Kvilingovye живопис майсторски клас за начинаещи (снимка)

Необичайни със своята красота kvilingovye картина. Майсторски клас пригодени специално за начинаещи, удобни хора. Ще се научите да се направи не само плоски, но и обемни панели. Най-новата версия на kvilingovye цветя може да се използва като декоративен букет.основите на ръкоделие

Kvilling представлява тяхна на хартиени ленти в някои елементи от които е "събере" модел. За този занаят продажба специална хартия, нарязани на тънки ивици. Тя се различава от други видове плътност, което се отразява на стабилността на елементите на форма. Специален инструмент за нещо набрано може да бъде заменена с клечка за зъби и управител с различни кръгове.

Какво елементи са kvilingovye живопис за начинаещи?

 • "Tight руло." Завършете ръба на лентата, я поставете в клечки за зъби, изневеряват на топката. В другия край на пастата в PVA и стреля с клечки за зъби. От тази основна ролка изработена от цветя. И ако го натиснете средата, образувайки "конус", можете да получите едно зрънце.
 • "Свободен Roll". Също така, затягане на хартията, на клечка за зъби. Стрелба Получената ролка и пуснати в кръг линия. Тъй като елемент се размера на кръга. Поставете другия край на ролката. От него и формират различни форми.
 • "къдрици". Огъват на лентата на половина. На всеки край правя руло. край Paste.

Kvilingovye живопис майсторски клас за начинаещи (снимка)

Елементите на свободната ролка

Ние продължаваме да се разгледат основните елементи, които правят kvilingovye картина със собствените си ръце.

 • "Капка". Безплатна руло леко стиснете овална, натиснете ръба да се даде венчелистче. От тези елементи са заоблени цветя. Ако "спад", за да се огъват на една страна по дължината, можете да получите елемент с наклон.
 • "Окото". Стиснете ролката и от двете страни - да се остър лист.
 • "Лист". Ако краищата на "окото", за да се огъват в обратната посока, можете да направите извита лист.
 • "Ромб". Ъгли "очи", за да компресират в противоположни посоки, образувайки квадрат.
 • "Триъгълник". Заоблени част от капчица трябва да изравнявам под формата на триъгълник. Стиснал "свободен ролката" на три места, може да се получи равностранен форма.
 • "Падна Petal". Вземете "триъгълник" за върха, го натиснете в основата. От тези листа се получават камбани.
 • "Половината кръг". Базата на "свободния ролка" е точно, задръжте противоположните ъгли.
 • "Arrow". Освен ако "пада", за да направи "триъгълник", а след това стиснете основата на половина, образувайки остри ъгли, тя ще се превърне метличина венчелистчета.
  Kvilingovye живопис майсторски клас за начинаещи (снимка)

Тайните на Квилинг

Всеки майстор си има своите тайни за производство на елементи, модели и форми. Някои needlewomen използвани гребен, когато преплитане на лентите за образуване на многослоен цвете или пеперуда крило. Или модел пяна наръга с игла и плитка лентите, създавайки интересни модели и криви. Така че можете да се създаде "Зиг-Заг" тръгва като роза, грозде, клен.

От прости листа с различни цветове може да направи необичаен kvilingovye картина. Молив прокара граница трева, стъбло, корона и да попълните лист "венчелистчета", "къдрици", "очи", "листа".

Ако един елемент е свързан с няколко цвята, можете да направите по-жива картина. Смесването на цветове ви позволява да направите снимката по-реалистично. За да се запази елементите ги формират върху лентата ръб може да бъде поставен. Тази техника ви позволява да улови желаната завоя. Много художници правят пеперуда, дъбови листа.

Lush цветя могат да бъдат получени от елементи, изработени от bumagoplastiki. Например, "опънат ролка" приключване на широка лента, единия край на който е врязан в глоба смола. Край паста, заготовката се отстранява и терена квадратура.

Kvilingovye живопис майсторски клас за начинаещи (снимка)


Kvilingovye картина: майсторски клас в лилаво

Триизмерно изображение, за да привлече вниманието от пръв поглед. Обемни творби могат да бъдат създадени от лесно достъпни материали с помощта на няколко слоя. Очакваме в майсторски клас по производство на люляк.

От хартия направя лилави листенца елемент на "окото". Част от лепилото в цветовете на три или четири части. Другата половина е подходящ за корекция на сцена. Използвайте няколко нюанси на лилаво и жълто украсяват средата на мъниста. Така че цветето ще бъде по-колоритен.

На картон, привлече малки и големи листа от люляк. Направи полумесеци ( "око" завой в полукръг от двете страни). Поставете шаблона върху елементи са взаимосвързани. Краищата на лентата лист obkleyte преминаване в цевта.

Отбележете местоположението на клоните на люляк. Лепило шишчета или тел. На първо място, да работи в най-долния слой и след това Подредете на преден план. Ако искате да създадете една песен, равенство или лепило ваза фон. Цветя се опитват да направят малки, а след това люляците ще изглежда като на нещо истинско.

С помощта на цветни разпечатки са "естествени" kvilingovye картина. Снимки на готовия майсторския клас, можете да видите по-долу.

Kvilingovye живопис майсторски клас за начинаещи (снимка)

цветове игра

Print ви позволява да създадете не само панел, но реалната картина. Ако може да се направи, можете да направите своя собствена фон. Документът е избран на снимката, след което историята ще бъде напълно предава естествени цветове. Например, искате да обрисуват есенен офика. Купете хартия зелено, блато, кафяво, жълто, червено, оранжево.

 • Свържете фигурата на няколко елемента. Например, офика листо kleite лентата (клон) от седемте "очите" на различни нюанси.
 • Вие правите елемента на различни цветове. Например, една и съща офика лист е направен изцяло от зелен хартия, и само в средата на някои от елементите е светло.
 • Цялата картина е изработена от бяла хартия, а след това боя цветове.

Някои елементи са слепени кристали, микрочастици. За да се запази обемни детайли форма (цветове, листа, животни), могат да бъдат депозирани прозрачно лепило от грешната страна или цвят най-горния слой специално лепило боя.

Kvilingovye живопис майсторски клас за начинаещи (снимка)

Kvilingovye картина: майсторски клас за начинаещи

 1. Отбележете мястото с молив ваза и цветя.
 2. Изрежете вази форма пяна obtyanite плат, украсяват плитка.
 3. Придържайте се към листа.
 4. За клонове нужда листата на елементите на "очи" и "лист", както и цветя от "конуси", които са изработени от "стегнато руло."
 5. На стъблото на цветя поставете изпъкнала страна, като лупина.
 6. Притежават листата.
 7. За да направи няколко дълги клонове, които се вмъкват в пяната. От тези цветя ще се превърне буйни букет, не само kvilingovye картина (картина със синята лупина).
 8. Поставяне кратко стъбла и отгоре "увеличава" цветята с листа.
 9. След това, в основата на пяна поставете цветята готов. Подредете работата в рамката.

Просто ей така направен kvilingovye картина. Цветята на такъв план, можете да направите почти всеки. Например, чашелистче kleite на стволови във формата на конус. Тя сложи листенца в кръг, и украсете по средата на "ролката с."

Kvilingovye живопис майсторски клас за начинаещи (снимка)

Идеи за панели или карти на конусите

Vine от това "изпъкнали ролки" (стегната топка малко да бута, да формират форма купа). Зърната са залепени в няколко слоя. Клонове и филизи се образуват на спирала. Листата са просто изрязани от хартия, смачка до наземните вените.

Жълъди са изработени от два конуса. Един образува плода, както и от "чашата" е околоплодника. Вътре клонове залепени тел. Листата се събират от шаблон дъб листо. Това е взаимосвързани "очи", и край лентата от хартия паста, коригиране на формата на лист.

Шипка и се състои от две дълги конуси. В единия край на снопа поставете тънка тел или лента, от друга монтиране стъблото. Листата са изрязани от хартия или изграждат от "окото".

Кълбовидните цветя се събират от дълги конуси. Първият ред на залепване в кръг, постави нов слой върху него. При оформяне на топката в средата става изпъкнала. В последния ред поставете конуси, образувайки половината от стойността. От двете полукълба направя kvilingovye флорални мотиви. Майсторски клас по отношение на формирането на цяла топката трябва да се повтори. Т.е. включите полукълбо и obkleyte редиците конуси.

Kvilingovye живопис майсторски клас за начинаещи (снимка)

кратко резюме

Квилинг е удобно, че едно и също изображение може да бъде представен по различни начини. Например, като се започне от бяла върба "око" и блатни потънали венчелистчета. Клонът е представена от лента от хартия. И можете да експериментирате с конуси и изграждане на обемни "зайчета".

Kvilingovye живопис майсторски клас за начинаещи (снимка)

Kvilingovye живопис майсторски клас за начинаещи (снимка)