Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки

Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки
След инсталирането на рамката и вратата да се отваря към балкон, е необходимо да се направи на прага на вратата на балкона. На пръв поглед изглежда, че да го прости. Всъщност, това е лесно за знаещите. Но за някой, който ще го направи по своя собствена и за първи път - това няма да е лесно. Въпреки това, ако следвате съветите на опитни строители как да се правят на прага на балкона, можете лесно да се справят с тази задача.Ползи балконски прагове

Прагът на балкон има няколко предимства и полезни функции.

На първо място, естетичен вид на балконската врата става по-добре. Така че да има плавен преход от пода на стаята на по-ниските мостови вратите на балкона.

На второ място, с изключение на пяна, на която праг на врата извършва допълнителна защитна функция от падане студено през пяната (и това се случва). Това е особено важно, когато се установи, балкон балкон рамки и остъклени. Защита от външни фактори, проникване на влага и влага такива балкони не са. Ако дъждовната вода е на балкона, а след това, без праг, висок процент на влажност ще бъде през микропукнатини в стаята.

На трето място, топлината на стаята не се губи чрез тези студени стави като места propenki.

Четвърто, по-малко вероятно да се спъне в високия праг за вратата на балкона.

От това, което ние можем да направим на прага?

Как да си направим праг на балкона с ръцете си? Какви материали са необходими за това? Прагът може да се направи на:

 • пясък вар тухли;
 • цимент-пясък хоросан, и плочки;
 • пластмаса;
 • дърво.

В тази статия, ние считаме всеки вариант на етапи.

Прагът на тухли

Този праг обикновено се прави, когато нивото на пода значително под рамката на блока на вратата на балкона. Дебелината на тухлите ще ви помогне да се премахне това несъответствие и запишете на циментова замазка пясък.

Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки
Бар гайка от силикатни тухли помага с големи разлики в нивото повърхности

Какво е необходимо за такава работа? За работни места са необходими такива материали:

 • тухли (по-добре силикат);
 • цимент;
 • пясък;
 • бормашина;
 • миксер;
 • перфориран ъгъл;
 • метал за местоположение;
 • гипс смес (satengips, isohypses);
 • чук;
 • рулетка;
 • шпатула.

Практически съвети за работа:

Първо е необходимо да се изготви база, място, където прагът трябва да се монтира. За да направите това, премахване на пода от мръсотия и прах. Стари мистрия може да почисти самолета. Освен това, процесът на запълване. Това е необходимо, за окончателно повърхност обезпрашаване и подобряване на сцеплението. Направи го по-добре от грунд, който оставя след изсушаване грапавина. Това засилва лепило поведението на тухли от подова повърхност, етаж плоча. Тъй като много производители на грундове, имената им могат да варират. Ето защо, в магазина с продавача, че е възможно да се определи подходящ вариант.

След това е необходимо да се приготвя разтвор на цимент и пясък. Делът на 02:59. Една от мерките на цимента в трите мерки на пясък. За бързо адхезия на разтвора, е необходимо да се добавят някои гипс смес (satengips или isohypses). За да използвате миксер за смесване монтирани на тренировка.

Решение с помощта на шпатула равномерно положи на пода и върху варианта - тухли. Необходимо е да не се забравя да се приложи решение от двете страни на тухлите. че те все още държат заедно и един с друг, не само с пода. Благодарение на обръщането на склонове врати да се наложи да спра чук екстремни тухли да повали в корнер. След това те ще бъдат в състояние да вземете нормално праг област.

Тухли трябва да се опита да сложи така, че те са около три cm, не е достигнал нивото на външната стена. Ако прагът е планирано oblitsevat плочки, а в края на краищата, също, ако не и по-малко от 4 cm.

На ъгъла на тухлите трябва да се сложи перфорирано, и на вратата - фара. Същата схема на "замразени". След няколко минути, разтворът може да се излива и вземете на тухли, по време на това изравняване. Лопатка да изравни самолета, като се опитва да го направи, тъй като дори е възможно. Малък и лек трябва да помогне. Същата марка и край. Важно е да се уверите, че това не останат кухини.

След изравняване и сушене, е готов за праг стена. Материалът за това може да бъде като плочки и ламинат или балатум.

Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки
Настройка на прага на вратата на балкона и отрежете си плочки

Прагът на цимент-пясък хоросан

Ако вратата на балкона не е установен толкова високо, за да се подготви гайка от тухли и я напълнете след това с разтвор, има начин да го направя само циментова замазка. Тя трябва да бъде на кофражни плоскости с дебелина 2 см, притиснати към стените на равнината, в която линията трябва да излезете праг.

За да работите нужда:

 • натрошени тухли;
 • дебелина борда на 20 mm, дължина - от 120 cm до 150 cm (ЕПК);
 • гипс смес (satengips, isohypses);
 • чук;
 • рулетка;
 • шпатула;
 • poluter.

Настройка на прага на суспензията на цимент чрез кофража има същата последователност:

 1. тренировъчни игрища, почистване;
 2. грундиране;
 3. монтаж на формата;
 4. месене цимент-пясък хоросан с добавяне на гипс смес;
 5. на мястото на варов разтвор се излива натрошени тухли, които, заедно с цимент-пясък смес да бъде нещо, бетон;
 6. фугиране;
 7. шпатула подравняване и poluterom разтвор.


Изравняване хоросан необходимо, тъй като е на финала. След изсушаване на повърхността е готова за облицовка. В резултат на това можете да включите прага на балкон теракот, ламинат или покрити с балатум. Преди полагането на ламината, като в този случай и в случая с прага на тухла не трябва да забравяме да се постави основата. Това ще предотврати прехвърлянето на студ от пода ламинат цимент / тухла.

Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки
На какви са различните видове плочки на пода на балкона, и инструкции за инсталирането му, ще откриете в тази статия.

И ако плочката се поставя върху дървен под? Важни моменти от процеса в зависимост от състоянието на вашия етаж са описани на тази страница от нашия уебсайт.

Повече информация за прага за облицовка

Малко изключение на прага на плочки. Първо е необходимо да се коригира на плочката. При използване на лента мярка да се знае размера, ние отбелязваме на теракот и плочки на ненужните части на плочките. За естетика плочки трябва да са във връзка с откриването симетрично. Това не е да се получи, че от единия край на цялата плочка оформление, както и друга тясна ивица. Това не трябва да бъде.

Същата корекция да се направи и да се сложи край. След пълно регулиране, място лепило за плочки трябва да бъдат грундирани и оставете да изсъхне. След изсушаване, основата и смесване на лепилото, плочките трябва да се определят на база безопасно. Ден трябва да бъде суха плочки.

Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки
Довършителни праг балконска врата с помощта на плочки

Праг на пластмаса

Тези прагове са добри в долната част на малък хълм горния праг на вратата над общото ниво на пода в стаята. Той е красив, естетичен, но, за съжаление, има кратък живот. Предимствата на тези прагове, е, че те са инсталирани бързо, само за ден. Samorezah монтаж на открито или закрито начина на специален профил. Пяната може да се използва като субстрат.

Забележка: оптимален материал за производство на пластмасови праг балконска врата е PVC перваза на прозореца.

Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки
Пластмасови праг на балкона се вписва перфектно в интериора на стаята

Праг на балкона на дървесина и OSB

Друг вариант балконски прагове - гайката на OSB върху дървена рамка. Предимства на процеса е, че, за разлика от производството на тухли, дърво праг не се преминава през един студен. Ако тя все още е топло и минерална вата или стиропор, тя ще бъде добавена предимство.

Методът се състои в това, че в бордовете на щайгата ще, който е фиксиран към пода. Брус е по-добре да не се поставя само на прага на периметъра, но също така и в центъра. Когато покритие праг ПДЧ няма да се огънат под тежестта.

За монтажа на този праг, ще се нуждаете от следните инструменти и материали:

 • дървени греди, съответно височината праг;
 • Ударна бормашина (поберат и у дома);
 • чук;
 • ножовка;
 • сглобяема дюбел с винт;
 • ъгли за закрепване на гредите на пода;
 • винтове Wood 25 мм в дължина.

Практически съвети за изпълнението на строителните работи:

Първо трябва да се монтира на рамката на бордовете на размера на праг. Между самите те могат да затегнете винтове, за да бъде по-кратък от половината от дебелината на дървесината. Ножовка ще трябва да отрежете краищата на местата, където се изисква връзка с ъгъла на наклон обрат.

Завършеният рамката въведе бъдещата си местоположение и марка с молив рамка разширения на. В този ред, с помощта на чук тренировка, пробивате отвори етаж дюбел. След определянето им, определени рамки щайги. През отворите на ъгъла на плоскостите се завинтва в винтовете на дърво. По този начин, дъски подови рамка е фиксирана здраво на пода.

Сега се обръщаме към плочи от дървесни частици. размер лента установената гранична стойност, се поставя върху OSB лист и се реже с ножовка. Преди завинтване от частици на Листова разкройка допълнително (по избор) праг изолирани с минерална вата или полистирол. След затопляне винтове за дърво плоча завинтени с кожа.

В този случай ще трябва да се уверите, че това е максималната OSB прилепнали листа. Хастар също може да бъде балатум или ламиниран паркет.

Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки
Версия за това как можете да направите гайката на балкона на ламината

Как да премахнете праг

Демонтаж винаги е по-лесно, отколкото да се строи. Но всяка работа има своите странности. Демонтирането на едни и същи. Ако прагът на балкона или лоджия дървени, разглобявате, че няма да бъде трудно. И ако тухлата, тогава има ще трябва да бъдат внимателни и точни. Може да се наложи да се използва чук и длето и ударите подбиват тухли и хоросан.

За гладко рязане може да се прилага bolgarka. И когато има мелница диск, предназначен за рязане на камък, липсва, вече можете да завършите чук с длето. Това е прашен работа, така че трябва да се работи с маска, респиратор и очила.

Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки
След като праг инсталацията приключи, можете да започнете да проектирате прозореца с вратата на балкона. И какво да правя имам възможности, ще научите от тази статия.

Праг на балкон Снимка

В този раздел можете да видите няколко снимки по темата на нашата статия за това как, от какво, и как можете да направите на прага на балкона с ръце.

Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки

Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки

Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки

Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки

Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки

Как се прави на прага на балкона на балкона вратата на плочката, пластмаса ламинат, снимки

Наскоро обърна внимание на вратата на балкона, приятелю. Те наскоро са се преместили, преди да имам, че не е. И аз не можах да разбера защо никой преди по време на парти, че не се интересува балкон. Посетих всички мои роднини и приятели, и осъзнах, каква е разликата. Само моят приятел е на прага пред вратата на балкона. Но аз не мисля, че това е по някакъв начин съществено влияние и върху възприятието. Но това е наистина много по-красива! Но се оказа, че дори и полезно! =) Съпругът ми и аз бяхме на път да бъде построен, така че аз се зае да информационната бележка. Също направя малко балкон пред прага. Едва сега аз да се консултира с мъжа ми =)

Е, това е защо не е попаднал на статията ви ... преди само две седмици наредил на фирмата под прага на вратата на балкона. Но това може да спести на това не е малка сума и да направи всичко сам. Но по принцип, когато майсторите направиха си, той забелязал малко по време на тяхната работа, както и всички добре направено, както е описано