Колко може да спечелите в таксито с колата си бизнес план такси

В днешно време, хората, които искат да направят самостоятелна таксиметров шофьор стане по-голям. Някои от тях са загубили работата си, други си направили труда да работи на по-нископлатена позиции, а други - са склонни да правят каквото им скимне, така че никой не би могъл да зависи. Въпреки, че професията на таксиметров шофьор не е престижно, не губи популярност, конкуренцията в тази област само ще се увеличи.В тази статия, ние ще обсъдим много интересни въпроси за това колко можете да спечелите, както и дали благоприятно taksovat в колата си.

Как да спечелим пари с такси? Плюсове и минуси на бизнеса

На първо място, бих искал да се отбележи важният нюансите на работа шофьор на такси. Не всичко е толкова съвършен, колкото изглежда на пръв поглед. Разбира се, можете да спечелите добри пари прави частен шофьор на такси, но има и недостатъци на този вид доходи.

Първо - ако сте шофьор на такси върху колата на някой друг, а след определено количество, което давате на дружеството, както и само на част, която е.

ремонт на автомобили. Когато частният картинг, разходите за ремонт на автомобила, разбира се, възлага на таксиметровия шофьор. Ако колата принадлежи на компанията, а след това, като правило, тя отпуска средства за ремонт.

Работата през нощта и през почивните дни, може да бъде едновременно плюс и минус. Плюс факта, че по време на нощните и празнични цени за пътуване на е много по-висока, но шофьорът на такси е и човекът, който иска да се отпуснете, така и в този случай ще трябва да жертват почивката си, или доходи.

Ако сте наясно с всички плюсове и минуси на този бизнес, и не се е променил решението си да направи картинг, след това преминете към следващия етап, а именно изборът на посока.

Как да спечелим пари с такси?


Работа в частна компания, специализирана в транспортирането на хора

Можете да се формализира работата си в организацията. В този случай, вие сте снабдени с фирмените превозни средства, на които ще извършват превоза на хора.

Заетост в служба на такси на собствения си автомобил като бизнес

В този случай, вие получавате възможност да спечелите много повече. Плюс това и фактът, че тази работа е официален, и вие ще се избегнат санкции на неплатени данъци. Но определен процент от заплатата ти ще даде на компанията, където заетите.Лично такси. Ако сте собственик на автомобил там, можете да се регистрирате като отделен търговец и да направи частен шофьор на такси.

Какви качества трябва да таксиметров шофьор?


Ако искате да направите таксиметров шофьор, е препоръчително да имате свой собствен автомобил, или да си намеря работа в служба на такси, където ще бъде даден автомобил.

В допълнение, трябва да предоставите лиценз и опит на шофьора. Също така, шофьорът на такси трябва да се движите на терена, където работи. Оценен като човешки и лични качества като отговорност, комуникации, култура, точност.

Фактори, влияещи върху приходите

  • Състояние на колата. На една година от освобождаването и клас колата си директно ще зависи от цената на пътуването. Цената на маршрута, за да елита клас на машината е много по-висока, тъй като тези средства са наети за сватби и фирмени срещи, както и този допълнителен доход;
  • Знание на чужди езици. Особено знанието полезно за таксиметрови шофьори в големите градове, където клиентите често са чужденци. Ако таксиметровия шофьор владее английски, клиентите ще имат много повече чужденци шофьори обикновено оставят добър съвет;
  • Местоположение. Печалбата на такси в Москва и в провинциалните градове се различават драстично. Освен това, да вземе предвид зона на града, например, това се счита за най-доходоносен място в близост до железопътните гари и летища. В градовете на курорта по време на пиковия сезон, също работи много печеливша.
  • Връзката с шефа. Ако работите в служба на такси, е важно да има добри отношения с мениджъра. В този сценарий, можете да получите по-добри и по-чести поръчки и по този начин значително да увеличи печалбите;

Ако следвате тези правила, но тогава със сигурност ще бъде повторете клиенти.

Колко реално може да се печелят в таксито с колата си?


Ще отговорим на въпроса как да се организира таксиметров бизнес и как можете да спечелите. Що се отнася до определена сума и колко наистина е възможно да се печелят в таксито, този въпрос няма да отговоря не. Всичко ще зависи от мястото на пребиваване и конкуренцията във вашия град. Така че преди да започнете бизнеса си, да анализира рентабилността на идеите в конкретен район.

Сега, че знаете как да се отвори с такси, което трябва да направите и как да успеем в чест балансовата. В допълнение, препоръчвам ви да погледнете препродажба на автомобили като бизнес с малко финансови инвестиции. Този вид доход може да бъде много печеливша, ако се прави правилно и правилно прилагане на идеята. Желая ви успех във всичките си начинания.

Оценете тази статия - (19 гласа Рейтинг: 4.95 от 5)