Всичко за нетбуци

Съвременните лаптопи разполагат с широка функционалност, която, обаче, не се нуждаят от всички. Много потребители не са потърсили връзка с изпълнението или външния вид на преносим компютър: необходимо е само да имате под ръка един прост и удобен инструмент за достъп до интернет. Това е, за да ги нов клас мобилни устройства ориентирани наречените нетбуци, които ще опишем в тази статия.Характеристики и възможности на нетбуци

Какво е важно да знаете, преди да купите нетбук

В някои случаи, нетбук може да е полезно? Например, ако имате настолен компютър у дома си, но имате нужда от компактно устройство за лесни операции за работа (писане или за проверка на електронна поща) да пътува. Също нетбук е подходящ за ученици, студенти, или някакви други потребители, които започват своята интимност с компютри и интернет.
При избора на нетбук трябва да се обърне внимание на следните точки: тъй като тези устройства са компактни, те клавиатура е достатъчно малък, а при продължително писане, може да имате умора в ръцете. Същото може да се каже и за тъчпада - трябва да бъдат подготвени за факта, че районът е по-малък, отколкото традиционните лаптоп. Ако седнете за дълги периоди в интернет, обърнете внимание на характеристиките на нетбук дисплей, по-специално, на хоризонтална резолюция (тя трябва да бъде най-малко 1024 пиксела). В противен случай, трябва често да прибягват до хоризонтален екран превъртане, което не е много удобно.
И най-важното: не закупуване на нетбук, че е важно да се поддаде на приликата си с лаптопа и да се има предвид, че това не е компютър с общо предназначение, които могат да се използват за всички приложения, но просто устройство, предназначен за прости операции.
за проучване

Най-простите модели на нетбуци са насочени към ученици и студенти. Най-достъпни и в същото време най-компактните нетбуци - ASUS Eee PC, модел 700/701. Те са оборудвани с резолюция 7-инчов 800 х 480 пиксела, на RAM 512 УС и употребявани SSD 4 GB за съхранение на информация. ASUS Eee PC е с лесен за употреба интерфейс, много приложения за обучение. Така нетбук тежи 0.92 кг. Нови перспективи за обучение и забавление отворени ASUS Eee PC 900/901 моделите с 8.9-инчов дисплей (1024 × 600 пиксела). Те, както и моделите 700/701, има защита срещу щети, но по-RAM (1 GB), както и съхранените данни (до 20 GB), а изпълнението е достатъчно за комфортна работа в среда с Windows XP. Тегло Eee PC 900/901 е същото като предишните модели.

Сърфирайте в Интернет

Нетбук може да бъде интересно решение за тези потребители, които искат да бъдат в състояние за достъп до Интернет по всяко време и в същото време искат да спестят пари за закупуване. Описан качество съчетава нетбук ASUS Eee PC модел 904. Той е монтиран 8.9-инчов екран, има пълна клавиатура с големи бутони. В допълнение на снимката добра сума на памет и работи под Windows XP. Устройството показва едно добро представяне за своя клас. Тя може да се препоръча на представителите на творческите професии, както и студенти.
Netbook Acer Aspire One не толкова малки, че ASUS Eee PC 700. Едно от предимствата му е дизайнът на случая. Той използва трайни материали. Този орган ще издържи дълго време и дори и с активна употреба няма да бъдат засегнати. Специално внимание е отделено на клавиатурата. Въпреки факта, че моделът е оборудван с 8.9-инчов дисплей, тя ще се побере пълнофункционален набор от ключове, малко по-различен размер от нормалната клавиатура. Acer Aspire One се предлага в няколко версии. Модел 110, снабдена с фиксирано минимално количество RAM и твърд диск (512 MB и 8 GB, съответно) са снабдени с предварително инсталирана Linpus Linux Lite. Aspire One е готов за употреба след 15 секунди след включване на (с операционна система Linux). Създаден на Acer потребителски интерфейс програмисти преди всичко възхвала: това е удобен и лесен за научаване. Началният екран е разделен на четири зони, които включват всички необходими приложения. вашите приложения могат да бъдат персонализирани според вашите предпочитания.


да работят

За тези, които имат нужда от преносим компютър е продуктивна, не само за достъп до Интернет, но също така и за завършване на работата с офис приложения, подходящ модел MSI Wind U100. Чрез използването на 1 GB оперативна памет, твърд диск с 80 GB и най-напредналите от всички нетбук чипсет, изпълнение MSI Wind U100 може да се конкурира с много лаптопи. В допълнение към висока производителност за нетбук, той се отделя сравнително големи размери. Това не е изненадващо, тъй като в неговия голям формат 10-инчов резолюция матиран екран от 1024 × 600 пиксела и удобен за работа с клавиатура и тъчпад. Моделът се предлага само във версия с предварително инсталиран Windows XP.
Функционален офис компютър също така предоставя Acer Aspire One нетбук с префикс 150, и по-стар модел линия на ASUS Eee PC - 1000H. Aspire One AOA150 съдържа 8.9-инчов дисплей (1024 × 600 пиксела) с LED-подсветка и Acer CrystalBrite технология, работещ под Windows XP Home Edition и процесор Intel Atom. RAM (1024 MB) и твърд диск (120GB) е достатъчно за комфортна работа в офис приложения и наличието на жични и безжични интерфейси, заедно с уеб камера ще осигури необходимата връзка далеч от офиса.
Много добра възможност има модел ASUS Eee PC 1000H. Нетбукът има широк екран 10-инчов екран, клавиатура за лесна употреба, твърд диск с 80 GB; с изключение на Wi-Fi, има Bluetooth. От батерията на Eee PC 1000H може да работи в продължение на до 7 часа, така че този модел е най-добре се използва като мобилен работното място.

Добави, че нетбуците са на разположение в различни цветове. Тази персонализация елемент се предоставя на всеки потребител може да вземете устройство на вкус. ASUS Eee PC се предлага в шест варианта на цветове на тялото: Сакура, грах, Urban Metropolis, бял божур, Pearl White и Fine Ebony. MSI Wind и Acer Aspire One идват с два основни цвята: в първия черно и розово, вторият синьо и бяло.

Информация за нетбуци

Робинзон Крузо. New обработка конци Des ELF

София, 1889. Edition V. Lesevicha.
Илюстрирана издание с 10 и 35 снимки politipazhah.
Печатарски покритие със злато релеф.
Продължавай в същия дух.
Романът "Животът и Странни Изненадващи Приключенията на Робинзон Крузо" е написана като измислена автобиография на Робинзон Крузо, моряк от Йорк, който е прекарал 28 години на необитаем остров след корабокрушение. По време на живота си на острова, той е изправен пред множество трудности и опасности, както естествено срещащи се и идва от дивашките канибалите и пирати. Всички събития се записват в дневник и създават реална представа за работата на псевдо-документален филм.
Въведена в публикуването на нов роман произведения Danielya Defo обработка, извършвани А. Annensky.

Не могат да бъдат изнесени извън България ..

Информация за нетбуци

Спомени Андрея Mihaylovicha Фадеева. 1790 - 1867 година.

Информация за нетбуци

Ваза. Порцелан, Табелка с podrisovki, позлата. LGS (LZFI). СССР, 1973 - 1983-те години.

Ваза. Порцелан, Табелка с podrisovki, позлата. LGS (LZFI). СССР, 1973 - 1983 година.
Височина: 12 см.
Диаметърът на вазата е 6,5 см.
Диаметърът на тялото е 7,5 см.
База диаметър: 6 cm.
Въз основа на черни печати "Гаранции", уточни цената ..