Красота стил на Сара Dzhessiki Паркър, bonamoda

Очевидно е, че Сара Джесика Паркър - не кралица на красотата. Актрисата има комплексна външен вид, който е трудно да се обадя привлекателна. Но само ако е естествена способност, защото с помощта на стилисти и гримьори Сара Dzhessika блести на червения килим в целия свят, превръщайки се в модел за подражание.Красота стил на Сара Dzhessiki Паркър, bonamoda

Актриса стил дава пример за тези, които имат сходни черти с нея, както и за всички останали, тези, които се възхищават на стила си и талант.

Но специалисти често правят грешки, а заедно с добри примери за стила на Сара Джесика Паркър е и досадни грешки. Сара Dzhessiki Паркър издължено лице и дълъг нос, а специално тромава грим и коса стил лесно да се влоши. Как да стане това?

Грим Сара Dzhessiki Паркър

Красота стил на Сара Dzhessiki Паркър, bonamoda

Когато актрисата беше много млад, тя може да си позволи най-малко грим и лицето й изглеждаше все още пресен. Но възраст, за съжаление, оставя отпечатък върху лицето си, и в крайна сметка трябва да се внесат поправки по обичайния грим и прическа.

При избора на правото грим е необходимо да се започне от естествен външен вид tsvetotipa, а след това тя ще изглежда подходящо и красиво. Ако направите грешка, тя веднага хваща окото, тъй като цветовете на козметика върху лицето ви ще бъдат противоречиви с очите, косата и тена на лицето.

Tsvetotip Сара Dzhessiki Паркър - "лято". Тя се характеризира с пепелив цвят на косата, очите могат да бъдат всичко друго, но типично "лято" със сиви очи, и това, което има Сара Dzhessika. Hue човек в този случай възстуден с розов midtone. Тъй като е лесно да се определи за такъв вид е най-подходящ свързаните с него нюанси: сиво и кафяво-зелени заглушен сянка, розов руж. В този грим актриса изглежда невероятно, не е възможно да не се забележи.

Красота стил на Сара Dzhessiki Паркър, bonamoda


И това, което може да се каже за следното, където гримьор решили да използват върху клепачите топли нюанси на сенките, особено неуместни в последния случай с ярка гол перла. Студената козирка неизгодно, свързан с такива сенки, а горната част на лицето, което е "украсена" окото бръчки, привлече нежелано внимание.

Красота стил на Сара Dzhessiki Паркър, bonamoda

В следващия пример, Сара е много подобна красота стил, но разликата се усеща веднага. Идентични прически, дискретно червило, но по-различен подход към грим на очите. Актрисата малки очи, които са тежки очна линия около очертават очи само по-тежките и ги превръщат в малки процепи. Във втория случай, че се използва лек грим на очите, която акцентира върху външния вид, но обръща внимание на недостатъците на лицето.

Красота стил на Сара Dzhessiki Паркър, bonamoda

Прически Сара Dzhessiki Паркър

Ако се вгледате в снимка на Сара Джесика Паркър като млад мъж, а след това няма никакво съмнение, че актрисата е изминал дълъг път, се е променила до неузнаваемост. Bright брюнетка с непокорни къдрици трансформирани в една блондинка, която периодично се променя ключалките на лъскава права коса.

Прически Сара в края на деветдесетте години е напълно подходящ за типа си на човек. Natural златен блондинка изглежда много естествено, а дължината на разрешените за обем къдрици около лицето й, така че неговото удължаване и ъгловото са практически невидими.

Красота стил на Сара Dzhessiki Паркър, bonamoda

През последните няколко години, актрисата често се променят, прически и стил, се появява в публичното с прави, за коса на вълни, се разделиха на променящата наклонено, експериментира с нюанси. И много ясно се открояват сред най-успешните образи на прически.

В тази форма на лицето път отстрани (както е на снимката в дясно) - ". Магическа пръчка" истински Тя е визуално "рязани" дължината на лицето, което прави изображението по-пропорционални. Игриво завършва Боб прическа, която ви позволява да се запази размерът на коса, с тесен дълъг лицето също изглежда много хубаво, като човек хармония.

Красота стил на Сара Dzhessiki Паркър, bonamoda

Раздялата със Сара Dzhessiki Паркър данните също става възможно, но само ако правилното стайлинг. Аш-руса коса оредяла-тънки руси кичури, които дават обем на косата, създадени вълни на лека небрежност. И обърнете внимание на грима - тя идеално се съчетава с коса и tsvetotip актрисата.

Красота стил на Сара Dzhessiki Паркър, bonamoda

Ако имате подобни характеристики и формата на лицето с Сара Dzhessikoy Паркър, не се колебайте да се вземат своите успешни примери за грим и коса стайлинг за обслужване. И не забравяйте за грешките на стил, който не трябва да се повтарят.

Подобни записи