Как да си направим пиле кокошка, kurosayt - земеделие

За приготвяне на кокошка в гнездото определят някои яйца, поставени в гнездото гъска покрита кошница. Веднъж на ден, за да произвеждат храна за домашни птици и вода. След 3 - 4 дни от пиле се превръща в кокошка, а под него приложете яйца.Слот кокошка костюм в кошница, кутия или големина на сито, така че има място за носилката, яйцата и повечето интригантите.

Джак сложи на тъмно място с чист въздух, при температура не по-ниска от 12 ° по Целзий. Socket не слагайте висока.

Под пиле кокошка средна стойност може да се постави включва броя на яйцата: при топло време - пилето 13-17, гъска 4-7, патица и пуйка 9-11; в студено време - 11-13 мацка, гъши 4 - 5, патица и пуйка 7 - 9. Не можем да снасят яйца в същото време различни птици. Кокошка растение по-добре през нощта, които не са обхванати с кокоши яйца от гнездото чист.

Кокошка хранени сухо зърно, сос влак през цялото време да е чиста вода, това дава възможност всеки ден да се къпе в пясъка или суха земя и хапане трева.

Как да си направим пиле кокошка, kurosayt - земеделие


По време на разходката, ние трябва да се разгледа гнездо на кокошка: счупени и напукани яйцата са отстранени, ако е необходимо - да се промени носилката. 5-6-дневна инкубация на яйцата в момента разглеждат родени. За да направите това, да направи картонена тръба, в рамките на който е боядисан в тъмен цвят. дължина на тръбата 13 - 16 см, ширина в единия край 5 см, от друга -. 3,5 см тесния отвор, поставени на окото, се прилага за широк яйце тъп край нагоре и сърфиране, тя се завърта. Под пилешки яйца са останали с добри ембриони - тъмно петно ​​с във всички посоки, постепенно изтънява червени конци (бъдещи кръвоносните съдове). Включване на яйцата и се движи на ембриона. Всички останали яйца от гнездото се отстраняват. Добавете яйцата, вместо на иззетите не трябва да бъде.

Показва пилета за 20-21 дни. Ден Пип започва яйца и половина преди оттеглянето. Излюпени пилета, дават да съхнат под кокошка, и след това ги носят в една кошница с меки завивки, поставете на топло място с температура 28 - 29 °. Когато всички пилета се излюпват, те признават, че кокошката. По това време може да отнеме и пилета, отглеждани за същия период в инкубатора. Кокоши пилета води до 30 - 40 дни.

Може също да харесате

Как да си направим пиле кокошка, kurosayt - земеделие