Косене машина у дома стъпка по стъпка ръководство за начинаещи

Косене машина у дома стъпка по стъпка ръководство за начинаещи

Косене машина себе си не само помага да се спестят пари от семейния бюджет, но също така дава възможност да открием таланта на капитана, както и да се експериментира. Още повече, че вече не трябва да седят в дълги опашки на фризьор. Ако се извлекат поуки дом за фризьорство, вие дори може да отвори собствения си дом салон и нарязани семейството и приятелите си. В допълнение, за подстригване къщи могат да бъдат закупени евтино, макар че има много плюсове. Въпреки това, за да стане опитен фризьор у дома, което трябва да знаете, което включва оборудване гилотина за начинаещи. Уроци и съвети е модула защото смея.Косене машина у дома стъпка по стъпка ръководство за начинаещи

Какво ще ви трябва за мъжки прически у дома?Преди да се пристъпи директно към този процес, се подготвят, както следва:

  • Всъщност, машинката. Освен това, не е необходимо да купувате скъпи професионалист. Начало побере обичайния дома на масовия пазар. Те се произвеждат почти всички фирми, които произвеждат малки уреди: Браун, Rowenta, Philips, Panasonic и т.н.
  • Фризьорски ножици. Моля, имайте предвид, че те са добре наточени. Проверете смилане може да бъде, както следва: Изрежете парче памук. Blunt ножици не получите да го направя.
  • Гребен с чести зъби.
  • Нос на раменете си. Можете да си купите специален, но можете да използвате импровизирани домашни средства - кърпа, мушама и т.н.

Инструкции стъпка по стъпка прически у дома за начинаещи

прически уроци започват с подготовката. За да започнете, измийте косата си и суха коса. Това трябва да се направи така, че себум не е запушена в лопатките на инструмента. Ако сте закупили скъпа кола до дома, можете да изрежете и мокра коса. Но ако сте притежател на един обикновен машина средната цена, по-добре е да не рискуваме - мокри къдрици бързо притъпен острие. Налице е също така възможност, че машината на мокра коса ще се изплъзват, което може да доведе до дразнене и дори нараняване.

Косене машина у дома стъпка по стъпка ръководство за начинаещи

Като цяло, за най-простите на мъжките прически у дома не се нуждаят от специални умения, просто поставете правилното закрепване и отиде цялата глава. Клипърс в домашен интериор, ще имат някаква работа за вършене.