Какво е парфюм, парфюм и тоалетна вода

Със сигурност всеки от нас поне веднъж се зачуди: какво всъщност е настроение, Парфюм, тоалетна вода и одеколон. Как те се различават? Как да избера?Всички парфюмерийни средства се състоят от парфюмна композиция, вода, алкохол и багрила. елементите разликата данни от друг е само в концентрацията на парфюма, съдържаща се в него екстракт.

Парфюми (Parfum - френски парфюм - инж.).

Парфюм (Парфюм) парфюм или тоалетна (Parfum Тоалетна)

Ароматна вода (Тоалетна вода)

Какво е парфюм, парфюм и тоалетна вода
Почти всички мъжки парфюми представени точно тоалетни води. Въпреки, че на разположение единствено в тази концентрация аромат на много жени. Обикновено, тоалетна вода съдържа от 4 до 10% от състава ароматен разтваря в алкохол 80-90%. Поради тази тоалетна вода се характеризира с лека миризма, миризмата не е толкова силен като това на парфюм или Парфюм. Но съпротивлението на тоалетна вода не е толкова съвършен - средно трае не повече от 2-3 часа. Идеален за ежедневна употреба. Като правило, издаден в бутилки със спрей-спрей.Кьолн (Одеколон)

В традиционния смисъл на думата - най-малко концентрирана форма на аромат продукт, съдържащ 3-5% спиртен екстракт от 70%. Ако аромата е направен в САЩ и то е видимо одеколон надпис - тогава това е продукт, който е еквивалентен на концентрацията на парфюмирана вода (тоалетни спиртни напитки). Като правило, одеколон - тип мъжки аромати, който е освежаваща течност от хладен свеж ефект. Ако думата «одеколон» намерени на парфюми за жени, това означава, че по-голямата част на светлината аромата пред вас.

Освежаващи (L`eau Fraiche) или водни спортове (Eau де Спорт)

Съдържат 1-3% аромат и 70-80% алкохол. Обикновено тези аромати имат свеж цитрусов аромат. Предназначен за използване в рамките на деня и след тренировка.

Парфюмиран дезодорант (Deo Parfum)

Продуктът съчетава свойствата на парфюми и продукти за лична хигиена. концентрация ароматни съединения могат да бъдат различни - от 3 до 10%.