Електронна регистрация за влакове

процедура на плащане Poezd.ru отговаря на международните стандарти за безопасност на PCI DSS v.2, Visa, MasterCard.

За да се защити личната и плащане на данни, използвайте един от най-добрите SSL сертификати - Thawte SSL сертификат на уеб сървър с EV.Ако сте били регистрирани, вие не се нуждаете от хартиен билет. За да получите във влака, ще трябва да се покаже на проводника паспорт (или друг документ, към който закупен билет) и бордна карта. Купонът е отпечатан на един обикновен А4 лист или демонстрира на екрана на мобилно устройство. Основното нещо - че проводника може да се счита бар скенер код. Така онлайн продажба на билети ще ви спести повече време.

Ако вашият влак може да се регистрира, той ще бъде приет автоматично при закупуване на билет. Спецконтейнери за това ще бъде след плащането на страницата за управление на заповед.

Обърнете внимание!

  • Минете електронна регистрация или да го откаже по всяко време, но не по-късно от 1 час преди заминаването на влака от начална станция на маршрута. Например, ако един влак тръгва от Москва до София, и седнете върху него в Твер, реанимацията ще бъде затворен един час преди заминаването е от Москва (т.е. три часа преди заминаването си). Ако реанимацията имате на разположение, трябва да получи билет хартия. За да научите как да го направя повече тук. Вижте графика на влака се интересувате и времето на тръгване от начална станция, преди да купите билет, ако може по някакъв начин да повлияе на плановете ви.
  • Ако са били регистрирани, а след това закъснява за влака си, парите за неизползваните билети не подлежат на възстановяване. (В случай на хартия билет, тя може лесно да премине на касата и да получите малка част от парите, похарчени.)


На кои влакове може да бъде регистриран?

  1. Почти всички български влакове на територията на България, независимо от това дали сте седнат на началната станция или междинен продукт. Изключение - влакове по посоката, в Калининградска област и обратно. Причината е, че те са в транзит през Литва.
  2. Някои връзки с влак до Хелзинки, Ница, Прага, Париж, Латвия и страните от ОНД (Беларус, Украйна, Казахстан). При закупуване на железопътен / билети за влак онлайн poezd.ru ще видите икона за електронна регистрация, ако е възможно да се обучават, който сте избрали.

В случай че билетът е писано за електронно подаване

От формата на електронен билет, след таблицата с данните на влака, както и мястото, в него има една линия на "статут на електронен билет." Там могат да бъдат написани, както следва:

  • Издържан електронна регистрация - всичко е добре, диригентът, когато се качват на влака, можете да покажете на електронен билет на мобилното си устройство или разпечатка на А4 за принтер (плюс документ, към който е закупен билета).
  • Платено - мястото вече е ваш, но за да се качите на влака определено трябва да получи билет хартия на електронен номер. Това може да стане в офиса или на всяка машина на българския участък.

Внимание! Това се случва, че при изтегляне на електронен билет с страницата за управление на заповед. някъде във връзката се губи, и не може да се актуализира информацията за реанимацията или неговата отмяна. В този случай, в долната част на билета ще се чете "Моля пресъздаде формата за поръчка! ". Просто изтеглете билет отново, няма да има актуална информация за състоянието на електронната регистрация и т.н.

Ако решите да не ходи ...

Ако вече сте преминали електронна регистрация (например, веднага при закупуване на билет), но реши да не отида, можете да вземете билета.

Условия за връщане пътни документи на АД "Руски железници" може да прочетете тук.

Между другото, когато поръчвате билети онлайн, можете да видите не само наличието и цената на билета в различни влакове по маршрута ви, но също така и да се избере подходящо място върху схемата на автомобила. Форма за търсене и цената на билетите са на разположение за Вас от всяка страница.

Промени в правилата, новите влакове, билети с отстъпка, промоционални оферти за само за абонати - в нашия бюлетин. Научете предварително как да карам по-малко. Уморен - постигнете целта си.