Тълкуване на сънища яде пиле

Тълкуване на сънища Има пиле мечта, какво сън в съня Има пиле? За да изберете тълкуването на съня, въведете ключовата дума на мечтите си във формата за търсене и кликнете върху първата буква характеризира образа на сън (ако искате да получите онлайн мечтата тълкуване на писмото безплатно по азбучен ред).Сега можете да разберете това, което е там, за да види в съня си кокошка четене под свободно тълкуване на сънищата на най-добрите онлайн мечта книга Къщата на Слънцето!

Dreamed пиле възвестява гости измежду приятелите на вашия дом.

Aroused и тичам около пилето на двора - до объркване и умствено увреждане, скука и отчаяние.

Loud clucking пиле - знак за идването на пътя, който ще трябва да отида против тяхната воля.

Кокошката, която снася яйцата, предвещава богата награда и щастие в любовта.

Виж пилето, че потъпква петел средства, които влизат в тайна любовна връзка.

Кокошка с рожби пилета предполага, че ще съжаляваш за изгубеното шанс и за неженени този сън предсказва собствената си голямо семейство.

Ако мечтаете да купите живо пиле - това щастие, ако пилешки бутчета - свършат парите.

Сварете пилешка супа - да бъде неприятно, но необходима работа.

Фрай, задушавам или печено пиле - ще преодолеете вътрешните тревоги и неприятности.

Там в съня предсказва пиле посещение на лекар, може би едно пътуване до курорта.

Ако пиле с потомство - имате подкрепата от по-горе.

Кокоши cackles - вие винаги ще ви помогне в трудни времена.

Храниш пиле - чакам за неприятности.

Пиле - печалба, значителна печалба.

Кокошка с пилета - означава, че вие ​​ще получите патронажа което търсите.

Кокошката, която снася яйцата - късмет.

Ако чуете пиле clucking - това означава комфорт от някои престъпление.

Ако се хранят пилета - това означава, че вие ​​сте в очакване на дребни неприятности.Пиле - неспокоен птица, който е известен за дълго кикот след ще поднесе едно яйце.

Петел е едно изпълнение на смелост и бойна природа, въпреки че в повечето случаи тези качества преминават в самонадеяност и войнственост. Погледнато в съня си, тези символи са свързани с домакинството и характера на хората, с които разговаря мечтател.

Вижте съня, в който пилета търсят храна, изкопаване на пари, се разпространяват по-дебел слой от двора - предвестник на тъжна новина или събитие, което може да възникне в резултат на вашата небрежност, опитайте се да се концентрирате върху най-важното, и всичко ще бъде наред.

За да мечтаят за хижа приказка на пилешки бутчета - Трябва да се чудя.

Запознайте се с мъжа, чиято реч не можеш да разбереш, защото той силно наподобява кудкудякане - не вярвайте на слуховете.

Виж пилето, която седи дълго и неестествено на едно място - скоро, за да можете да помолите за помощ, позовавайки се на заболяване или увреждане, но не приемайте всичко за даденост. Помощ, така че да не съжалявам за участие в съдбата на човека.

Мечтаете ли за пиле с вимето краве - пазете се: вие се опитвате да мамят, че е възможно, че работата, която ви предлагаме да - празна измама; Не вярвайте на тези, които обещават много пари и обещанието планините на злато.

Вижте кокошката, която атакува някой друг, непознат, който дойде в двора - този, който обещава да подкрепи, не изпълни обещанието; Не разчитайте на помощта на тези, които не са ви проверява лично.

За да мечтаят за легло, което isklevali пилета - пазете трик от нищо неподозиращите членове на семейството, от децата, които все още не знаят много.

За да мечтаят за гърне с зеле супа, която е neoschipanny петел - сте били предупредени за изненадите, които ще станат причина да щурмуват противоположния вид емоция.

Запазване в съня кокошката, която бърза да победи своя пиле ястреб - символ на факта, че самият си защитник се нуждае от помощ.

Ако сънувате, че имате трудни времена - преди изразяване на окончателно решение, се претеглят всички "за" и "против", защото сънят ти предсказва изненада.

Ако мечтаете искате да убие петел, след съня показва, че вашата среда е, зли, завистливи хора, които са много вреди на вас точно сега, стига да не знам нищо за него.

Клане на петел в съня си, че ви държи буден през нощта - знак, че сте твърде хитър мъж и пострада значително заради това. Може би мечтата предполага, че чакате нещастието на трикове любимия човек.

Хвани мечтата на един петел - предвестник на това, което скоро ще бъде сложен въпрос към вас, която извършвате е малко вероятно да бъде в сила.