Моята страница във връзка

Моята страница с нас - какво да правим с тази Welcome

Здравейте, скъпи читатели на блога KtoNaNovenkogo.ru. В предишна статия имаме във всички възможно да се анализират подробно регистрация и пускане в опциите за контакт (от гледна точка на удобство и безопасност). Сега е време да се срещнат директно с факта, че ние предлагаме, "Моят дом", който можете да получите веднага след въвеждане на ВХ и на върха на който можете да видите добре дошъл знак, "Добре дошли".Моята страница във връзка

"Моята страница" - е вашата визитна картичка, която ще бъде разгледана и опознаването на стотици хиляди жители на VC. Така че има смисъл да плащат за регистрация й нужното внимание и да се грижи за настройки за сигурност за всички "репички" не можел да излезе твърде много информация за вас, сериозно подкопава сигурността ви (не само виртуално, но и реално). Бъдете отворени за диалог, но в същото време и бдителни. Как да го направя? Нека да видим.

Как работи "Моята страница" и че това може да се направи

Както можете да видите, че страницата ви е в контакт (както и "моите страници" на други потребители, с когото стават приятели, или просто искат да говорят) е в основата на цялата мрежа (неговите тухли). Той е на базата на тяхната комуникация се основава, както и инструменти, като група от публични и са взаимно допълващи се. Нека се опитаме да се справим с устройствата и конфигуриране "на страницата ми" връзка.

Тя може да ви гледам така (всичко зависи от това колко сериозно сте се приближи в процеса на неговото изпълнение):

Моята страница във връзка

Моята страница във връзка

Между другото, "моите страници" на много известни хора отбелязани стоящи след първото и последното име - което означава, че собствениците им са били проверени публичният си страница:

Моята страница във връзка

Това беше направено, за да се направи разграничение фалшификати (фалшиви профили) от действителните страниците на известни личности. Официален (проверено Vkontatke услуга, т.е. с отметка) на страниците на известни хора в контакт, можете да видите и да търсите тук. и следи за появата на нов - тук.

Как да изберете състоянието и добавяне на запис на моята страница във VK

ще бъде необходимо да се промени статута, просто кликнете върху него с мишката и въведете нов слоган (има цели сайтове с списък на Freaky състоянията, които можете да заемат).Моята страница във връзка

Моята страница във връзка

Също така, музиката ще се излъчва в статус, който слушате през вградените възможности в VC. Т.е. лицето преглеждате страницата си да слушате това и осъзнавам, че имаме много общо помежду си (или обратното). Ако мислите, че това е странно, а след това просто да премахнете отметка е показано на снимката за статут на редактиране.

Дори и в състоянието ще се покаже в каква игра са, например, сега играе (отнася се за игри на приложения за Facebook). Това може да служи като покана за вид да се присъединят към вас. Ако това изглежда да сте повече от да се показват на страницата си, в приложението (играта) Settings да махнете отметката "Покажи прилагането на моята страница по време на игра."

Моята страница във връзка

Ако поставите текстово поле на стената ви във връзка за контакт на всяка страница в интернет. вместо това ще бъде в части от секундата глава на страницата, изображение и описание. Аз, например, така rassharivat (дял) на страницата си в съобщенията на ВХ на своите нови публикации в блога.

Моята страница във връзка

Ако искате да оставите на "Моята страница" частен запис. които ще трябва само да се види с приятелите си, първо ще трябва да кликнете върху броя на записите на стената си (см. предишна снимка), а след това в прозореца, който се отваря, въведете съобщение и не забравяйте да сложите отметка в "Приятели Only".

Моята страница във връзка

В общи линии, да го променят, точно кой може да публикува записи на страницата си (стена) терминал. това ще бъде възможно, като просто кликнете в лявото меню на "Моите настройки", а след това върху раздела "Поверителност" (в "Записи на страница" раздел):

Моята страница във връзка

Моята страница във връзка

Персонализиране на "Моята страница"

Моята страница във връзка

Моята страница във връзка

Tab "Интереси" ще помогне на новия си приятел в негово отсъствие да ви ценят за информацията, намерена на страницата си, както и с някои от старите приятели могат да ви помогнат да намерите потребителите на море Touch. По подразбиране, VC не е възможно да се включите бащиното си име или псевдоним (за които може да се намери старите си приятели). Но не се обезкуражавайте. Всички тези данни ще бъдат отбелязани в "Декларацията" на дъното "Интереси" на съдържанието на раздела.

Ако искате вашите бивши съученици и колеги може лесно да ви намират в открити пространства на VC, не се прилагат, за да добавите към страницата с данни за образование (брой училище, учебна година, името на университета, и т.н.). Ако вашите стари приятели ще ви търсят, тази информация ще им помогне да значително да ограничат видовете подходящ за вашите индивидуални данни за настройка.

На добър час! Ще се видим скоро на страниците на блога KtoNaNovenkogo.ru

Селекциите по темата: