1 месец от новородено как да празнуват

1 месец от новородено как да празнуват

Появата на нов член на семейството - важно събитие, така че не е изненадващо, че родителите се радваме на възможностите да се организира празник в негова чест. Много семейства не са направени да се изчака, докато бебето се превръща в годината, а на първия месец от раждането се превръща в прекрасна възможност да празнуват появата на новороденото в семейството и близки приятели.Внимание още от първите месеци от живота

В първите дни след пристигането си у дома от болницата майка ми и бебето е твърде зает с друг, за да приемат посетители. И това не е дори и в ежедневните задачи, свързани с храненето, къпане и обличане, както и в осъществяването на контакти между родители и новородени.

В първия месец от живота на новороденото - време, когато той се нуждае от постоянно внимание, тъй като е в първите четири седмици е неговата адаптация към домашната обстановка. Повечето деца до края на месеца, вече знае как да се усмихваш, когато се наведе над тях познати лица, които показват интерес към звуците, направи първата крачка.

Родителите до края на четвъртата седмица, вече могат да се чувстват настроението на бебето, се опитва да намери своите предпочитания. Ето защо, честването междинния рожден ден може да е техния начин на полагане на грижи за новороденото, и помежду си.

Важна забележка: ако не се чувствате добре бебето празник е по-добре да се движат. И ако някои от поканените болен, той трябва да си стоят в къщи, защото трохите от тялото все още са податливи на инфекция.

1 месец от новородено как да празнуват

Правила на фестивала

Задържането почивка за останки от много различни хора празнуват рождени дни. С цел да се превърне в радостен ден за празник за цялото семейство, трябва да следвате няколко правила, които ще ви помогнат да създадете добро настроение и бебето, както и тези, които дойдоха да го поздравят.  1. Помислете режим на детето. Бебетата, както и възрастните, имат свои собствени идеи за оптималното време за събуждане и лягане. Ако ще да поканите гости да празнуват 1-месечна възраст син или дъщеря, трябва да помислите за своята програма. Ако троха страхотно чувство през деня, че е необходимо да поканите гости в този момент. Ако той има добро настроение през вечерта, можете да отложи началото на празника в по-късен момент.
  2. Преди да дойде за посещение, което трябва да се грижи за комфорта на детето. Тя трябва да бъде добре нахранени, получават достатъчно сън и чист. Всички необходими хигиенни процедури по-добре да се държат до пристигането на гостите с майка може да излизаш с приятелите и семейството си.
  3. Отделни област. Как любезно не би лечение на бебето да влизат в дома си, тя все още не се използва за непознати и те могат да бъдат уплашени. Ето защо, по време на посещението гостите на бебето ще бъде по-добре, ако тя ще бъде в ръцете на мама или татко. И след като се срещна трохи по-добре да се изпрати в собствената си територия, където ще се чувстват в безопасност. Тя не трябва да бъде отделна стая: деца все още не може ясно да разграничават обектите в далечината, така че те могат да направят уютно гнездо в количката или креватчето.
  4. Силен звук - забранени. Радост и музика за трохи - не е доказателство, че забавлението за възрастни. Той все още не е известно такова нещо. Повишени нива на шум, може или да го плашат или причиняват безпокойство. В първия случай, бебето ще трябва дълго време да се успокои, а вторият родител ще бъде трудно да го сложи да спи, защото на прекалено силна възбуда на нервната система. Ето защо, шумни партита е по-добре да се отложи за по-късно.
  5. Правилото за майки: спазвате диета. На възраст от един месец само хранителни трохи е мляко - на майката или изкуствено. Без значение колко голяма е изкушението да опитате вкусната салата или пикантни закуски фаворит, кърмещи майки трябва да се откажат от тази храна. Факт е, че на пикантни и солени червени плодове, цитрусови и други "забранени" храни могат да променят вкуса и състава на млякото. Това може да доведе до лошо храносмилане или бебе прекомерно образуване на газове.

Неопитните родители понякога очакват, че бебето ще бъде някак си по специален начин да се отговори на празнуване на рожден ден. Но той все още не разполага с концепция за "Календар", така че не бъдете разочаровани, ако бебето просто заспа в разгара на празника.

Изборът на подарък за месечно бебе

При избора на подарък за трохите, които просто се обърнаха един месец много от тях имат неприятности. Въпреки това, изборът на неща, които ще бъдат полезни трохи, достатъчно големи:

  • - уютни и красиви детски дрехи;
  • - играчки за най-малките;
  • - хубаво бельо в леглото;
  • - Аксесоари за къпане;
  • - количка.

Тези (и много други) подаръци за новородени и по-големи деца могат да бъдат намерени на сайта Е-магазин "удобни легла." Голям избор на различни продукти, ще ви помогне да намерите нещо, което ще бъде с високо качество и красив.