратени до вашата страна на пребиваване. На второ място, всички получени пратки forvardingovaya компания може да се слеят в едно, премахване на ненужните опаковки, ако е необходимо. Комбинирането на парцели (известен още като - консолидация) позволява значителни спестявания, особено за тези, които купуват много и често, защото Международна доставка на един голям парцел е много по-евтино доставка на няколко по-малки такива. Такава опция за закупуване сега става все по-популярен сред нашите сънародници.

По този начин, покупката е направена. Чрез закупуване на даден продукт, вие, по правилата на търга, трябва в срок от 3 дни, за да го плати или да изиска прекратяване на сделката. Повечето продавачи приемат плащане чрез PayPal. който без проблеми (разбира се, в присъствието на подходящ плащане с карта) може да се възползва от жителите на почти всички страни от бившия Съветски съюз. Средствата се превеждат почти мигновено. Други начини на плащане - като например директно плащане с карта, банков превод и т.н. Те се използват също, но много по-рядко. Чрез Paypal платени повече от 99% от сделките.

6. Доставка

Почти всички пощенски услуги, в зависимост от начина на доставка са осигурени за определен размер. При желание на купувача да поиска от продавача да купуват застраховка за голяма сума. Ако изпращането не е получена от купувача (например загубени или е повреден), купувачът трябва да се свържете с продавача, който инициира разходите за получаване на обезщетение и компенсира купувача.

Получаване 7

След получаване на стоката, купувачът проверява как тя съответства на описанието, представени в продажбата. Ако всичко върви добре, след което го оставя на продавача на иБей положителни отзиви.

Ако даден продукт няма въпроси, но имаше някои проблеми - например, продуктът не ви се поберат в размер, възможно е да се възползвате от възможността да се върне. Всеки търговец в описанието на продукта показва, информация и указания относно «Връща Борси »(връщане и обмен). В повечето случаи, стоки могат да бъдат върнати обратно и се плаща пари минус разходите за доставка.

срок на погасяване е ограничена до период от време. Не е необходимо да се каже още веднъж, че върнатите стоки трябва да са без следа, в оригиналната опаковка и т.н. Някои продавачи не приемат декларации, което показва, описанието на стоката «Не Връща».

В контекста на международна доставка при изпращане на стоката от една държава в друга, са доста скъпи, изключително популярен вариант на частично погасяване на финансови средства - така наречените «Частично възстановяване», която ви позволява да PayPal. Т.е. продавачът компенсира купувача е просто предварително договорена сума - например, за да поправи дефект забелязан, преработи, химическо чистене или просто плаща морална компенсация.

Обсъждане на статия във форума

Допълнителна -40% за модни спортни обувки за мъже и жени в САЩ Shoemetro

 • Geox обувки за жени, мъже longsliv Карл Лагерфелд, Lennods кожа дамска чанта - нашите открития за Amazon.de

 • Допълнителна -15% за продукти за отслабване, красота и други намаления на седмицата в американския iHerb

 • Мъжете Oxfords Tommy Hilfiger, жените ботуши Woolrich, спортни панталони Fila - нашите открития в 18:00

 • Само за няколко дни допълнително -25% за избор на дрехи, обувки, чанти италиански Yoox

 • Безплатна доставка произволен ред и допълнителен -20% на промо код официален Картър

  Каталог на чуждестранни онлайн магазини Затворен продажби

  За да помогне на купувача

  Общи пазаруване на иБей система за взаимно обратна връзка. Оценка. Дебати. Въпроси и от гледна точка на софтуера, услугите, връзки продажба по въпросите на сигурността в момента иБей

  Доставка & митниците

  Карти за плащане за покупки на системата за интернет платежната система PayPal плащане Moneybookers