Чеченската война е замислен като огромен поражение на България "


Въпреки това, отбелязва политологът Сергей Лебедев, новата държава придоби сила и да дойде на власт Владимир Путин ...

Чеченската война е замислен като огромен поражение на България

В същия ден, единици на Съвместното Групата на сили (UGF), състояща се от части на войските на Министерството на отбраната и Министерството на вътрешните работи, въведени на територията на Чечения. Войските са били разделени на три групи и са от три различни страни - западно от Северна Осетия през Ингушетия, в северозападната част на квартал Моздок на Северна Осетия, граничеща самата Чечения, а на изток с територията на Дагестан.На причините и последиците от Първата чеченска война, той казва в интервю за "руска народна линия" добре познат Петербург политолог д-р Сергей Лебедев:

Защо войната Първата чеченска? На тази тема съм обсъжда в книгата си "български и руски бизнес Идеите за". Вие не можете да обвинявам всичко на лични враждебни отношения между Елцин и Khasbulatov, а след това Дудаев. Някои предполагат, че войната, защото на "черното злато", но това не е вярно, тъй като големи количества нефт се добиват в Сибир и Урал обработени. Освен това в тези дни в Чеченската република е недостиг на петрол, така че се внася в Грозни, дори по време на войната.

От военна гледна точка, в първата чеченска война не е поражение. Разбира се, имаше неуспехи в началото на щурмуването на Грозни, но, макар и с тежки загуби, градът беше превзет и почиства от терористи. Макар че има подозрителни и нюанси, когато това е необходимо за премахване на военната защитна жилетка и т.н. Ако случай на частни военни неуспехи, всички те са обяснени в централата на предателство, защото чеченците не знаят почти всичко. Специални сили офицер, който взе участие в първата война в Чечения, ми каза една история за това как чеченците са пуснати плакат с командир поздрави за рожден ден, си фамилия, име, презиме, името на военното поделение, което току-що пристигна в Грозни. Те знаеха, че не само чувствителна информация, но също така и личните данни на командири.

Главният щаб е първият предател по време на войната, която започна с цел срамно поражение на федералните сили. Но това не успя. По думите на генерал Лебед, че това е обичай кампания. Кремъл понякога е обявено примирие, за да не е толкова бързо победят чеченците. По едно време, той обяви мораториум върху авиацията, въпреки че от гледна точка на здравия разум на може да бъде през пролетта, когато е имало тучни зелени пейзаж, унищожи банди използване aviabombardirovok. Военни разочаровам като кучета, защитници на човешките права. Дудаев се бори за целия български "четвъртата власт", както войниците наричат ​​"Фед". Тази дума има ироничен оттенък, а населението все още не е свикнал на този термин. Също така се създаде легенди за бандити кукловоди, пееха като борците за свобода, постоянно плюе в задната част на български войник!Това е показател за това как нашето общество се е променило заради войната. Много хора започнаха да се отдръпват от упойващото, се случва, тъй като "Екогласност" и перестройката. Направен е опит да се създаде антивоенен движение се провали. Правителствените фигури - Гайдар Явлински - изведнъж започнаха да говорят на митинги срещу войната в Чечня! Един от две неща - ако сте против войната, а след това да подаде оставка, ако за него, тогава не се притеснява. Изчислението е появата на антивоенното движение, заедно с ускоряването на армията, които ще отговарят на гневно избухване, довело до падането на армията. Но осемнадесет служители са нарушили билата и вълците чеченските. А какво да кажем за военни генерали. Спомнете Rokhlin, Babicheva, Kvashnin! Всички тези генерали на Първата чеченска война, показаха невероятни умения, борба срещу чеченците.

След старта на най-известните банди довършителни последвано странно провокация - заловен чеченци в Грозни, а нашите войски достигат на маневрите и остана сам, полицията в града. Вестници мълния драскат предстоящото залавяне на чеченците в Грозни. Но когато генерал Вячеслав Тихомиров блокиран града, която възнамерява да унищожи бунтовниците с артилерийски огън, той отлетя Генерал Лебед и подписа в Хасавюрт капитулация. Първият войната е само едно поражение - политически. Във военно отношение, въпреки някои чести неуспехи, войната е спечелена. Капитулация беше подписан в Хасавюрт след почти пълното унищожаване на банди. Срамота роля в това играе медиите и предателите в горната част.

До известна степен, че Кремъл се храни Кавказ, отчасти вярно. Маси от хора с пушки са били заети с нещо в тези малки условия. Без значение колко сме финансирани Чечения, където над 90% от приходната част - е федералния бюджет, но, като че ли може да звучи, все пак е по-евтино от война.

Днес Кавказ е интересна ситуация. От една страна, те са добре бити, но, от друга страна, те започнаха да се залъгваме и уважение. След определен период от време, те ще бъдат забравени, както е получена от шията. Увещаване рано или късно да доведе до това, което казват - малко, нека да вземе парите! За да се избегне войната, Кремъл следва политика, която първоначално е ефективна и дава добри резултати - той се позовава на местни лидери, включително и Ахмад Рамзан Кадиров. Докато той е в сила. Той бе в състояние да се успокои достатъчно, за да се интегрират в нормалния живот на много бунтовници. В Кавказ, както се вижда от Кралската и съветски опит, най-ефективен е генерал-губернатор в главата на Българската генералът. Защо български. Чеченци - хората от клана общество, както и, когато един от чеченци е на власт, другите кланове могат да се чувстват възмутен. Докато сегашната политика в Чечения дава добър резултат, но това не може да продължи дълго време. Трябва да се внимава да се избегне една война, която може да избухне с гръм и трясък!

Кремъл заключи, че медиите и на обществени организации, като "войнишките майки. Заключения са верни - напълно забрани такива организации и в близост, създавайки ги аура на мъченичеството, не може да бъде, или съмнение за Кремъл, че той крие нещо. Кремъл ги изкъсо. Сега някои гражданин Василиева се опитва да повтори опита на 90-те години на правозащитници. Тя е създадена фирма "Карго-200", и даване на интервюта се опитва да докаже нещо за огромния брой войници, убити в Донбас. Фантазии Vasilyeva пресъхна, така че в него са изброени всички видове отбори по футбол, където всички мъртви, или просто да вземат числата от фенера. Такива хора трябва да ловко се неутрализира чрез насочването им в зоната на ръба.

Кремъл е научил уроците на първата война в Чечения. Това е като се позовава на силите за сигурност, смяна на режима възникнали с появата на Путин. Кремъл призна ролята на медиите, и да се борят срещу тях трябва да се извършва не толкова примитивен, в духа на "предприемат и в близост". Говорейки жалка език, почина в Чечения момчета не е умрял напразно! България е успяла да преодолее недвижими разпадането на страната, за да спаси въоръжените сили, които са получили определен закаляване и опит. Както често се случва, България нямаха търпение да се унищожи, но това е по друг начин, страната е засилила въпреки врагове.

Чеченската война е замислен като огромен поражение на България

Други новини от деня