Как да си направим гъба маникюр у дома

Как да си направим гъба маникюр у дома
Днес ще ви покажа как у дома, за да направите оригинален и красив модел на ноктите си бързо и лесно. Уникален маникюр ще правим с помощта на гъби и няколко вида лак за нокти.Създаване елегантен маникюр гъба у дома - вариант на оригиналния и модерен дизайн на нокти (нокти). за които има специални умения на изготвяне на нежния пол не е нужно да.
Рисуване върху ноктите е участък от няколко цвята (например - червено, бяло и черно с гел лак), които се различават незабележимо, като изображение върху ноктите необичаен външен вид.


Гледайки тази красота може би си мислите, че капитанът е работил върху него в продължение на часове, но за да се научите как да рисувате такива шедьоври трябва да прекарват много време. Всъщност се харчат пари за салон или ценно време да учи техники за боядисване с гъба не е необходимо. Доста пъти, за да направят дома си маникюр на къси или дълги нокти. да овладеят това изкуство до съвършенство и да бъде в състояние да направи не една, а много различни изображения на базата на промени в цвета.За да започнете, вземете бял лист хартия, намажете малко син лак. Гъба Макао лак и да се опита да го постави на ръба на нокътя. Чрез три минути малко сив лак кораб за почистване на хартията. Отново вземете гъбата и я сложи на лака, но не цялата, но една малка част от нея (по-малка е по-добре). Натиск върху гъбата не е необходимо, да направи всичко внимателно. Сега трябва да изчакаме и почти приключи изготвянето суха. На следващия етап - да се сложи синя боя с блясък. Шедьовър е необходимо да се определи останалата прозрачен лак. Ако малко замърсен, отстранете излишната боя със специална течност. Готово!

Можете да използвате гъба, за да се създаде контраст само на върха.
Покрит с една или две топки за нокти нокти трябва да изсъхне добре. На фолиото се изстисква малко акрилна боя (ако е необходимо - това се разрежда с вода). Влажна гъба потапя в боята, след това върху обикновена хартия, за да няколко щампи (за отстраняване на излишното количество). На следващо място, внимателно стиснете гъбата до ръба на нокътя. Всеки нокът е необходимо да се направи всичко отново. Когато всичко е суха, фиксирайте с лак или с пайети. Все още можете да извършите маникюр с гъба под формата на един необичаен градиент.

Така, че третият вариант - градиент върху ноктите.
Вземете 3 лак оттенък на един цвят хартия (фолио), гъба, вода, прозрачен лак или блясък. Wet гъба преса. Лак прилага върху хартията, натопи гъба в него, и след няколко щампи върху хартията се притиска към ноктите (за всички или за половин). Спондж потопени в ноктите на всеки нокът. Когато цялата сух лак и втори поеме същия парцел единственото на част от ноктите (или половина на върха). Сухи и причинява лак слой внимателно се определи градиент.