Zadarma видове финансиране

Кредитните карти (Visa / MasterCard)

Поддържани зареждане на кредитни карти чрез няколко системи за разплащане. За попълване на кредитната карта, трябва да влезете в личния си профил в "Добавяне на профил". Поддържани зареждане на кредитни карти чрез няколко системи за разплащане. Средствата ще бъдат преведени по сметката в автоматичен режим за няколко секунди.презареждане терминали

За да финансира своята сметка чрез терминала, трябва да:

2. Изберете размера на страната и да създадете акаунт (изисква номера на сметката, за попълване на терминала).

3. В съответствие с инструкциите, получени от сметката, за изпълнение на терминал за плащане.

Средствата ще бъдат преведени по сметката автоматично. Вие трябва да платите за точно сумата, с която плащате.

Към началото на сметката си чрез Merchant WebMoney Transfer е необходимо да се влезе в кабинета си в раздел "Депозит". Средствата ще бъдат преведени по сметката в автоматичен режим за няколко секунди.

За да допълните Вашата сметка с PayPal, трябва да влезете в личния си профил в "Добавяне на профил". Средствата ще бъдат преведени по сметката в автоматичен режим за няколко секунди.Yandex пари

Заредете през една от най-популярните български платежни системи, без лихви и комисиони. За да финансира своята сметка чрез Yandex пари трябва да отидете на личния си кабинет в раздел "Депозит". Средствата ще бъдат преведени по сметката в автоматичен режим за няколко секунди.

QIWI Wallet

За да допълните своята сметка чрез QIWI чанта е необходимо да се влезе в кабинета си в раздел "Депозит". Средствата ще бъдат преведени по сметката в автоматичен режим. QIWI Wallet е лесно да се попълнят терминали QIWI и партньори, мобилни изложбени зали, магазини, банкомати или онлайн банковата система.

Interkassa

С тази система с актуализираните сметка: Liqpay, Privat24, NSMEP, Пари Mail, Unikarta, Liberty Reserve, Perfect Money, Web Creds, Ukash, Z-плащане, а също и в терминали попълване България и Украйна.

Портфейл (W1)

С тази система сметката се попълва с помощта на: портфейл, Ukash, EasyPay, QIWI портфейл, RBK пари, уеб Creds, Z-плащане, както и в банки, терминали, магазини за мобилни телефони и електроника в България и Украйна.

клиринг

проект Zadarma предлага корпоративен връзка за юридически лица. За корпоративни клиенти, ние предлагаме заплащане по банков път, подходяща счетоводна документация, лесен за използване на всички услуги по проекта и много други предимства. Прочетете повече тук.