Повръщане в Йорк

Ако си малко по-скъпа е станала периодично страдат повръщане, тогава е време да разберете причината за заболявания и премахване.

Повръщане Йоркширски териер е резултат от бавен работата на стомашно-чревния тракт. Т.е., камера куче престава да настоява тя влезе храната надолу към червата. Обратното се случва движение на храната през хранопровода. Така че кучето започва повръщане.В младите кученца Йорк повръщане може да се случи поради следните причини:

 • Наличието на паразити в тялото;
 • Всяко инфекциозно заболяване (хранително отравяне).

В възрастни кучета Йоркширски териер повръщане се случва в такива случаи:

 • Хранително отравяне;
 • Неправилно организирано хранене (ядене на големи количества мазни храни в даден момент, или просто твърде гъста хранене);
 • чернодробно или бъбречно заболяване (особено наблюдава при кучета на възраст над 8 години);
 • Хроничен или остър панкреатит.

Във всеки случай, за да разберете причината за началото на повръщане, условия на вашия домашен любимец се нуждае от ветеринарен специалист. Така отложи посещение на лекар при редовно повтарящи повръщане при Йорк не е необходимо.

Цената за Йорк

Има случаи, когато периодично повръщане в малкия Йорк се счита за норма. Това са:

 • Регургитации на малко количество от употребата на храната за малките си кученца от кърмещи кучки;
 • Повръщане 1-2 пъти седмично (това може да бъде толкова просто, храчене Погълната кожа, което води до неприятно състояние на кучето).


В други случаи, ако фонът се променя периодично повръщане Общо състояние Йорк, домашен любимец настроение става апатичен и имат диария, е необходимо спешно да се втурне към ветеринарната клиника. Там, лекарят ще разгледа вашето куче и направи точна диагноза.

Лечение на повръщане в Йорк

В зависимост от причината за повръщане, за да си четириног приятел ще бъде назначен ефективно лечение. В съвременната ветеринарна медицина се прилагат такива методи:

 1. Първият (и у дома, както и), трябва да прехвърлите на кучето на глад. Можете да дадете vodichku малки порции. Той препоръчва отвара от лайка под формата на топлина леко и само на малки порции.
 2. Ако лекарят в клиниката ще се установи наличието на вирусна инфекция в четириног приятел, кучето е вероятно да се облича с капково. Така Йорк на тялото да се прилага антибиотици и лекарства, които помагат за възстановяване на електролитния баланс (загуба на течности) в тялото на кучето.
 3. В случай на хранително отравяне вашия домашен любимец ще измие стомаха и назначи адсорбенти (продукти, прочистване на тялото от останките на лошо качество храна за кучета), плюс лека диета.
 4. Гастрит Йорк лекар ще предпише лекарства, които могат временно да заместят стомашния сок в тялото на вашия скъп приятел.
 5. В случая на заболявания, които засягат бъбреците или черния дроб, Вашият лекар ще избере ефективен метод на лечение, което позволява облекчаване на състоянието на вашия домашен любимец и да го върне към нормалния живот. Възможно е операцията.

лекарства за първа помощ с повръщане Йорк

Преди да се свържете клиниката, можете да опитате да даде своя домашен любимец едно от лекарствата, изброени по-долу:

 • Smecta (спира диария, повръщане, почиства токсините от храносмилателния тракт);
 • Reglan (спира GAG рефлекс);
 • Omez (това помага да се намали нивото на киселинност в стомаха на кучето);
 • Nospanum или папаверин - облекчава болката в червата и стомаха.

И не забравяйте, най-привлекателно за компетентен експерт ще спести на здравето и живота на вашия домашен любимец!