Как да стигнем ЕТО в България, която предоставя временно разрешение за пребиваване, какви документи са необходими за

Кой може да кандидатства за разрешително

Вземете печат РВП може възрастен чужденец от който и да е страна по света. Родителите на децата им също могат да издават документа. Малолетните и процедура за издаване на ЕТА е същата, както за възрастни, но те не се потвърди владеене на български език.

ЕТА може да бъде издаден по два начина:

в рамките на правото на квота;

без да се отчита на квотата, ако има основания.

Условия за получаване на разрешение в рамките на квотата

Всяка година българските власти за всеки регион установят квоти в рамките на който ЕТО, издадени. Те се назначават на месечна или тримесечна база. Когато квоти са към края си, да кандидатстват за ЕТО може да бъде през следващата година или в друг регион на Русия. Броят на разрешителните е зависим от раждаемостта и на възможностите на всяко предприятие България да наемат чужденци.

Регламентът на издаването на квоти в Руската федерация

Първи квота е до известна степен напомня на офертата. Мигрантите трябва да "убеди" на длъжностните лица, че той отговаря на изискванията. Процедурата за получаване на квоти започва с попълване на заявлението за временно пребиваване и събиране на документи. Пакет от ценни книжа, прехвърлени към катедра GUVM избрания регион на Русия. Решението за възможността за отпускане на квоти, приети след представянето на всички документи.

Кандидатстване за квота все още не осигурява РВП. Но приемането на декларацията се посочва, че възможностите в тази област все още не са изчерпани.

Ако квотите са приключили, хартията няма да бъдат приемани и подредите Rwp през текущата година не работи, поне в този регион.

Комисията счита, че заявлението и взема решение дали да одобри или да отхвърли Rwp. доклад Отговор чужденец.

Как да стигнем ЕТО в България, която предоставя временно разрешение за пребиваване, какви документи са необходими за

Ако квотите са изчерпани, можете да приложите към друга област на Русия

Как мога да получа оферта

Това ще се отрази на решението за отпускане на квоти? Като се вземат предвид следните характеристики:

Висше образование. Диплома от University или институт - тежък аргумент в полза на работника. Университетските България студенти също имат добри шансове да получите оферта.

Роднини в България. Квотата не се изисква да мигранти, които живеят деца, съпрузи, родители в България. Но ако има, например, леля, тя също трябва да бъде посочено в заявлението. Този факт може да бъде решаващо в някои случаи.

Настаняване в България - отлична аргумент в издаването на разпределение на квотите. Ако вашият имот не е налице, е възможно да се опаковат ценни книжа отдават писмо от собственика на имота, където той гарантира регистрирането на чужденец, след като получи разрешение за това.

Заетостта. Този аргумент също ще бъде значително предимство пред други чужденци мигранти, особено ако си работодател ще напише препоръки. Официален работа - голям плюс за работника.

Ако квотата не е на разположение веднага, можете да приложите всеки месец. Може би правителството ще увеличи техния брой. Ако заявлението е написано в края на годината, когато квотата е била усвоена, е необходимо да се направи това за следващата година. Алтернативата - да се опита да получи ЕТО и в други региони на Русия.

Как да стигнем ЕТО в България, която предоставя временно разрешение за пребиваване, какви документи са необходими за

Ако чужденец има висше образование, това значително ще увеличи шансовете за получаване на РВП

Този документ се издава без квота

Някои хора могат да получат RVP без квота:

роден в България;

роден в СССР и трябваше гражданство на Съветския съюз;

недееспособни работници, които имат Bolgariyan-деца;

омъжена за гражданин на Руската федерация;

да инвестира пари в икономиката на България до определен размер;

преминаване военна служба в България (разрешителното се издава за срок от обслужване);

като малолетно дете, гражданин на Руската федерация, призната като неспособен;

 • участващи в държавната програма за преселване на сънародници.
 • <

  ?PHP включва ($ _SERVER [ "DOCUMENT_ROOT"] "/ vstavki / blokvtext2.html".); ?>

  Квотата не е необходимо за децата, ако получат разрешение от родителите си по едно и също време, чужденци, или тяхното прилагане, както и високо квалифицирани специалисти и членове на техните семейства.

  Процедура за получаване на сигнала,

  Кандидатствайте за РВП е желателно, тъй като в началото на годината, така че е по-вероятно да се получи квота. Завършен хартия прехвърлени към катедра GUVM MFC или в общността. Можете да изпратите формуляра за кандидатстване и чрез интернет, на сайта на "Комунални услуги". В чуждестранни консулства в България не се издава документ.

  Как да стигнем ЕТО в България, която предоставя временно разрешение за пребиваване, какви документи са необходими за

  Zayalenie на РВП могат да се подават лично в GUVM, или чрез интернет

  Процедурата е следната:

  Попълването на заявлението за временно пребиваване и подготовка на необходимата документация.

  Медицинският преглед, получаване на здравен сертификат и удостоверение за липса на ХИВ инфекция (справка може да се даде срок от 30 дни след приемането на положително решение за екстрадиция РВП).

  Да заплати държавна такса. Размерът му е 1600 рубли за възрастни и деца. Разписка се предоставя след подаване на заявление.

  Пълният пакет от документи за прехвърляне на GUVM или MFC.

  Изчакайте решението относно възможността за получаване на разрешение.

  Подложи на процедура снемането на пръстови отпечатъци.

  Вземи Rwp печат в паспорта.

  Регистрирайте мястото им на пребиваване.

  Съдържание множествена 3-годишна виза отпътуване от България (по избор само за чужденци виза).

  Вземи INN с данъчните власти.

  Година по-късно, съобщава GUVM за условията на живот в България и наличието на доходи.

  В какви случаи могат да лишат ЕТА

  Ако има добра причина да откажете кофата за разрешително. Ние наричаме основните причини. РВП е нищожен, ако работникът:

  Аз не се установява в България по-дълго от 180 дни. Чужденец с ЕТА няма право да напусне пределите на България за повече от шест месеца. Забавяне дори за един ден да доведе до отмяна на РСБ.

  Живее и работи в грешния регион на Руската федерация, където бе дадена РВП. Например, един чужденец е получил документа в Ставропол и живее и работи в Москва. Това неминуемо ще доведе до отнемане на разрешение.

  След издаването на ЕТО счупи фидер правила на документи (30-дневен срок не са представени медицински удостоверения).

  Той не е бил своевременно подадена доказателство за пребиваване или нарушени срокове.

  Работил (печелите доход), но доходите му е по-малко от жизнения минимум, установен в района на местоживеене. Изключение е ситуация, при която доходът е получен във връзка с обучението си.

  Техните действия представляват заплаха за сигурността на България и нейните граждани.

  При условие, фалшиви документи, той съобщиха невярна информация за лицето.

  Финансиран терористични организации или екстремистка дейност насърчава.

  Счупи повече от два пъти по законодателството на България (получени глоби от КАТ, е нарушил правилата за престой и т.н.).

  Оставих за постоянно пребиваване в друга държава.

  Няма доход в продължение на 6 месеца в годината, когато той получи на РВП. Година броене се извършва от датата на издаване на разрешителното.

  Ако GUVM се отмени Rwp работник е уведомен за този факт в рамките на три дни. Чужденците имат три дни, за да обжалва решението, взето, ако го счита за неоснователна.

  РВП нужда чужденци или без гражданство за дълъг престой в Руската федерация. Над 3 години мигрант има право да живеят и работят в България без допълнителни ценни книжа. След това, един чужденец може да разчита на издаването на разрешение за пребиваване, а след това за български паспорт.