Реших да си купя съвети полистирол мъниста, рециклиране на пластмасови отпадъци и производство

Реших да си купя съвети полистирол мъниста, рециклиране на пластмасови отпадъци и производство
Пяната (или експандиран полистирол) - това е материал, използван в строителството, се отнася до група от пластмаса, има бял цвят. Това е изолационен материал, който е 98% от въздушни мехурчета приложените в множество от малки клетки с тънки обвивки. Основа за създаването на такива клетки - полистирол. По този начин, в производството на изолационни плочи, той изисква само 2% от суровината на една плоча. Това се обяснява с неговата способност да се разшири значително в процеса на производство.Пълнителят служи за полистиренови перли Petan (или чист въглеводородни). Той също така действа като образуването на пяна компонент. След напълването, нагряването се осъществява тези полистиренови перли с пара. В резултат на това лечение е да се промени състоянието на агрегация на пета (става летливи и се увеличава по обем). Благодарение на високото налягане, полистиролови перли също увеличават обема си (почти 50 пъти). Това води до добре известни разширяеми полистиренови перли. всяко зърно клетка се надува, става еластична. Тогава всички перли се подлагат на свързване с помощта на пара. В резултат на това се получава материал, основните свойства на които са - лекота, еднородност, устойчивост на деформация. Такива изолационни материали са добре запазват първоначалния си размер.

Мнозина се питат: как и къде да си купя полистирол? Като опция - в DIY магазини.

За почти четиридесет години, изграждането на успешно използване на експандиран полистирен (PSB - C). Неговите предимства са, както следва: материалът не вреди на околната среда; безопасни за хората; Той не съдържа токсични вещества; има отлични изолационни свойства на звука; Това запазва топлината добре. Преди да си купите полистирол, имайте предвид, че безспорното предимство е нейната икономическа ефективност, лекота и удобство на използване, ниска способност да прониква загуба на пара и топлина. В европейските страни, в размер до 60% от общото произведено с полистирен е да се извършат строителни работи.

Стиропор - е неутрален материал, той не отделя вредни вещества в човешкото тяло. Също така, той има неограничен срок на работа. Производственият процес се състои от екологично чисти технологии. Работата на този материал е напълно безопасен за околната среда. Пенополистирол е много издръжлив материал. Той не се появи пукнатини, то не е предмет на процесите на гниене или плесен. Този материал не може да се използва като източник на енергия за гризачи и съдържа хранителни вещества, които допринасят за растежа на микробите. Стиропор не се срине под влиянието на природните фактори и отлична възможност за проникване на въздух, което позволява на съоръжения, за да "дишат".полистирол положителните характеристики е и фактът, че по време на горенето, тя разпределя същите газове като дърво или корк. Пенополистирол има самозагасящите свойства, т.е.. Е. Това е доста устойчива на огън продукт.

Способността да издържат на полистирен (без да губи своите изолационни свойства), висока влажност на въздуха, нека да се прилага успешно в отрасли, свързани с хранително-вкусовата промишленост.

Висока устойчивост на удар полистирен агресивна химична и биологична среда - още едно предимство на този материал. Той има добра устойчивост на асфалтовите емулсии, синтетични торове, сода. Стиропор не губи качествата си взаимодействие с амоняк, течни торове, растителна пяна боя, сапун, и други решения. Той не вреди контакт с цимент, гипс, солни разтвори (например морска вода), както и всички подземни води.

Пенополистирол е добре издържат на високи и ниски температури. В същото време това не променя неговите физични и химични свойства. Ако обърнете внимание на негативните ефекти от ултравиолетовите лъчи на борда пяна за дълго време. Това може да доведе до повишаване на крехкост и загуба на устойчивост на неблагоприятни условия на околната среда (вятър, дъжд и др.) По този начин, в случай на открит склад, табелата трябва да бъде изолирано от преките лъчи на слънцето.

Когато се използва полистирол като строителен материал, той е възпрепятстван да реагира с такива химикали:

- органични разтворители (atsetonosoderzhaschie вещества, разтвори оцетна етил естер, разредител за боя, терпентин);

- масло (избягване на контакт с бензин, смоли, парафин);

- наситени въглехидрати (алкохол-съдържащ вещество).

Това се дължи на възможността за повреда или пълно разтваряне на клетъчната структура полистиренова пяна чрез взаимодействие със споменатите вещества.

Процесът на съхранение или рециклиране пенополистирол достатъчно здраво. Решението на този проблем може да помогне на специална компания, която ще ви предложи взаимно изгодно сътрудничество за унищожаване или отстраняване на полистирол отпадъци.

В случай, че са изправени пред въпроса за износ или обезвреждане penopolistrola, можете да получите предложения за организации, които предоставят такива услуги. Вероятно, за да решите проблема си не може да бъде лесно. Вие ще трябва да подпише договор само с една от компаниите за отстраняването и унищожаването на вашия генерирането на отпадъци и ще бъде освободен от разходите, свързани с работата с унищожаването на експандиран пенополистирол остатъци. В резултат на това, вие ще бъдете в състояние да направи допълнителни пари от спестяване на пространство за съхранение.

Реших да си купя съвети полистирол мъниста, рециклиране на пластмасови отпадъци и производство