Защо не вземете дюстабан в армията 1

Защо не вземете дюстабан в армията 1

Всеки български млад човек е изправен пред призовка от офиса набиране. За първи път там е необходимо да се стигне до разглеждане на възраст от 16 години. В армията да отиде пеша единици, които, като цяло, не е изненадващо: не е тормоз, а в новините често прескача съобщения като осакатен друг новобранец. Освен това, кой е сега искам да губя още една година от живота си? Въпреки това, всеки човек трябва да служи, освен, че има здравословни проблеми.

Вземете апартамента. В нормално състояние в подножието има набор във формата на арка, така наречения шок при ходене. Защото подножието е огромен брой нервни окончания, той изпраща сигнали до мозъка ни, което от своя страна реагира с различни мускули напрежение, отговорни за изправена поза. И така, когато мускулите вече не държат на крака в правилната позиция, плоски започва.

Това заболяване трябва да се лекува. Ако това не бъде направено, ще има болка след известно време, поради които хората просто не могат да се движат нормално. Освен това се отразява неблагоприятно на бедрото и коленните стави, както и на гръбначния стълб.

Що се отнася до армията, всичко е лесно. Фактът, че единствените военни ботуши напълно равно ако наеме плоски крачета, се появява крака си още по-деформиран и ужасни болки, поради което той не можеше дори да ходи, да не говорим за нещо повече. Дори по-лошо е, че на гръбначния стълб ще започне да страда от това.