Купете си мистрия за инсталирането на участък таван

Шпатули за инсталирането на участък таван

Незаменими инструменти инсталатор тавана лампи са шпатули за инсталиране на окачени тавани. Този уникален набор от остриета, които няма да намерите в строителния пазар, но лесно се получат в магазина "Asta М".В нашия онлайн каталог вижда ясно се посочва цената и техническо описание на всички необходими монтажни остриета, които позволяват точно и бързо изпълнение на инсталацията на винил и плат тавани.

Ние осъзнаваме, инсталационен инструмент на цени на едро. Купете Лопатка за окачени тавани в Москва и от всички региони на България, които предлагаме на достъпна цена за 790-1050 рубли.

Монтаж на острието за окачени тавани

Лопатка за монтаж и довършителни строителни работи - те са напълно различни инструменти. Монтаж на острието е предназначена за закрепване на краищата на опънатите платното с харпун или без вдлъбнатини в профилната рамка.

Сменете мистрия за тавани по някакъв друг инструмент е невъзможно. Професионален инструмент не е в състояние да навреди на тънък филм, той помага да се запълни плат и винил мембраната на фактури бързо и лесно.

Ние предлагаме високо качество на осветление, от остриета от неръждаема стомана. работното си част е тънка, гъвкава и много издръжлив. Дръжка инструменти, изработени от дърво - най-удобният и практичен материал, който се чувства добре в ръката.

Гамата от шпатули за монтаж на окачени таваниВ нашия онлайн магазин на едро и дребно, можете да си купите:

 • Монтаж на острието с две 90 ° завои и продълговата дръжка 40 сантиметра ребра за фиксиране в zakarniznom профил.
 • Ножове 90 ° с една извивка и 24 cm дръжка за фиксиране на филма, когато между преградите и покривната конструкция е много тънък празнина.
 • Шпатули 90 ° с една извивка и дълга дръжка (40 см).
 • Голяма белочела гъска, давайки воля на ръка и е по-дълъг модел на основната острието.
 • Най право острие - по-дълъг вариант на основната шпатула, което позволява достъп до трудни места.
 • Лопатка заоблени ръбове с фини, предназначени за тъкани Deskor и клипове.
 • Плитко острие на сложни профили и тяхното закрепване към филма в ъглите.
 • Перо острие, специално проектирани за монтаж на качеството на филм в ъглите и тесни пространства трудни.
 • Лопата Средна гъска - удобен заместител на основната острието, освобождавайки ръката му.
 • Лопата Средна гъска с къса дръжка - това е друг вид основната нож с много удобна дръжка, лесно се побира в ръката си.
 • Средно право острие - основният инструмент на инсталатора, което позволява на качеството, за да се монтира на филма в каналите на профила.
 • Средно право острие - същия модел, но с дръжка, криейки се в стегнато ръката му.
 • Ъгъл на острието, за да настроите на филма в откритите франзели.

Купете шпатули, определени за окачени тавани

В нашия онлайн магазин богат избор от монтажните остриета, всяко от които е в търсенето сред монтажници. Просто се опитай да работи с всички видове шпатули, можете сами да изберете някои от ходове.

Управление на множество остриета е проблематично, като всеки отбор трябва да има поне един пълен набор от шпатули, да не бъдат хванати, когато се сблъскват с комплекс таван и труднодостъпни места при инсталиране.

Шпатули, като всички други уреди и принадлежности за окачени тавани, които можете да закупите в онлайн магазина "Asta М" с доставка през Москва, Московска област и регионите на Русия. Ние незабавно ще изпълни и да изпрати поръчки.