Delicious пластове салата с пиле и гъби

Delicious пластове салата с пиле и гъби

Храната трябва да е приятен за окото, вкусовите рецептори и стомаха. От всички рецепти вкусна пластове салата е салатата с пиле и гъби такива. Неговата рецепта със снимки ние сме подготвени за вас по-долу. Ако ви харесва, когато се хвалят, когато хвалят (разбира се, абсолютно заслужено!) Ваши кулинарни таланти, не забравяйте да го пригответе за следващия уикенд. Временни разходи - 30 минути или една серия любим сериал.Подготвителна фаза: това, което имаме нужда от продукти

Разходите за труд на този етап - измиване на продукти и ще ги разпръсна в тенджера с вода. Правим всичко с лека ръка, отпивайки билков чай ​​между тях.

Фаза първичен: всички котлет, разбъркайте и три

Накрая се пристъпва към главната сцена - подготовка!

За да започнете да се запържва лука.

Ръководители са чисти, нарежете малки кубчета,

Delicious пластове салата с пиле и гъби
Хвърлят в тенджерата, която вече е добре затопля растително масло. За тази салата лук запържваме желателни, тъй като в фритюрник, тоест, да доведе до свеж състояние (но не горят!). Докато пържени, гъби правят (следващия елемент), не забравяйте от време на време да се разбърква ни лук.

Гъби ми, чисти.

Големите екземпляри, нарязани на парчета малък резерв в своята цялост. Ако използвате солени или мариновани гъби, те трябва да се изплаква добре, за да се отърве от нежеланите аромати.Аз за това ястие обикновено вземат пресни или замразени Пачи крак или гъби (като червенокосите диворастящи гъби, които се продават замразени в теглото и в партиди, да ги сортирате не знам). Тези гъби са с красив оранжев цвят и елегантен външен вид в салатата. Особено, ако тя се подава към таблицата в стъклен контейнер.

Гъби изливат в тенджерата с пържен лук, добавете няколко супени лъжици вода, направи малък огън и изчакайте, докато водата е почти напълно се изпарява.

Картофите се почистват, три на ренде груби.

Изчистете варени моркови и го преживявам глоба. ренде

Най-общо казано, това е най-доброто за тази салата

Delicious пластове салата с пиле и гъби
морков СРЮ. Вземете сочни сладки корени - това е важно. Морковите се почистват, втривайте в малък (!) Ренде и заспиват в тиган с много добре загрява масло. Ако възстуден масло, моркови твърде активно го абсорбират. Силно се запържва нямат нужда - ще има повече сок. Излишният маслото след готвенето за да се отстрани, но не и до пълно изсушаване. Смес от сок от моркови и масло в салатата ще бъде много удобен.

Сирене разтриване на груби ренде.

Това пластове салата с пиле и

Delicious пластове салата с пиле и гъби
подготовка и сирене. Ако не са се извлича сирене, тя може да имитира. Парче от конвенционалната сирене без обвивка постави в чиния и замръзване. След това извадете, дай размразяване и използване през свободното си време. Излишната влага ще се изпари след замразяване, и ние ще се сухи равномерно (но не изсъхне) сирене.

Варена кокошка се нарязва на малки парченца.

Кук месо към салати по-добри на костта - вкусът е значително по-сочни.
Обобщен в никакъв случай невъзможно. Ние извадете пилешки бульон, както и всяко друго месо, веднага след готовността на останки от сокове не отишли ​​във водата. Фрай гърдата върху салатата не се препоръчва - това и толкова много излишната мазнина.

Ние ремонт и украсете салатата

От любимите зеленчуци премахване гъстите клони, оставяйки само листата, "размахване" копър. Ние промива, изсушава и фино котлет.

Това е време, за да излее всички съставки в стъклена купа. Спри! Това трябва да се направи художествено слоеве! Така че, нашите слоеве: