Какво е сушилния барабан и защо имате нужда от него

Какво е сушилния барабан и защо имате нужда от него
Ние можем да осушителите важна дестинация, с тяхна помощ, сушени влажни насипни материали.

Когато този материал не трябва да е запалим, експлозивни и токсични, тъй като директен контакт с горелката. Въпреки, че ако е било необходимо, за да изсъхне на такива опасни вещества те се нуждаят от предварително затоплен въздух маса в специален отдел.Днес, сушилня доста популярна техника. Той е необходим за производството на строителни материали и строителни разтвори, както и в хранително-вкусовата промишленост. Например, в ротационни сушилни суши междинни продукти и продукти. Но по-често се използва за сух пясък, чакъл, глина, креда, варовик и други материали имена, които са толкова богати на минната промишленост и металургията.Материалите могат да бъдат гранулирани или на бучки, по-важното е, до размер на частиците в съответствие с капацитета сушилня.

Сушилня за дрехи - макар че той е основен, но част от цялото оборудване под името на сушене комплекс. Освен него, има и камера за товарене и разтоварване, топлообменника и очистване на газ система. процес процес на сушене се контролира от пълно или частично автоматичната система. С помощта на параметрите са определени изход влажност вещество, и определя необходимата температура на сушене.

Drum сушилни се различават по типа на горелката, които могат да работят на различни горива: мазут, газ, електричество и Local. При избора на сушилнята трябва да се обърне внимание на силата на звука на барабана, размерите на неговата скорост диаметър и въртене. Важно е също така да се вземе решение за такава важна показател като производителност, тоест, колко тона сушене тя произвежда в час, а в същото време като разход на гориво.

Някои сушилни имат непрекъснат или прекъснат характер на работата, различен наклон на барабана, както и ръчно или автоматично подаване на материал. Всичко това се отразява на крайната си цена, но това няма да е твърде висок, ако ние се обръщаме директно към производителя.