Вакуум Антицелулитен масаж - Банки в дома usliviyah, ревюта, видео

козметологията пазар днес предлага огромен брой услуги в борбата срещу целулита. Един от най-ефективните лечения е анти-клетъчен вакуум масаж.Целулитът - промяна на подкожна мастна тъкан, свързани с прекомерното натрупване на липиди.

Вакуум Антицелулитен масаж - Банки в дома usliviyah, ревюта, видео

Има следните причини за възникването му:

 1. Хормонални нарушения;
 2. Заседнал начин на живот;
 3. наднорменото тегло;
 4. Заболявания, свързани с нарушения на ендокринната система;
 5. Захарен диабет.

Поради горните причини клетките на подкожна мазнина започват да се натрупват липид. Поради увеличаване на клетъчната структура варира подкожна мазнина разбити своята еластичност, кръвоносните съдове са компресирани. Кожата става неравномерно, оток случи.

Добър ефект в борбата срещу целулита предлагат различни масажни техники. По време на процедурата, подобряване на кръвния поток, нормалната съдов тонус, повишена хранене тъкан, повишена еластичност, еластичността на кожата, нормализира обмяната на веществата, на кожата дишане се стимулира.

Особено ефективен вакуум целулит масаж. Това може да се извърши ръце, терапевтът използва специална пластмаса, силикон или стъклени буркани, или с помощта на устройство, което създава вакуум в специална дюза.

Обикновено вакуум масаж е разделен на два вида:

 • Хардуер, специални устройства, когато се използва за създаване на отрицателно налягане в дюзата, която работи масаж терапевт.
 • Ръчно масаж, проведено с силикон, пластмаса, стъкло и каучукови банки без допълнителни устройства.

железария

Вакуум Антицелулитен масаж - Банки в дома usliviyah, ревюта, видео

Снимка: Hardware vakkuumny масаж

Апаратура вакуум масаж се извършва по следния начин - локално въздействие вакуум кожата на нежно смуче в купата, подвижен случва тъкани.

Масажист регулира дебелина съставен валяк кожа регулира интензивността избира режим в съответствие с всеки отделен пациент.

Хардуерът вакуум масаж изолирано място и динамичен.

Обръщайки се извършва на принципа на "смесването засмукване", за да се повиши температурата на третираната зона. Дюзи са приложени към "проблемните" области. Кожа, изготвен и издаден последователно.

Това на практика действа върху кожната тъкан и мазнини.

Dynamic има за цел да премахне подуването. Масаж терапевт изпълнява движение чрез преминаване към брега на лимфен и венозен кръвоток.

Вакуум Антицелулитен масаж - Банки в дома usliviyah, ревюта, видео

В изпълнение ръце използват силикон, каучук или пластмаса буркани. Тя е едновременно неразделна част по време на употреба антицелулитен масаж и независима процедура.

Това е един от най-достъпни и мощни техники в борбата срещу целулита. Особено за тези, които не са в състояние или не желае да използва процедурите за хардуерни и класически масажи.

Вакуум валяк

Вакуум Антицелулитен масаж - Банки в дома usliviyah, ревюта, видео

Снимка: Вакуум масаж валяк

Вид на хардуер масаж. Под влияние на специални дюзи използват ролки. Всеки един от тях изпълнява своята задача, има своя собствена функция. Един валяк улавя кожните гънки и вторите се разклонява и "frays" мазнините в тялото.

В окупираната кожните гънки увеличен приток на кръв. Тези сайтове ще получават повече кислород и хранителни вещества. Изтичането на увеличения лимфна течност, токсини и отрови, които са натрупани в тъканите.

Ако това е интересно, когато ефектът ще бъде видим след антицелулитен масаж, натиснете тук.

Описание и предимства на процедурата

Процедурата включва вакуум масаж препарати, по-голямата част, крайната част.Първо, загрява тъкан отпуска мускулите, сухожилията, има подготовка на действието вакуум.

Ако имате намерение да динамичен вакуум масаж - прилага масло. Движението на кутиите и посоката на лимфен дренаж трябва да е същото.

Cookies след извършване на вибриращи и гали класически масажни техники. Продължителността на лечението е около 10-30 минути.

Времето зависи от площта, на която масажа. Курсът на 10-15 сесии. Месец по-късно, това може да се повтори отново.

Под вакуум има голяма разлика в налягането. Меката тъкан и кожата са изготвени в кутията, и има дълбоко изследване на тъкани.

Вакуум антицелулитен масаж у дома - достоен алтернатива на процедурите, извършвани в кабината.

Как да провеждат антицелулитен масаж у дома?

Вакуум Антицелулитен масаж - Банки в дома usliviyah, ревюта, видео

За извършване на този тест ще изисква вакуумни контейнери. Цените на тези устройства са лесно достъпни.
Има различни видове кутии:

 • Пластмасови, кръгла или овална тип;
 • Силиконова;
 • Комбинация от стъкло и гума.

Добро решение - чудо банка на силикон или пластмаса. Продадени две шеги включени.

Силиконовата чудо банка е подходяща за дома масаж са по-добре от други. Това е по-малко травматично за тъканта, ако се използва неправилно.

Преди извършване вакуум антицелулитен масаж е необходимо да се затопли до областите, в които ще бъдат проведени масаж.

Кожата трябва да бъде приятна на допир. Бедрата, корема, задните части, можете да се смила на ръцете или кърпа. Или замени смилане приемане топла баня за 5-10 минути.

След това кожата е богато смазана. По-добре е да изберете хипоалергенни. Петролът е необходимо, така че банката е лесно да се плъзга върху кожата.

Масаж вакуум буркан извършва на бедрата и задните части за 5-10 минути или по-малко, до стабилно състояние на зачервяване. Да не се превишава срока, посочен в инструкциите. площ в слабините, масажира вътрешната част на бедрата.

Вакуум Антицелулитен масаж - Банки в дома usliviyah, ревюта, видео

Фото: Шофиране масажни банки

кутии линия на движение, както следва:

 1. На задните части - от сакрума на тазобедрената става или кръгово движение в посока на часовниковата стрелка;
 2. Предната, задната, странични повърхности на краката - отдолу нагоре;
 3. Zone задколенните ставите не се масажира.

Основното предимство на терапия целулит дом вакуум се струва. В сравнение с цените в салоните на къщата се окаже по-евтино от десетократно.

Процедурата е много ефективна и не отнема много време.
Не е нужно да прекарват времето си по пътя към стаята за масаж.

Подходящ е за тези, които ценят техните ресурси. На разположение по всяко време, без да се среща и чакат на опашка.

Забелязва се тенденция към увеличаване на теглото и антицелулитен масаж у дома вакуум е идеалното решение.

Yourself да си направите масаж в същото качество като професионален, е трудно. Голяма част от движения, извършвани върху задната повърхност на тялото - бедрата, седалището.

Без помощ и умения, за да работят ефективно с тези области е трудно. Ако инструкциите са възможни подкожен хематом и синини.

 • Инфекциозни заболявания на кожата;
 • Инфекциозни заболявания на косата и ноктите;
 • Отворени рани;
 • Пустулозен обрив;
 • Телесната температура над 37,5 ° С;
 • В острата фаза на болестта;
 • Обостряне на хронични заболявания;
 • Разширени вени тромбофлебит;
 • епилепсия;
 • Неоплазми, особено злокачествен;
 • Всяко състояние на опиянение;
 • пейсмейкър;
 • уролитиаза;
 • Подути лимфни възли;
 • Атеросклерозата.

За противопоказания за информиране на масажиста, тъй като не всички от тях са пълни с противопоказания за масаж. В някои случаи, масаж може противопоказано работи само с определени части на тялото и някои масажни техники.

Преди & След

След тежка стрес се възстанови на 10 кг. После се съвзе и реши да вземе на фигурата. По времето, когато реших да направя един отвор вече 50-та размера на дрехи. Първо се разпран, но спортът не помага. В допълнение борба си за красотата и дори диета, но теглото върви бавно. I реши да се свърже още и масаж за отстраняване на излишната течност от тялото и набъбване. Хванах Веда пропан-бутан, а като удоволствие не е евтино, разбрах, че няма да се дърпам финансово. Тогава той иска масаж на ръцете. Най-накрая намери момиче, че домашно приготвени хардуер вакуум масаж. Цената е поносимо за мен. Започнах да правя. Резултатите не са да чакат дълго. Започнах да отслабнете много по-бързо, целулитът е също намалява значително. Имам тя винаги е била, но след като се съвзех, стана много забележим. За обеми от 12 сесии оставени талията 10 см, бедрата 12 см. След 9 сесии целулит значително отляво. Искам също така да се отбележи, че кожата се стяга перфектно. Силно препоръчвам!

Чудя банки срещу целулита. Прочетете в интернет и реших, че след развода. Толкова много, сега се продава, но целулит по някакъв начин не е много навън. Дълго се съмняваше купят или не. Тогава тя си помисли: "Какво става, ако помощ", и евтин. Реших да си купя. Това беше преди месец. Целулитът с кора в класически изглед имам, но в началния етап, уви, няма.
Започнах да масаж на банките през деня. Се нагрява, като масажирате всяка зона, докато тя е червено, аз излязох на 5-7 минути. След това, той увити в топло одеяло и да лежи на 15-20 минути, за да се отпуснете. След близо месец, някъде в 10-те процедури, трябваше да вярвам в чудеса! Кожа съвършен, без намек за някакъв целулит. Аз бих препоръчал.
Послепис Brim масаж се придържа към правилното хранене и физически упражнения за проблемните зони като у дома си.

След родила бебето ми много се стартира. Това е, за да роди на теглото на 91 кг, а в родилната зала е останало почти нищо, отиде на теглото на 88 кг. През пролетта е много тънък до 64, като всички се отпусна просто страховито. Гърди без сълзи няма да изглеждат, свещеникът също запълзя на колене. Гърди, разбира се, е трудно да се възстанови, само тогава приемете или хирург.
На петия точна много по-лесно. Реших да започне да упражнява в залата, резултатът е, но старите форми не се връщат, особено кожата разочарован. Затова реших да отида до аптеката и си купих няколко кутии и масажно масло.
Започвам да се масажира, за първи път след пет минути, направени за всяка проблемна зона. не е имало болка. Повторете процедурата през ден.
На третия път, когато се наблюдава ефект - кожата се стяга, стават по-еластични.
Докато аз продължавам процедурата всеки път, ефектът е по-силно изразени. Надявам се, че, ако не и до пренатална формата, в много добро ще дойде след 3-4 месеца.