Както "почти България" сортира колети и писма

Разполага със собствен клон на "Български пощи" във всеки регион на страната - регионално управление на федералното пощенска услуга. Всички браншове са географски разделени на десет макрорегиони. Общият брой на пощите е по-голяма от 40 хиляди. В Москва и Московска област има два клона, обединени в макрорегиона "София". Също така в района са разположени логистичен център "Внуково", който обработва международната поща, както и автоматизирано сортиране център (ASC), разположен в близост до Подолск. Те правят и разпространяват писма и се изпраща на пощенските служби в шест области - Твер, Тула, Владимир, Рязан, Калуга, Москва. Ако зоната за обслужване на клиенти на БФАС е изпратил писмо, например, във Владивосток, първата буква на падането му в ASC Подолски, а след това преминете към главното център за сортиране в Далечния изток. Когато той е бил да се оправи на крайния получател. Селото заминава за автоматично сортиране център в Подолск (най-големият в България и Източна Европа), за да видите как се сортира писма и колети.Какво се случва в центъра на сортиране

В момента има общо работа 1650 души на смяна от около 350 служители в центъра на зоната може да се сравни с голям завод - той заема 29 хиляди квадратни метра. Сортиране център работи денонощно, включително и почивните и празничните дни. Транспортьорът се спира само в часа за поддръжка. Оборудването е италиански.

Както

Както

Както

Както

Както

Как да се ускори работата

Как сортирането на писмата

Както

Както


Както

Както

Както

Както

Както

Както

Както

Както

Както

Какво се случва с помещенията

В място, където контейнерите се разтоварват и натоварени с пакети, настройвате "Амбър". Те проверяват на администрацията на радиоактивни лъчения и експлозия. Ако операторът някои помещение изглежда подозрително, тогава той не може да го отвори и ще го дам на службите за сигурност. Като цяло, проверете вътрешните елементи обикновено се появява във връзка с офисите подаване на заминаване за доставка.

Както

Както

Както

Както

Както

Както

Както

Както