салата Нова година с пиле и чушки

салата Лесно Нова година с пиле и чушка не е само лесно да се подготви, но също така и на вкус, тъй като тя не съдържа никакви пържени или пушени продукти. Подгответе тази салата може да бъде за всеки повод, салата включва прости продукти, които са на разположение по всяко време на годината. В декорацията на маруля като не е голяма работа, но тя изглежда много прилично на празничната трапеза. Подготовка на салата новогодишно отнема около 20 минути.Следните продукти ще бъдат необходими за салатата с пиле и чушки:

салата Нова година с пиле и чушки - рецепта.

По желание можете да добавите съставки, за да лука.

салата Нова година с пиле и чушки

Рецепта за салата. Яйцата се почистват от черупката, нарязани на малки кубчета или решетка. Измийте чушки, отстранете семената и стъбло, преди рязане белачка или остър нож за рязане на около 15 тънки резени за украса, да ги пуснат обратно. Останалата част от чушки нарязани на малки кубчета.

салата Нова година с пиле и чушки

Измийте доматите, един домат нарязан топ, белачка или остър нож, отстранява външната обвивка в серпентина (тя ще трябва да се украсяват), доматено пюре и втори домати нарязани на кубчета. Пилешко месо отделя от кости, трошене или разглобява влакната.

салата Нова година с пиле и чушки

салата Нова година с пиле и чушки


Сирене премахнете за 5 минути във фризер (така е по-лесно natret) и след това се втрива на ренде глоба или среда. Малка част от настъргано сирене наляво, за да украсите салатата.

салата Нова година с пиле и чушки

салата Нова година с пиле и чушки

Сложете маруля в купа за салата или на тепсия, поръсва се с настърган кашкавал, сложи в средата сгънати във формата на цвете обелки от домат вътре кожите поставени сирене. Около цветето на домати постави пипер филийки в кръг. От всяка страна на салатата да се сложи пресни билки. Салата от Нова година с пиле и чушки готов! Така че можете да се подготвите пластове салата пиле "Изкушението".

салата Нова година с пиле и чушки

салата Нова година с пиле и чушки

салата Нова година с пиле и чушки

Палачинки за семейството ми ястие номер 1 за закуска. Яйчен крем палачинки като дете заради многото дупки, но заключението е направил, че деликатните палачинки интересно. Така че следващия път, когато се подготвят яйчен крем-завързана палачинки.
  • Най-вече ми харесва палачинки с кисело мляко, много нежен. Но с големи скокове, след като се опита да се пекат, но мая или не е успешно, или съм с тях твърде далеч, но аз преследва мая миризма в палачинки. Оттогава вече не експериментира, и се запържва доказани рецепта.
  • Яйчен крем палачинки аз никога не съм правил. Но палачинки са много популярни на маята на моето семейство. Само в редки случаи мога да ги има. Този уикенд, не забравяйте да се готви палачинки на един от тези рецепти. Особено палачинка отвън.
  • Боже, какво е вкусен! Прочетете статията, точно на време, защото сега в навечерието на карнавала! Честно казано, Choux тесто не е направил нито веднъж, въпреки че палачинки и мекици различни пече доста често за палачинки. Утре определено се опита, вече salivating поток! Сигурен съм, че семейството ми ще оценят закуски.