Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за
Картини, изработени в техниката на нещо набрано, могат значително да подобрят естетическия качеството на интериора Има голям брой различни видове бродерия. Много от тях имат своите корени в страните от далечното минало, някои от тях не се появи толкова отдавна, например, през миналия век, като част от най-популярните видове бродерия възникват на този етап от световната история, в отговор на нуждите на съвременните needlewomen и модерен начин. Тя също има голямо значение за растежа на популярността на други видове бродерия. Наскоро популярни са следните занаяти: бродерия (шевни конци и вълна, мъниста, кристали, бродерия нодуларно), нещо набрано, почистване (работа с хартия), сплъстяване вълна, шевни играчки, формован от пластмаса и др. Такива занаяти хоби ще е от полза не само за възрастни, желаещи да заемат свободното си време приятно, но и за децата с цел да ги запознае с техниката и да се развие фината моторика пръст.Създаване на снимка на нещо набрано

Това приложни изкуства като изпълнява техниката, сега набира скорост в популярността поради своята пъстра и очарователна. Той е подходящ за възрастни и деца, при условие, че те ще бъдат подпомагани от възрастни. Техниката може да се създаде нещо набрано модел различни теми.

Тя може да бъде рисуване, стил, който отразява темата:

Първо, нека да видим какво е нещо набрано: е вид ръчни занаяти, които е създаването на снимки от тънки ивици хартия, чрез усукване и като хартиени кръгчета с различни форми.

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за
Да Квилинг модели могат да бъдат от всякакъв размер

Много от тях призоваха филигран нещо набрано хартия, тъй като такива снимки не по-малко красив от класическата филигран във вид на бижута изглеждат.

Това изкуство допреди няколко години. Първото споменаване на това варира 14-15 век, и това беше удължен въз основа на различни манастири в монашески кръгове. Монасите създават богато украсени украса на хартия. Всичко това се дължи на факта, че обикновените хора не могат да си позволят толкова скъп материал, по това време, като например хартия, която сега е на разположение за почти всички.

Картини в техниката на нещо набрано: Какво трябва

Така че, ако решите, че нещо набрано е за вас най-интересното вида на изкуствата и занаятите, можете да се опитате да създадете картини и занаяти от хартиени ленти. За да направите това, как да се подготви.

За да работите е необходимо:

 1. Хартиени ленти от специална хартия. Това двустранен цветна хартия. Той може вече да се нарязва на тънки ивици и може да бъде от един лист, а след това трябва специално приспособяване за гладко рязане хартия.
 2. Инструменти за работа с хартия: форцепс, ножици, игла. Също така, в днешния "пазар" да си купите специални инструменти, предназначени да направят най-добрите форми на хартиен носител, които изискват за бърз обрат на хартиени ленти и така нататък.
 3. И най-важното, много търпение и точност в работата, което е особено важно за начинаещи.

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за
Всички необходими материали за нещо набрано се продават в магазините за ръкоделие

Картини, направени в тази област могат да бъдат малки и големи, всичко зависи от въображението и темата, която се показва в резултатите, получени от картинката.

След приключване на работата, завърши картини е възможно и дори необходимо, място в рамката и виси на стената или да даде на любим човек.

Това е един прекрасен подарък за рожден ден или друг празник. Освен това, както може да бъде разбран от изложбите на съвременно талантливи творци Квилинг, като обемист дантела хартия може да бъде продаден. За да направите това, за да помогне на начинаещите майстори могат да обслужват различни ресурси и изложби.

Изборът Модели за начинаещи: нещо набрано

За начинаещи Квилинг работа в стила на първите няколко може да изглежда обезсърчително, но това се случва с всяко изкуство. Защото е по-добре да се започне с готови схеми на снимки за филигранът на хартия. Сега има повече от хиляда различни схеми за начинаещи. Най-хубавото е, в началото на пътя, да вземе малките вериги, които са добре развити всички основни видове обрати на хартиени ленти, и те могат да бъдат намерени доста. Преди портите на сериозната работа, колоритен, и си заслужава всеки вид работа.

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за
За начинаещи се препоръчва да се направи Квилинг картини, които съдържат сложни елементи

Нека да разгледаме защо Квилинг толкова популярна сред жителите на съвременния свят, има няколко причини:

 1. Наличие на материали за вашето хоби. Както казахме, на този етап от развитието на съвременната индустрия, цветна хартия не е лукс, а тя е достъпна за почти всеки, дори и специална хартия за нещо набрано, нарязани на ивици са готови "да го вземе и да го направя." Хартията може да се направи не само в нашата страна, но може да се направи в чужбина страна. Всичко зависи от вашите предпочитания. Производител на външна хартия може да бъде, например, китайски и японски може да бъде. Тази книга е едно от най-доброто за тази работа.
 2. Лесен за работа и монтаж на направените снимки. Необходимо е да се научат основите и основните типове елементи. Те са на разположение за възрастни и деца, така.
 3. Ползи. Квилинг сили, за да бъдете внимателни, че ще помогне на детето ви развие постоянство и фината моторика на ръцете и един възрастен в даден момент да се измъкне от стреса на ежедневието. Някои хора предпочитат да харчат пари за психолози и предпочитат да прекарват много от тази сума, а дори и по-малко върху материал за работата си, което, освен това, ще можете да продавате.
 4. Резултати. Какво може да бъде по-хубаво, отколкото да се сложи край на дългогодишната си творческа работа и да видим резултата, който ще зарадва своята красота?


Красиви работа начинаещите майстори на стойност вярно своята стойност от опитни хора, утвърдени триизмерна картина на ленти от хартия. Също така, начинаещите могат да овладеят много подчертае в майсторски класове Лариса засада.

картини схема на нещо набрано с ръцете си

С избора на схема за картината трябва да се подхожда внимателно, не само за начинаещи, но също така са имали хора. И в зависимост от желанието, готови схемни елементи могат да бъдат допълнени или сглобяват няколко вериги заедно.

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за
за Квилинг модели схема може да се намери в интернет и разпечатани

Нека разгледаме основните видове хартиени елементи в техниката на нещо набрано:

 • Спирала: само два основни вида насипен и здраво;
 • капка;
 • триъгълник;
 • Стрелка; Тя е моделирана от триъгълника;
 • листа; Нейната еднакви по различен начин, наречен "око";
 • правоъгълник;
 • полукръг;
 • полумесец; Получава се от елемент полукръг;
 • рога;
 • свиват;
 • стрък;
 • Сърце.

Ако е необходимо, и специално вдъхновение от тези основни елементи, комбинирайки ги произвеждат от тясна спирала или безплатно, можете да създавате нови видове елементи за по-сложни модели и триизмерен занаят.

За да се изследва всеки един от тях в началните етапи, можете да използвате различни шаблони, особено ако трябва да се съобразят с всеки стандартен размер.

Освен това, когато човек придобива опит, той може да се наложи да създадете схеми със собствените си ръце за бъдещите снимки, отговарящи на неговите желания и фантазии. По този начин, всеки може да се докосне не само изкуството на нещо набрано, но към тайната на създаването на работа "от нулата".

Учим се техниката на нещо набрано: картини схема

Ако разгледаме модерни схеми за хартия нещо набрано работа в стил, ще забележите, че повечето от тях са придружени от стъпка по стъпка описание на всяко действие, което помага да се направи създаването на хартия дантела, по-лесно и по-приятно. Говори се, че производството на картини в стила на нещо набрано да използвате повече от един вид нещо набрано.

Какви могат да бъдат включени в работата:

 • Квилинг, въз основа на така наречените кънките, че се завъртите хартията;
 • Квилинг силуетната; Той също така се очертаят или графично;
 • смахнат;
 • Квилинг Кошер;
 • Смесени.

Всеки майстор решава за себе си кой от тези видове, това ще се използват в работата си, защото можете да използвате шаблони за всяка от снимките. Например, направете дърветата в същия стил, като, например, лайка в другата. Основното нещо, което се използва видове оборудване за добре заедно и погледна хармонично, в противен случай резултатът от трудовете си, няма да бъде така, от това, което скрити условия в становищата си.

Субекти Квилинг: картина хартия

Темата за следващата снимка може да бъде всичко, а след това капитанът на фантазията не е ограничен, толкова дълго, колкото той може да се направи схема, на която да работят. Между другото, някои опитни майстори успяват без схеми, създаване на триизмерна работа точно през този процес и само когато сте готови, да видим какво излезе от това в крайна сметка.

Идеи по този въпрос могат да бъдат много различни: от простото към най-смелите, изтънчен и светли.

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за
Изберете цвета на хартията и стила на картината трябва да се основава на мястото, на което ще се намира на състава

За всичко това, можете да използвате всеки от шаблоните и шаблоните, и можете да разчитате само на своите умения и опит. Също така, когато се работи с тънки хартиени ленти и създаването на тези картини, можете да експериментирате с фона, но това е по-добре да изберете фон, който ще се слее с работата, въпреки че не трябва да се изключи възможността, че някои от работата е напълно разкрита само, когато с помощта на радикален контраст техния произход.

Квилинг: Кошер големи картини за вдъхновение

Кошер е произведение в стила на Квилинг елементи, подобни на своя възглед кошерите на пчелна пита.

Този стил е идеален за създаване на панели и картини, най-вече в центъра на които са дърветата.

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за
Квилинг картина поставена в кутия насипно състояние от злато или кафяво, изглежда страхотно в класическия интериор

Благодарение на клетъчната структура на елементите, такива дървета ще изглеждат много обемисти и следователно по-ефективни. Поради това е за дървета и цветя Кошер най-доброто решение.

Кошер Квилинг елементи са:

Нови схеми се създават за работа в тази клетка стил. Идеята за работата на кошер, Квилинг, както и за всеки друг вид, може да бъде доста всеки както желаете сърцето и душата си.

Въпреки мнението на Кошер изпълнява техниката, продукти правят красиви и схемата въпреки това сравнително проста.

Детайли: Квилинг картини и стъпка по стъпка работилница (снимка примери)

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за

Квилинг техника живопис със собствените си ръце, схемата на хартията, майсторски клас при стъпка по стъпка снимки, чудесно за