Начало област мегафон специално тарифа, на разходите по присъединяването

Начало зона - територия, която е регистрирана телефонен номер. В рамките на това при условие, че най-благоприятна тарифа за комуникацията. В случай на пътуване в различен регион на страната, можете да се свържете опция, на която стойността на повикванията ще бъде същата като на територията на дома.Начало област мегафон специално тарифа, на разходите по присъединяването

Ако имате намерение да се премести или да отидат в други региони на България, уверете се, че опцията е достъпна там, където вие ще отидете. опции за връзка са възможни за броя на преференциални тарифни пакети мегафон. Броят на наличните връзки за пакети проценти са А, В, С, D, Е, Преди Индивидуален, пени, Student, Uniform, военни, рупор-Modemm друг. "Home район" - безспорно удобство за активни потребители, което позволява да запишете прилична сума пари за разговори.

Цената на услугите началната региона"Home район" - е платена услуга, която осигурява месечна такса и ежедневно теглене стотинка от сметката. Така че, ако се свържете от опция сметка ще бъде таксувана в размер на 25 рубли. Тя се отстранява всеки път, когато се свържете услуги за всеки регион.

Размерът на таксата за абонамент е фиксирана на 2 рубли на ден. Това е много удобно, тъй като в дневния отписването означава, че може да се избегне разпиляването на ресурси чрез използване на услугата само по време на престоя в друг регион.

Методи на свързване "дом регион"

Абонатът за промяна на териториалното разположение, може да активира "дом региона" точно пред входа на друга област. За да направите това, мобилният оператор предлага три възможности:

Начало област мегафон специално тарифа, на разходите по присъединяването

Как да деактивирате "дом региона" на MegaFon

Деактивирането на услугата може да се извършва в момента на тръгване от преференциалната района. Можете да използвате два начина:

  1. Свързани с мобилния оператор на кратък номер 0050.
  2. Наберете * 437 * 55 * 2 # и повикване. Този метод е много по-достъпно и удобно.

Уверете се, че за да се свържете периода на сметката си имал достатъчно пари. Не забравяйте да се уверите, че опцията е забранена и своевременно връзка.

Вижте също:

Разделение> .uk панел ">" данни-UK-решетка-марж>

Сподели с приятели