Крепост измама, кажи на приятел VK VKontakte, социална гейнър

Бързо мамят препубликуване в "VC" - услуга, която е необходима за всички потребители, които искат да общуват по-широка аудитория в онлайн режим, полезно, уникално интересна информация. Ако поръчате бърз измама "Сподели с приятел" "Vkontakte", след това информацията, само за няколко минути, за да се разпространява в мрежата. По този начин, дори потребители, които не се интересуват от определени теми, обърнете внимание на това, както и съмишленици ще станат повече и повече. Бързо мамят Крепост "Vkontakte" е евтин, и нейната ефективност е впечатляващо.Мамят Крепост "Vkontakte" онлайн е необходимо за всички, които участват в организирането на различни обществени събития. Първо направете записи от данни, които трябва да прикачите снимка или аудио, за да привлече по-голямо внимание на потребителите. След това започва и опаковане препубликуване в "VC" - репликира информация. Две опции: платени и безплатни.

безплатно репликация

Безплатни начини "Сподели с приятел":

  • специални програми. В функционалност те не се различават един от друг. Как работи: изпълнение на задачи, за тях да плащат виртуална валута, която се използва за разпространение на съобщения;
  • програмите, които работят във фонов режим, без участието на клиента. Но когато се работи със софтуера е необходимо да бъдете внимателни, защото крепостта може да бъде от ботове, а това оказва негативно влияние върху собственика на страницата;
  • искания към приятели, за да се разпространят на записа;
  • публикация в собствената си група. Дублирането би било най-доброто, ако има голям брой активни участници. Но увеличението на номерата да се случи само, ако се интересуват посетителя. Например, можете да играете награда сред всички, които публикува пост на стената им.


Безплатни методи са ефективни, но това отнема много време. Ако трябва да направим всичко бързо, по-добре е да нареди платена услуга.

Pay репликация

огромен брой услуги, които предлагат подобни услуги, достъпни онлайн. Механизмът на действие е както следва:

Важно е, че добавянето на запис е истински потребител с генерирането на фалшив такса. Всеки изпълнител има най-малко сто абонати, така че поста ще видите в няколко дузини повече хора, отколкото са били поръчани публикации.

Само за потребителят има право на избор да се дублира постовете - за пари или безплатно. Всеки метод има своите предимства и недостатъци, така че трябва да се реши, че трябва да загубят - време или пари.