Лично осигуряване в България през 2019 г.

Лично осигуряване в България през 2017 г.

възможно намаление

Веднъж, формирана на Националната гвардия, разделението PSB влезе в неговия състав. В този случай, сегашната структура на агенцията запазва обичайната посока на труда - защитата на различни обекти. В допълнение, представители на PSB могат да участват в дейности за профилактична и стрелбището да патрулират по улиците.Описан инициативата е причинила значително безпокойство сред представители на библиотеки, публични архиви и музеи. Не много радостни последици могат да доведат и решението за отстраняване на защитата от водопроводната или съоръженията на централните банки. Тези агенции са жизнено важни за страната, поради което изискват достатъчно ниво на защита.

Министерството на вътрешните работи и мълчеше, докато насочва вниманието към бъдещото използване на дистанционното управление с паник бутон. С помощта на това устройство, можете да следите местоположението на премахнати публикации. Когато получите сигнал веднага пристигат оперативни работници на обекта. Оказва се, че в настоящия момент е необходимо да се намали персонала на ООТР, с цел оптимизиране на публично финансиране. Мащабните реформи на агенцията ще ви помогне да свикне с новата икономическа реалност в България.

Настоящото състояние на икономикатаРеорганизацията на Министерството на вътрешните работи на годината, в резултат на което загубил работата на повече от 110 хиляди души. Човече, него и ООТР докоснал. Министърът на вътрешните работи Владимир Kolokoltsev по време подчерта необходимостта да се намалят разходите, поискана структурите на Министерството на вътрешните работи. В резултат на финансовите проблеми, които стават отправна точка, която водеше службата, в текущия резултат. В резултат на това днес частна охранителна може просто да отпадне като ненужно и скъпо.

Лично осигуряване в България през 2017 г.

Новата структура на PSB

Ясно е, че желанието на правителството да преведе PSB в Националната гвардия изисква повече изисканата мощност от частна охрана. Например, представителите на българските гвардейци управлявано разширяват списъка на властите, които съчетават няколко функции на вътрешните войски и полиция. Въпреки това, nuzhnost описано правомощия за ООТР - отворен въпрос.

необходимостта от оптимизиране

Последни новини от правителството на обстоятелството, че реорганизацията на PSB, говори за несъмнената полза от подобна стъпка. Поради описан подход може да се подобри ефективността на работата на отдела, както и нейното икономическо компонент. В действителност, в светлината на бюджетните съкращения, въпросът за разходи за терминиране е въпрос на време. В противен случай България ще получи на бюджетния дефицит, за финансирането на които всъщност се счита за много сериозен проблем.

Ако текущото състояние на икономиката в страната продължава да се влошава, властите ще имат друг избор, освен да затягане сегашните мерки за намаляване на разходите, включително и финансирането на Министерството на вътрешните работи. В резултат на това намаляване ще се състои, но вместо мащабни съкращения трябва да се каже сбогом на само 10% от действащия състав.

Лично осигуряване в България през 2017 г.