Кой дойде с изпита в България

Защо влиза на изпит

Целта на тази форма на изпита се счита за намаляване на нивото на корупция в допускане до висши учебни заведения, както и подобряване на достъпа до висше образование за завършилите. Сред учителите, учениците и техните родители са гореща дискусия от сложността на тестването, ненадеждността на резултатите, и така нататък. Завършилите са чесане главите си за това, кой е измислил изпита в България и в същото време да проклина реформатор.Кой дойде с изпита в България

Uniform държавен изпит по света

Ако мислите, че на изпита е въведена в България, а след това грешат много. Глобалното образование е запознат с тази форма на изпит за повече от 50 години. Но преди да се справи с въпроса за това кой е изобретил изпита и СЕГ в нашата страна, нека да проучи световната практика.

Първият подобен тест, проведено във Франция през 1960. По това време, африканските колонии на независим френската държава получиха независимост, така че в гурме страната има много имигранти от Африка. Не е трудно да се отгатне, че нивото на образованието е много ниска. Но децата на родители, пътуващи трябва да се научат. Френски официални лица са направили всичко, за да се опрости системата за прегледи за мигранти. Те въведоха тестови въпроси.

По този начин, последния изпит комбиниран встъпителни тестове в университетите.

За разлика от Bolgariyan, французите започнаха да извърши сериозен протест. Те информираха властите, че тази форма на изследване води до "тъпота" на нацията. Борбата е краткотрайно.

3 години по-късно, на френските власти оценяват резултатите от реформата, и са били принудени да се откажат от иновациите. Въпреки френския опит, системата на това изследване са взели корен в Съединените щати. Смята се, че това е практично, така че практиката на "2 в 1 изпит" се използва в много страни по света. Сега знаете който дойде с изпита за първи път.

Кой дойде с изпита в България

български опит

Преди да влезе в изпита училища, гимназии и лицей някои експерименти са извършени, където завършилите се явили на теста доброволно. На въпрос кой е измислил изпита и GIA в България, много хора погрешно смятат: Фурсенко Андрей Александрович. Но това не е така.

На въпроса: "Кой дойде с изпита в България" - има еднозначен отговор: Филипов Владимир Михайлович. Той вярвал, че тест форма на изпита за да се справят с тези проблеми. В едно от интервютата си Филипов твърди, че елитните университети в Москва и София да преминават през уроци, платени курсове или специален прием, който се практикува в двете столици на страната ни.Сега знаете който дойде с изпита, но да живеят от това не става по-лесно. Нека разберем мнението на президента на Република България за тази форма на изпит.

Какво казва президентът

Владимир Владимирович Путин знае кой дойде с изпита и GIA. И на няколко пъти подчерта, че изследването има недостатъци, така и предимства. Той каза, че се дължи на специалната форма на заключителния изпит е няколко пъти се увеличиха броя на студентите, които се записват в водещите университети на нашата държава чрез преминаване на теста.

С други думи, президентът признава изписването на държавата, но въпреки това, мярката се счита за ефективна в борбата срещу корупцията и за увеличаване на достъпа до образование на възпитаници на регионите.

Кой дойде с изпита в България

Кой може да мине изпита

Приемам, че да се знае, който дойде с изпита, това няма значение. Важно е да се знае кой има право на специална проверка. За участие в доставката на държавни изпити, имат право на всички студенти единадесети класове ангажирани учители.

Има право да бъде тестван студенти в колежи, технически училища, както и завършилите средно образование, които някога са взели изпита, но счита, резултатите незадоволително.

ПТ студентите могат да избегнат единадесети клас с увреждания. За да направите това те трябва да представят удостоверение за инвалидност.

За освобождаване от изпит в традиционната форма са допустими завършилите средно образование, на поправителния система, както и деца с девиантно поведение.

Кой дойде с изпита в България

Когато вземането на изпити

Поглед материали

Тази фраза се отнася до дълъг тест, в противен случай те се наричат ​​KIMy. Тяхното развитие е собственост на Федералния институт за изследвания в образованието. Всяка година FIPI поставя мрежови демонстрации контролни материали за всеки тип обекти. Като правило, KIMy има три части.

Кой дойде с изпита в България

Оценка на резултатите от

Който дойде с изпит, а именно, Владимир Филипов, въведена система за оценка на 100-точка на знания за изпита. Процесът на оценка се извършва на два етапа. Първият от тях се определя от броя на първоначалните точки. Размерът се определя чрез добавяне на резултатите, получени за всеки въпрос. Такива данни могат да бъдат намерени на сайта FIPI. Изтеглете демо версия на желания обект. Отворете папката, а след това учи в документа "Спецификации".

Във втория етап на първи инстанции Kimova компилатори превеждат на тест. Общо 100. Това резултатите от тестовете се дипломират вижда в удостоверението му за полагане на изпит.

Като правило, изпита не изпитват никакви проблеми по време на изпита. Разбира се, за да се отървете от вълнението никой не е успял. Но трябва да се отбележи, че ситуацията е спокойна в изпита, а не дребнав. Няма значение да се знае, който дойде с изпита. Важно е да се има предвид познанията по този въпрос, а след това никой изпит не се страхувайте!

Кой дойде с изпита в България

Сега вие знаете името на служителя, който влезе на изпита. Все пак, това не е най-важната информация, която се изисква от завършил училище. Научете и си готов навреме, за да преминат успешно на предстоящите изпити!

Кой дойде с изпита в България

Кой дойде с изпита в България