Покупката на апартамент на вноски

Покупката на жилище на вноски, считано от датата на влизане в сила на закона за ипотека се превърна в достоен заместител на ипотека, така че можете да си купите къща, дори и при липса на финансиране.Въпреки това, този метод за придобиване на атрактивна жилищна площ има свои собствени характеристики и може да включва някои трудности.

Покупката на апартамент на вноски
Уважаеми читатели! Нашите членове говорят за типичните начини за решаване на правни проблеми, но всеки случай е уникален.

8 (800) 333-45-16 dob.214
Федералната номер (безплатен за всички региони на България)!

Как да си купите апартамент за разсрочка от строителя

жилища придобиване с вноска - няма съмнение печеливш вариант за всеки купувач. Но преди да подпише договора, трябва да се научите по-подробно, колкото е възможно за всички клопки, които съпътстват сделката.

Сега много компании за недвижими имоти привличат клиенти страхотни оферти за покупка на апартаменти на вноски условия. Купувачите на подобни предложения от разработчиците прогнозират като повече от благоприятно.

Това се дължи на факта, че дори и с програма за държавни субсидии, да организира ипотека е доста трудно, както и процента на банката е всичко и извън обсега на много височина.

И за закупуване на жилище на разсрочено плащане ще бъде достатъчно, за да представят паспорт. Има няколко начина за закупуване на имот на такава схема. Периодът на безлихвени вноски от по характер е не повече от 2 години.

От друга страна, интерес може да се изплаща на вноски в размер до 10 години. За регистрация вноски, се умоляват да вземете подходящ апартамент.

След това действие, разработчикът ще бъде в състояние да се изчисли на плащанията, като се има предвид размера на първоначалната такса, се заплаща всеки месец за целия срок "кредит".

Ключовете от имота могат да се получат, като плащат половината от цената на жилищата в съответствие с договорните условия. По-точното количество може да се усъвършенства, като някои жилищен комплекс.

След подписването на предварителния договор страните за продажба (най-вероятно да бъдат използвани от него), разработчикът ще се предлага за подготвените проекти на схема водоснабдяване и електрозахранване, в допълнение, предложение за авансово плащане на сметки за комунални услуги в продължение на няколко последователни месеца, и едва след това се пристъпи към ремонт работи.

Покупката на апартамент на вноски
Как да се организира покупката на апартамент?

Често Наказателния кодекс в списъка на задълженията включват поставянето на подписи по правилата на ремонтни работи, време на работа повишено ниво на шум (във всеки LCD, това е различно).

Плащанията трябва да бъдат изпратени на разработчика всеки месец до крайната дата, посочена договорни условия. Тъй като плащането на цялата сума, която е посочена в документите, компанията извършване на строителните работи ще бъдат поканени да подпишат основния договор, който трябва да бъде регистриран в Rosreestra. Това е, дизайн на жилища в частна собственост ще бъде възможно само тогава, когато ще бъдат платени от общата сума на договора.

До този момент, разработчикът ще притежава корпус, който се различава от наличието на риск. Ако изведнъж се понижат говори за фалит на компанията, възвръщаемост може да се плати само с помощта на корпуса ще трябва да се върне.

Как да си купите апартамент на вторичния пазар на вноски

Въпреки това, на вторичния пазар има възможност за закупуване на жилища на изплащане чрез вноски условия. В момента все повече и повече в практиката на клирънс продавачи във връзка с договора за покупка и договор за кредит (с това успокоение при нотариуса). Подобен вариант е идеален за потребители, които не разполагат с достатъчно средства за закупуване на нови жилища и възможности за една или друга причина, да се възползват от ипотечен кредит.

При закупуване на имот с разсрочено плащане, продавачът печели, който използва по-бърз начин за изпълнение на собствения си имот, и купувачът може веднага да се премести в нов дом за него.

Но такава схема се характеризира с наличието на достатъчно голям риск за продавача, които не могат да плащат пълния размер на наема, както и за купувача, който може по определен сценарий, губят парите си и се изплаща прехраната си пространство на изгодни условия.

Всички проблемни въпроси, разбира се, за да се избегне напълно няма да работи, обаче, може значително да намали появата на риск. Преди да се пристъпи към подписване на договора за продажба, продавачът е препоръчително да се уверите, доколкото купувачът е разтворител и ако финансовото му състояние е стабилно.

Купувачът трябва да знаят причините, поради които продавачът е избрал този метод на продажба на недвижими имоти, независимо от факта, че по-прост и по-изгодно за него решението ще получи цялата сума наведнъж.Причината за този метод на продажба на недвижими имоти, които в действителност, има повече предимства за клиента, е спешната необходимост да се получи финансиране, което е необходимо на продавача, например, за плащане с кредитна дълг или за спешно лечение.

Повечето продавачи, сключване на сделката, са помолени да допринесе за постигането на договорните условия на отделен параграф, което предполага изпълнението на прехвърляне на собствеността на жизнено пространство, само когато сте платили всичките си разходи.

Тези действия не могат да бъдат считани за легитимни, тъй като в този случай, продавачът ще бъде в състояние да препродаде имота отново.

Връщане на имота по отношение на отмяната на сделката, продавачът има право на заплащане, докато купувачът половината от цената на жилища, и при условие, че те не се съобразят с договорен график на плащанията и размер на плащанията, въведени.

Когато купувачът е платил за жилище повече от половината от цялата сума, законът ще вземе своя страна. Все пак, това в никакъв случай не е причината за анулиране и пълно възстановяване на вноски за вземания.

От правна гледна точка, придобиването на жилища на вторичния пазар, регистрация на схема правата на собственост не трябва да се различава от този, използван при закупуване на жилище в ново съоръжение.

По този начин, прехвърлянето на права на собственост в полза на купувача се извършва само след като договорът е бил подписан за продажба и държани му регистрация (чрез регистрацията на Федералната служба за, кадастър и картография), обаче, фиксирани лимити за извършване на сделки с недвижими имоти, в крак когато целият дълг ще бъде погасен.

Наред с другите неща, договорът може да предвижда плащане на глоби при условията на отложено плащане, което е за продавача до известна застраховка срещу неплащане.

Покупката на апартамент на вноски

Това се случва, че за право на ползване на разсрочено плащане, въведена с определен процент. Така или иначе, тези обстоятелства трябва да бъдат предоставени от договора, който определя специфични линии на отговорност, както и списък на правата и задълженията на всяка от страните по сделката.

Всеки от купувачите все пак ще избере най-благоприятни условия за него на сделката, свързана с продажбата. Тук, може би, и цялата информация за разсрочено плащане, като един от методите за дома покупка.

Покупката на апартамент на вноски: плюсове и минуси

Предимства вноски при покупка на жилище

Вноска е добро, защото е прост дизайн. Повечето от фирмите, специализирани в изграждането на жилищни сгради, аванси не са толкова придирчиви изисквания към документацията, както и намирането на банковите институции в случай на избор на ипотеката. За да направите вноска, той ще бъде достатъчно, за да имат паспорт. Този вариант дори не е необходимо да се осигури потвърждение на нивото на доходите на хората.

Има и редица други положителни аспекти:

  • Срокът на прилагането трае само за един ден;
  • За да получите кредит, не е необходимо да се съберат документи. Достатъчно е да се регистрирате редица задължения, отнасящи се до дружеството;
  • размера на силата на звука за вноска лишени лимит, определен от доходите;
  • Предприемачът не се интересува от това, което кредитната история на купувача;
  • не е необходимо застраховане с тази опция.

Поради простотата в дизайна и осигуряване на възможности за разсрочено плащане на сумите за жилища, хора с лоша кредитна история, има още един шанс да се получи своя собствена недвижими имоти.

Основната е, че жизненото пространство чрез използване на такъв финансов инструмент не може да бъде в рамка във владение на купувача, докато упражняване на окончателното плащане за настаняване.

По този начин, купувачът се радва на вноски, като се използват жилища като неофициален собственик, както и причината за престоя си в областта все още не е платена, е акт на Вселената.

Възможно е да има трудности в клиниката в свързаното с регистрацията. Въпреки, че сега гражданите имат универсални medpolis които могат да бъдат цитирани в който и да е територия без ограничения, но не и на факта, че здравните работници в клиниката могат да го разберат.

втора минус вноски включват размера на средствата, които ще трябва да направи всеки месец. В действителност, тя може да достигне в средните суми от 150 хиляди души. Рубли до 200 хиляди. Рубли. Това може да си позволи само цяло семейство или човек с доход над средния ясно.

Но по принцип все още има възможност да се изработи и наследство, със закриването на депозита, натрупани върху него сума, изпълнението на старата си жилища и така нататък. Н.

По този начин, на вноските можете да си позволите само с планирания получаването на голяма сума, която ще бъде достатъчно, за да направи първото плащане, с допълнително непосредствена полза.

За друг недостатък е незначителен период за погасяване (заплати пълната сума ще трябва за период от 6 месеца. За една година).

Само когато строителната компания е голям мащаб и през него минава голям оборот на средства, само вноска период може да се установи в рамките на няколко години.

Трябва да се отбележи, че ако тежките времена на икономическата ситуация през вноска варира от 7 до 10 години, това е първата индикация за надеждността на предприемача и силата на своите оборотни средства. Сега трябва да се помисли, които биха проявили интерес, които искат да закупят имот.

Защо разработчиците предлагат вноски?

На първо място, това е начин за привличане на клиенти. Тези граждани, които нямат възможност да се събират от малка месечна спестявания количество, достатъчно за закупуване на жилища, и са отразени в списъка на потенциалните потребители на такива услуги.

И тези хора е достатъчно. Все пак, това не означава, че възложителят, което показва състрадание срещу нуждаещите се, като им подслон, при условие само частично плащане сума.

Цените на жилищата, когато го купуват на вноски, най-малко 10 на сто по-висока, отколкото при извършването на еднократни плащания работно време, както и в конвенционалната покупката.

Въпреки това, надплатената сума е много по-благоприятни, отколкото в случай на ипотека. В последния случай, надплатената сума в размер до почти двойно по размер. Въпреки това, на вноски и срока на плащане, е много по-малък.

Първата вноска не е толкова голяма, колкото по-рано (от впечатляващ 30% до непосилни 50%). Усложнение икономическа ситуация е довело до факта, че разработчиците са намалени почти до минимум такса (3%), а понякога и на таксата и не съществува.

Вноска се използва в началния етап, когато новият до пазара или с цел съживяване на продажбите на недвижими имоти.

Първият вариант - това е несъмнен успех за клиента. Във втория, се препоръчва да се направи оценка на новата сграда, защото има възможност да има някои проблемни точки.

покупка на жилище на вноски е изгодно, когато купувачът има реална възможност за бързо уреждане със строителя, защото това е в размер на надплатената сума ще бъде минимално.

Покупката на апартамент на вноски
Уважаеми читатели! Нашите членове говорят за типичните начини за решаване на правни проблеми, но всеки случай е уникален.

8 (800) 333-45-16 dob.214
Федералната номер (безплатен за всички региони на България)!

Записвах полезно? Да No 9 от 9 читатели намерите полезна рекорд.