Как да изпратите писмо по пощата бързо България в чужбина

Как да изпратите писмо по пощата бързо България в чужбина

Много полезни знания за това как да се изпрати писмо по пощата в България. В тази епоха на компютризация на писането на писма на хартия са почти преустановени. Но понякога все още не може без тях.На първо място, тя трябва да се забравя, че буквите са различни - ценни, персонализирани и прости. Как най-добре да изпратите съобщението си, можете лесно да се определи, прегледайте следните указания.

обикновено писмо

Ако администрацията се обърна твърде обемист и тежък, тя тежи повече от стандартната 20 д, увеличение пощенски услуги, на плика трябва да бъдат допълнително поставен печат. В противен случай, тя ще се върне към вас за допълнително заплащане.

Обикновено кореспонденция не е регистриран в пощенската система. И ако по пътя нещо се губи, както понякога се случва, никой не отговаря за това няма да пострада. Съдържанието на плика ще бъдат загубени завинаги. Ето защо, нещо важно по обикновена поща е по-добре да не изпрати, този риск не е оправдано.

Лесно администриране на най-евтините, предаването й струва само 17 рубли, ако теглото не надвишава '20 Но за да се спестят пари, имате всички шансове да развалят нервите, спокоен скъпо.Регистриран и застрахован писмо

Когато трябва да изпрати на роднини, които живеят в друг град, на оригиналния документ, и искате да го следват по пътя, използвайте услугите за трансфер или персонализирани ценна кореспонденция. Тя ще струва малко по-скъпо. За да плати за изпращане на препоръчано писмо до вас, за да бъде най-малко 35 рубли. Ако теглото е над 20 д, цената ще се увеличи малко. Крайната цена ще бъде разказана след претегляне, пощенски работници.

Как да изпратите препоръчано писмо? Няма нищо сложно. Трябва само да намеря време да отида до пощата. Лист хартия с посланието е позволено да се запечата в плик, плик могат да бъдат закупени директно преди изпращане, ако желаете. Даваш на оператора на пощата и казвате, че искате да се изпрати с препоръчано писмо.

Може да изпраща писмо с обратна разписка, на картата - уведомлението ще се върне при теб с подписите на получателя и пощенски служител, както и посочване на датата на доставката. За тази такса за обслужване, ще бъде изискана. Препоръчана поща - една по-сигурна форма на управление. Като правило, по поръчка на имейл съобщения не се губят. Ако изведнъж това се случи, парите, които прекарах няма връщане.

Как да изпратите писмо по пощата бързо България в чужбина
Понякога трябва да се изпрати писмо в чужбина. Можете лесно да направите това с помощта на Български пощи. Изискванията не са много различни от тези, които се прилагат за вътрешната кореспонденция.

За пътя на вашето съобщение е бързо и лесно, не забравяйте да напишете пощенски код, ако не е посочено, писмо ще бъдат пренасочени към ръчното сортиране, която ще удължи времето, когато те са в транзит.