Как и какво хвана лин

Как и какво хвана лин
 • Лин преди това смята деликатес риба, сега, за да се срещне с някого, който ще бъде запознат с вкуса на месото му е станало по-трудно и ред. Тези, които са го опитвали, да кажа, че си заслужава Лин, за да научите как да го хване. Лин не е намерена навсякъде, но само когато има тинесто дъно. В езера, гъсто растителност стегна, не е толкова лесно да се хване, но има шанс да хване тази риба.  Какво наваксване лин

  Уловени лин на флоат прът. Главното условие за това - изключително внимателно, риболовеца трябва да положи всички усилия, за да не бъде открит. Ако Лин смята, че той е в опасност, не може да чака за ухапвания. За по-добро прикриване използването на дълъг прът, така че да позволи на рибата да остане незабелязана. Инструментална използва като найлон риболов линия и плетено въже, но скорошно лошо усвояване смотаняци риба, както и голям копие на улавяне прът може да се счупи.

  Как и какво хвана лин

  Тенч чист захапка и бързат да кука не е необходимо. Light люлеещ поплавък - това е само сигнал за готовността за номер едно, дори да доведе, това е, когато можете да се намери. Това трябва да стане силно, но внимателно. Ако кука забавяне, рибата ще отидат в тази именно се крие тайната на това как да се хване лин. Тъй риболов се извършва в обрасъл езерото, винаги има опасност, че разтоварването на риба ще бъде проблем. -Under cut лин и се опитва да влязат в джунглата от най-водната растителност, откъде да вземем, че ще бъде почти невъзможно.  Силата на линия за риболов трябва да бъдат проектирани за обикновено големи риби асортиментите си, с диаметър от 0,22 мм до 0,28 мм в зависимост от това колко голям елементи попадат в даден резервоар. За олово взето fluorokarbonovaya рибарска корда, куки - големи, 2.3 и 4 стаи на международната класификация. Лин дори може да изплаши плисък плувка, така че е необходимо да се извърши хвърлят точно.

  При какви обстоятелства и за това, което хвана лин

  Най-голямото лин активност показва призори. Езерото, където живее риба, рядко по-дълбоко от един и половина метра, а обикновено - и още по-малко, толкова дълги отливки дават по-голям шанс за залавяне на лин. От брега е почти винаги в рамка от тръстика, zabrodniki тук ще падне много удобен.

  Как и какво хвана лин

  Classic стръв за улов на лин се счита торен червей. Той би трябвало да бъде жив. Ако копнея да не хапе, трябва да проверите и да се замени стръвта. Задължително изискване - куката трябва да бъде внимателно маскирани стръв. Worms шиш върху няколко парчета, а задължително близо предмишницата, движещи стръв на самия ешафода.

  Можете също така да се интересуват от:
  • Как и какво хвана лин
   Особено риболов на Bombardier (sbirulino)
  • Как и какво хвана лин
   Грамофони и байпас каишка: справяне за улов на костур в началото на пролетта
  • Как и какво хвана лин
   Характеристики пролетта риболова на шаран на плувка прът
  • Как и какво хвана лин
   Какво е Тиролските коли: Разширение и приложение
  Как и какво хвана лин