Поддръжка работник, работник заплата, работник задължения

Надписите, една сбъдната мечта.

Надписите кой е той и как трябва да изглежда? В крайна сметка, това е важен нюанс при наемането.

- Да не как! Работник дори в Африка работник - най-важното, че ще се справи със задачите.Е, в статията си "надписите" Ние трябва да разберем, че всеки се интересува от:


    • определение - какво работник;
    • че е отговорност на работник;
    • колко трябва да получи работник по поддръжката (заплати, заплати).

И така. Противно на общоприетото схващане, че работник по поддръжката, това е пост, озаглавен докарайте и ... .. (които след това мисля, че всички предположил?), Можете да седнете и дим, гледайки как всичко работи. Бързам да ви разочаровам, особено начинаещите работници. Момчета, случаят в момента нещата са съвсем различни и работник по поддръжката инжектира повече от специалист, а заплатата идва в пъти по-малко. Тъй труда работник не се счита за квалифицирана работна ръка и защото всичко, като се започне от предприятието за специалистите се опитват да спаси. Във връзка с тези сегашните критерии, работник по поддръжката изпълнява повече от една задача, но няколко.

Хайде да отидем, за да и се опитват да докажат, че трябва да представлява, сами по себе си, работник по поддръжката на работното място. Започна с определение.

Поддръжка работник, работник заплата, работник задължения

Надписите - специално конфигуриран човек на силовите и скорост видове работа в сферата на строителството, предназначена да улесни придружаващия групата на произведения, включени в задълженията на специалист (или както е сега да се приеме, е - работата на няколко специалисти) за организиране на непрекъсната "поколение" накрая. професионален доставка всичко необходимо в хода на нейната работа. По-често, отколкото не, работещи на непълно работно време услуги са необходими, когато се скара на обхвата на работа.

Обикновено в строителството, в строителството, ако работникът е освободен, за да помогне, нека разпределени на четири мазачи. Вземете само замесен пристанищен работник решение в бетонобъркачката и взриви всички с изключение на четири kamenschikami? Не са торти на автостоп. На конкурират всички тухли, месят решение, да вземе. Е, в първата зона на зидария, работник по поддръжката могат да се справят и разбира се, и ако на втория, третия? Не здраве не е достатъчно, всеки ден, тъй като "podsobnichat" срещу скромна такса.Поддръжка работник, работник заплата, работник задължения

Каква е отговорността на работника?

Задължения на работника по дълга от работата му е различна и зависи от това къде работи работник по поддръжката. Tolley е растение, то може да бъде мащабно строителство, или просто да извършват довършителни работи *, където са необходими работници за определен вид работа. Но както е посочено по-горе, на работника не чиста територия, тя премахва по-чисти. Задълженията на непълно работно време, включва почистване на мястото, където той е работил като специалист и мястото е носен в случая на което, някъде, който е разпръснат, а след това и там, но не и като цялата територия на предприятие и съоръжение. (Надявам се обяснява ясно?).

Поддръжка работник, работник заплата, работник задължения

Поддръжка работник заплата.

Как мислиш, че заплатата на помощни работници се разпространява? Равнището на тарифата като заплатите дойде на живот, и всичко, което отговор. Тя може да бъде малко повече от средната заплата на заплата на вашия град, а може би и в нивото. Но ако един работник поддръжка или поддръжка първия работник вторият разряд (втори)? Има ли такава. Има и работници по поддръжката, но тарифната ставка варира леко. Най-често на заплатата на работника ще бъде, добре, не повече от 10% повече от тази на обикновен дъщерно дружество. Ами свикнали до такава цена, добре. Но има едно нещо. Животът е сега, така че всички професионалисти, работещи по zdelschiny! Това означава, че на извършената работа и работник съответно заплата не как трябва да се различават, както и в тези условия. Това означава, че работник по поддръжката, както и специалистът е длъжен да работят от свършената работа, но това Заплата ще зависи от развитието на специалист.

Вземете един малък пример. Един експерт е направил работата на своите работни осем часа струват, смятат равни долара Стам. Заплата, която получава работник по поддръжката трябва да бъде 20-25% от специалист заплата, както и изчисляване на неговите доходи. Със сигурност се опитват да се окаже, сто Баку на firmachey, от тук и от работника фиксираната заплата. Отклонили Имам го, продължете нататък.

Ако работник по поддръжката осигурява приемем, двама специалисти един проводящ вид работа, помощник заплата хвърля 5% (вече да е 25-30%) от общата сума на парите, спечелени от двама специалисти.

Ако работник по поддръжката, обслужващи две експерти извършват различни видове работа, например, помага за поддържането манипулатор плочки и месят мазач решение изпълнява разбира инлайн действие, има донесе плочка оборудва място за измазване, в тази ситуация дъщерно наемни работници трябва да са най-малко 30% генериране от две лица, и дори 35%. Мисля, че с темата на заплатите, за да разберат!

Какво трябва работник поддръжка на пода на тарифната ставка?

Аз ще отговоря с удоволствие:

- Нищо дори малко боли)). Шегата разбира се, но на половин работно време, най-вече "bursachi", дори и студенти. Работничка в залог етаж носи много малка част от работата се поема от главния работник. Но тогава там е въпрос на часове. Работничка в залога на пода работи само 4 часа на ден. На определено умение, бригадир, мога да карам на работника през това време, нищо не може да се направи, ясни стандарти, извършвани в продължение на половината от тарифната ставка, не съществува. Такива случаи !!


Тарифа фактор и регулиране заплащането работник.