Професионална боя за коса - купуват в онлайн магазина

Вие търсите висококачествени съоръжения за грижа за косата на достъпна цена? Нашият онлайн магазин - на вашите услуги. Ние предлагаме широка гама от професионални косата цветове от известни търговски марки.Каталог на стоките: асортимент и цени

Нашият каталог съдържа богата селекция от грижа за косата от професионалните бои, които се използват за оцветяване на корените и да променят естествения цвят на косата за избелване на прах. Той се използва за ецване и боядисване (възстановяване на естествения цвят на косата).

Всички пари в нашия каталог, са обект на строг контрол на качеството. В допълнение, ние посочете подробна информация върху картата елемент, можете да задавате въпроси на нашите опитни мениджъри. Те ще разкажат за състава на средства за грижа за къдрици, правилата за тяхното прилагане, вида на косата, за която са предназначени (сухи, склонни към мазна, нормална). Вие избирате най-подходящия инструмент за оцветяване на косата, боядисване, химическо почистване, тонизиране и провеждане на други процедури, които ще поставят вашите къдрици блясък и красота.Ние можем да си купите различни видове бои: за сив, светло и тъмно, червена коса, която перфектно рисува върху сива коса, подобряване на външния си вид и структура. Те могат да се използват, както у нас и в салони за красота. Също така можете да поръчате набор от свързани с тях продукти. Сред тях са:
- оксиданти (инструмент, използван за разбиване на кутикула сиво или естествена коса);
- oxigent (повишено качество оцветяване);
- активатори;
- цветни коректори.

Тези продукти са подходящи за професионална употреба, те ускоряват процеса на боядисване и подобряване на неговото качество. След употреба, професионална боя, активатори, коректори косата ви ще бъде в отлично състояние. Цената на стоките е по-ниска, отколкото в други магазини.

Как да поръчате от нашия онлайн магазин?

Можете също така трябва да изберете начина на плащане на стоки (с парични средства или кредитни карти - Visa и MasterCard) и доставката (Pickup, куриерски услуги или независим транспортна фирма). Насладете се на пазаруване!