Пилаф с пиле в multivarka - рецепти за Multivarki

Пилаф с пиле в multivarka - рецепти за Multivarki
Пилаф с пиле в multivarka - това е може би най-много първо ястие, което се приготвя да рискувате чудо-пот. Пилешко месо се приготвя много по-бързо от всеки друг, и е по-евтино, така пилаф с пилешко, много често се появява на собствениците на маса Тоон. Но дори и такъв умен тенджера няма да може да се готви истински пилаф, ако не и по-малко усилия. Ако предвидените си multivarka режим "пилаф", не се изкушавайте: просто да добавите до всички разчитат на продукти, отпускани с рецепта, и се довери на всички тънкостите на готвенето това вкусно ястие не получите. Това означава, че можете да получите ориз с пилешко, но не и пилаф.Пилаф с пиле в multivarka - рецепти за Multivarki
За да се подготви това, което трябва да се готви пилаф zirvak. Не се притеснявайте, няма нищо сложно тук. За да стартирате Хаскала в купа Multivarki растително масло, а след това се пържат в него лука, морковите и месото, след това добавете подправките и твърде малко се запържва, като се разбърква непрекъснато, за да се избегне изгоряла, и едва след това да заспите ориз, добавете сол, чесън (ако искате) , куркума, и други съставки, изсипва гореща вода и включват известен режим. След приключване на работа сигнал Multivarki не отворите капака, и се оставя да престои известно време на повърхността в "отопление" - така ще бъде ароматен и ронлива.

Пилаф с пиле в multivarka - не е само ориз, месо и подправки. В пилаф да добавите сушени кайсии, сини сливи, стафиди - те акцентират само сладкия вкус на пилешко месо. В допълнение към сушени плодове, в пилаф добавите гъби, зеленчуци, морски дарове ... Нашият сайт е изготвен за вас подбор на интересни рецепти.

Пилаф с пиле в multivarka - рецепти за Multivarki
Пилаф с пиле и джинджифил

съставки:
1 средно пиле (1.5 кг)
2 multistakana dlinnozornogo ориз
3 лук,
1-2 моркова,
1 глава чесън,
2 супени лъжици прясно настърган джинджифил,
1.5 л на сухи barberries,
6 multistakanov вода
сол, подправки за пилаф, зеленчуци, растително масло - на вкус.

Получаване:
Загрява растително масло (4-5 супени лъжици) в купата Multivarki за "печене" режим или "пържене" определят chetvertkoltsami нарязан лук и се пържат за 10-15 минути до златисто кафяво. Не затваряйте капака. Пиле нарязва на парчета, заедно с дребни камъни, отстранява външната обвивка, ако желаете, и постави на носа в чашата. Cook, като периодично се разбърква, в продължение на 10-15 минути повече. Добавете подправки и се изсипва гореща вода multistakana 3. Затворете капака, задайте режим "Закаляването" в продължение на 20 минути. След това време, поставени в купа ивички моркови, сол и предварително измити и накиснати ориз. Изгладете, изсипете останалата гореща вода (внимателно се излива през цедка, за да се избегне смесени слоеве) и задайте режим "пилаф". Около 15 минути преди края на режима на работа, отворете капака, включете фигура начело на чесън, поставете настърган джинджифил и берберис. След сигнала на края на режима на работа, оставете си ризото в "отопление" за режим на 15-30 минути. Сервира се със Зелените.

съставки:
500 г пилешко месо,
200 г лук,
200 г моркови,
3-5 скилидки чесън,
2 multistakana ориз
4 multistakana вода
сол, подправки, растително масло - на вкус.

Получаване:
Включване на режим "печене" за 30 минути, загрейте олиото в купа. Парчета от пиле се запържва в олио без да затвори капака Multivarki, в продължение на 15-20 минути, до златисто кафяво. След това добавете нарязания на ситно лук пръстени половина и моркови, нарязани на ивици или настъргани на ренде груби за корейски салати. Запържете месото и зеленчуците до края на режима, като периодично се разбърква. Фигура изплакване, се накисва в студена вода. Когато звуковият сигнал на режим е пълна, изсипете ориза с вода, внимателно го изсипете в купа Multivarki и гладка. Plug на фигура небелени скилидки чесън, сол, черен пипер и добавете подправки за пилаф. Излива гореща вода и затваряне на капака. Задайте режима "пилаф". След сигнала на режима на прекратяване отпуск пилаф с пиле "доход" в "отопление" за 15-20 минути. Не отваряйте капака! След това внимателно се смесват слоевете и служат ориз, поръсва се с билки.

Пилаф с пиле в multivarka - рецепти за Multivarki
Пилаф с пилешки гърди

съставки:
1 голяма пилешки гърди (с кожата или без него - на вкус)
2-3 лук,
3-4 моркова,
500 г ориз,
3-5 супени лъжици растително масло
3-5 скилидки чесън,
сол, черен пипер, подправки - на вкус.

Получаване:
В режим "печене" или "тигана" пържат лук и моркови в растително масло, без затваряне на капака Multivarki. Запържете зеленчуците за 10-15 минути до златисто кафяво. Пилешки гърди, нарязани на кубчета и се добавят в купата Multivarki. Разбърква се и се продължи да се запържва за около 15 минути повече Добавете подправки и обелени скилидки чесън, без да ги рязане. Запържете за 1-2 минути. Бърка се ориз, предварително измити и накиснати, ниво и запълване на водата, така че да покрива ориза от около 1.5 cm. Затваряне на капака и от режима на "пилаф". След приключване на пилаф микс режим на работа и се оставя да престои в "отопление", покрити, за 10-15 минути.

Пилаф с пиле в multivarka - рецепти за Multivarki
Пилаф с пиле "ароматизирана"

500 г пилешко месо без кожа,
1 лук,
1-2 моркова,
2-3 супени лъжици растително масло
3 multistakana ориз


1 глава чесън,
сол, черен пипер, подправки за пилаф - на вкус.

Получаване:
Лук нарязани на малки кубчета, моркови RUB на ренде груби или нарязани на ивици. Задайте режим "печене" за 40 минути, нажежен до червено растително масло в купа и запържете лука в нея в продължение на 15 минути. След това добавете подправки, моркови и парчета пиле, разбърква се и се готви без затваряне на капака, до края на режима. В същото време, измийте ориза. След ориз изтичане сигнал с вода в купата vsypte си Multivarki, ниво и поставете в центъра на главата на чесън. Излива вряща вода, така че да покрива ориза около 1-1.5 cm, затваряне на капака и определя "пилаф" или "елда" режим ( "зърнени култури"). След сигнал на края на режима на работа, отваряне на капака, отстраняване на чесън и пилаф микс, затваряне на капака и се накисва в "нагряване" 10-15 минути.

Пилаф с пиле в multivarka - рецепти за Multivarki
Пилешки пилаф и кафяв (кафяво) ориз

съставки:
2 пилешки гърди,
1,5 стека. кафяв (кафяво) ориз
½ стак. растително масло
1 лук,
1-2 моркова,
1 ч.л. земята червен пипер,
¼ ч.л. приземния люта чушка,
½ ч.л. кимион,
3 стека. вода
сол, смлян черен пипер, берберис - на вкус.

Получаване:
Задайте режим "печене" и загрейте олиото в купа Multivarki. Добавете подправките и масло пиле, нарязани на кубчета. Запържете месото до побеляване, добавете нарязаните лук и моркови, разбърква се и се запържва до края на режима, като периодично се разбърква. Не затваряйте капака. Сол и пипер, vsypte промива ориз и се изсипва гореща вода. Затворете капака и задайте режим "пилаф" или "Елда". След края на режима на повърхността се оставя да престои в режим "отопление" за 15-20 минути.

Пилаф с пиле в multivarka - рецепти за Multivarki
Пилаф с пиле и гъби

съставки:
500 г пиле без кожа,
7-9 пресни гъби,
1.5 multistakana ориз
1 лук,
1-2 моркова,
1 глава чесън,
2 супени лъжици подправка за пилаф,
растително масло, куркума, сол, смлян черен пипер - на вкус.

Получаване:
Пилешко филе пране, химическо и нарязани на кубчета, гъби, нарязани на големи парчета, лук - пръстени половина, моркови решетка на груби ренде или нарязани на ивици. Изплакнете ориза в няколко води и се накисва за 30-45 минути в студена вода. Ръководител на скилидки чесън, за да разглобява и чисти. В купа Multivarki излее растително масло, то е нажежен до червено в режим "печене" или "горещи", а след това сложи в купа с пилешко, цели скилидки чесън, лук, моркови и гъби. Разбъркайте СРЮ и всички продукти с отворен капак за 20-25 минути. С ориз изтичане на вода. След пържене леко поръсете с ориза в купа, ниво, поръсва се със сол, черен пипер и подправки, добавете щипка куркума и затворете капака. Определете режим "елда" или "фигура" (или "пилаф"). След приключване на режима на сигнал накисва пилаф под капака на режим "нагряване" за 10-15 минути. След това се разбърква и служат, поръсени с подправки.

Пилаф с пиле в multivarka - рецепти за Multivarki
Пилаф с пиле и сини сливи

съставки:
1 пилешки гърди,
2 multistakana dlinnozornogo пропарен ориз,
4 multistakana вода
1-2 моркова,
1-2 глави лук,
1 глава чесън,
6-7 бр. сушени сини сливи,
1-2 супени лъжици растително масло
подправки за пилаф, сол, смлян черен пипер - на вкус.

Получаване:
Задайте "печене" или "Hot" в продължение на 40 минути и топлина в купа Multivarki растително масло. Сложете нарязания на ситно моркови и лук пръстени половина. Затворете капака и варете в продължение на 10 минути Междувременно, нарязани пилешки гърди на кубчета, добавете към зеленчуците, разбърква се и се затвори отново капака. Докато печено гърдата, ориз и сливи изплакнете, подсушете. Когато чуете сигнала на режима на работа е завършена, заливаме ориз, сол, черен пипер, добавете подправките и сини сливи (които могат да бъдат нарязани на парчета, ако той krupnovat). В средата на главата поставете чесъна и се изсипва гореща вода през скимера на слоевете на продукти, които не се смесват. Затворете капака и задайте режим "пилаф" или "Крупа." След края на режима, не отваряйте капака, и се потопете пилаф в "отопление" за 15-30 минути.

Пилаф с пиле в multivarka - рецепти за Multivarki
Пилаф с пиле и стафиди

съставки:
2-3 пилешки кълки (или половин пилешки труп)
3 multistakana ориз
1-2 моркова,
2-3 лук,
100-150 г сливи
2-3 супени лъжици стафиди,
1-2 скилидки чесън,
щипка куркума,
сол, подправки, готови за пилаф, черен пипер - на вкус.

Получаване:
Фигура изплакване води точно преди, докато водата не е ясна, и се накисва в студена вода. Пиле измиване и нарязване на парчета (кости, също могат да се режат). Сини сливи, стафиди и изплакнете с топла вода и подсушете. Лукът се нарязва на кубчета, моркови - ивички. В купа Multivarki излее растително масло и да го затопли в режим "печене" или "горещи". Изсипете в купа пилешко месо, която се готви, като се разбърква в продължение на 10 минути. Тогава подправете със сол и добавете лука. Гответе 5-7 минути повече, а след това върху месото и лука Сложете морковите. Излива се вода (4 multistakana) и режим комплект "закаляване" ( "безразличие") за 20 минути. С ориз се оттича водата, поставете го в купата Multivarki, ниво и да добавите сушени сини сливи и стафиди, белени скилидки чесън, леко ги натиснете в ориза и се изсипва гореща вода през скимера (2-2,5 multistakana). Определете режим "пилаф" или "фигура" ( "елда"). След сигнал на края на режима на работа се получава ястие "разходка" в "нагряване" за 10-15 минути при затворен капак, след това внимателно се разбърква.

Пилаф с пиле в multivarka - рецепти за Multivarki
Пилаф с пиле и сушени плодове

съставки:
500 г пиле,
1 лук,
1 морков,
2 multistakana ориз
100-150 г смес от сушени плодове (кайсии, стафиди, сливи)
Уг multistakana растително масло,
1-2 супени лъжици готов микс от подправки за пилаф,
сол, смлян черен пипер, куркума - на вкус.

Получаване:
Пиле филе, нарязани на парчета, моркови, лук - ивички - половина пръстени, сливи и сушени кайсии изплакнете добре, Пат сухо и се нарязва на ивици. В купа, изсипете режим олиото Multivarki, включително "печене" и да го затопли в продължение на 3-5 минути. Изпържи зеленчуци и месо в продължение на 15 минути, като периодично се разбърква. След полагане на сушени плодове и подправки, разбърква се, нивото и да запълни измити и предварително накиснати ориз. Сол, черен пипер, чрез скимер изсипва гореща вода (multistakana 4) и затваряне на капака. Задайте режима "пилаф". режим в края на режима на работа даде ястие "разходка", "отопление" в продължение на 10 минути, след което отворете капака и хвърля всички слоеве. Сервирайте, поръсени с подправки.

Пилаф с пиле в multivarka - рецепти за Multivarki
Shah пиле пилаф (празничен блюдо)

съставки:
400 г пилешко месо,
1-2 глави лук,
1-2 моркова,
1 multistakan ориз
1.5 multistakana вода
1 глава чесън,
1-2 супени лъжици готов микс от подправки за пилаф,
щипка куркума,
шепа стафиди,
2 листа от тънък пита
сол, смлян черен пипер и растително масло - на вкус,
50-70 грама масло за смазване - питка.

Получаване:
В купа Multivarki излее растително масло и да го затопли в режим "печене". Поставете нарязани месо, нарязан лук, нарязани моркови и гаси при същите условия в продължение на около 15 минути след това се добавя стафиди промиват, обелени цели скилидки чесън, подправки, сол и пипер, разбърква се и се изсипва промива ориза. Изгладете, напълнете с гореща вода и затворете капака. Задайте режима "пилаф". В края на режима Трансфер готови пилаф в друга купа. Не се притеснявайте, ако смятате, че оризът недостатъчно, така че трябва рецепта. Измийте и подсушете парцал избършете купа Multivarki смазва вътрешността му масло и vystelit листове Лаваш, с долната Lay ЗДДФЛ 2-3 слоя. Лаваш трябва да виси от ръба на купата. Поставете в готови пилаф и затворете висящите листа Лаваш. На върха на грес с масло и затворете капака. Задайте режим "печене" за 1 час. Готов Шах пилаф превръща ронлива, ароматно, в свеж Лаваш. Внимателно отстранете Шах пилаф на тепсия и да служи, нарязани на парчета.

Бон апети и нови кулинарни открития!