Избягайте от три поучителни истории движат жителите в частен дом, личен опит и истории за

Сън, еуфория, и челен сблъсък с реалността, след като - толкова прост път подготвени за всеки, който копнее да избяга от суматохата на големия град и да се премести на постоянно пребиваване в селска къща. Портал "РИА Realty" реши да споделят истории, разкриващи преместването на градските жители в рамките на резиденцията.Избягайте от три поучителни истории движат жителите в частен дом, личен опит и истории за

Сън, еуфория, и челен сблъсък с реалността, след като - толкова прост път подготвени за всеки, който копнее да избяга от суматохата на големия град и да се премести на постоянно пребиваване в селска къща. Портал "РИА Realty" реши да споделят истории, разкриващи преместването на градските жители в рамките на резиденцията.

Щастието с връщане

Московчанин Светлана Степашин детската си мечта да живее в собствения си дом в страната. Родители се борят за всеки път, за да я убеди да се върне у дома с градина. В университета, страшно я ревнува от нейните приятели, чиито родители се премества да живее извън града. "Сънувах собствената си къща, градина си представя как ще отведе гостите там, тъй като къщата е просторен." - Светлана припомня. И сега, няколко години след завършването си, сбъдната мечта. Съпруг Светлана ги е купил къща. Но от този момент нещо се обърка.

"На първо място, разбира се, диво толкова щастлив, горд, като свикнете с ново пространство. И тогава изведнъж започне да се измъкнем някои странни неща. Например, на звуците. Да, външните звуци от улицата не могат да бъдат чути, ако не е куче peregavkivayutsya това също, между другото, досадно, но както се оказа, самата къща в специален звук, например, бях ужасно изплашена от странни звуци от мазето, където имаме, е на котела, който след това е включен, изключен, произнасяйки по едно и също време, нещо като тежка въздишка, "- .. казва Светлана ,

В допълнение, Светлана се страхува да спи за дълго време, за да останете на втория етаж. "Обзавеждане за спални, детски и стаи бяхме разположени на втория етаж, така че вечер всички се преместихме там. Но в този момент да ми изглежда, че на първия етаж, като загубата на контрол. Бог знае какво се случва. Какво става, ако някой друг да направи пътя и не сме чули, или нещо леко, а по-късно ще се чувстваме, "- каза събеседник на агенцията.

Избягайте от три поучителни истории движат жителите в частен дом, личен опит и истории за

Наред с другите неща Светлана сблъскват с реалността на живота в селските райони: всеки провал, ремонт, почистване на вилата - цялата тази сага. "На първо място, аз на себе си почистване, но това наистина отиде цял ден, а след това нито една от тях, че няма власт. И в близост до секцията след първата пролет се превърна в растително хаос и да се превърне в истинско главоболие. Въпреки това, тъй като това помага да се справят мама което е почти затвори агроном за нас, но това е постоянно щам е твърде неудобно ", - се оплаква Светлана.

Що се отнася до мечтата на Svetlana шумни и приятелски събирания, те са изключително редки. "Приятели някак си не е много склонни да дойде при нас от града, далеч, много време далеч надолу по улицата. И се използва за всичко, трябва да се срещнат в града след работа вечерта в едно кафене. Така събирания са били само за семейни почивки. В този случай, трябваше да мисли, които са късметлии роднини, приятели, защото не всеки има кола ", - казва героинята.В крайна сметка, Светлана убеждава мъжа си да продаде къщата и да се върне в града, в апартамента. "Тъй като аз бях щастлив след преминаването ми се струваше, че съм от изгнание някои назад и се удари в много епицентър на живот Кой друг, но аз съм повече от един град или пеша, дори и само за барбекю през уикенда ..", - казва Светлана.

Някои жителите на градовете, мечтата на една страна не е просто удобна къща, но заветната мечта на живота в селските райони далеч от цивилизацията. Влезте къща-pyatistenok руска печка, банята и голям парцел от 20 дка в близост до гората - това е това, което Валентин мечтал tolyattinka Tomilina при избора на селска къща в село притоци Syzgan Уляновск регион. "Вие ставате сутрин, ходене по водата на извора, около тишината, само птиците пеят И какъв вид Бери в гората, гъби, някои горски река. - Само една приказка," - казва Валентин. Само сега живеят в тази приказка героиня непрекъснато с деца биха могли шест месеца, а след това все още да се върнат в града, оставяйки къщата като лятна резиденция.

Избягайте от три поучителни истории движат жителите в частен дом, личен опит и истории за

Оказа се, че животът село - не е само романтична, но и упорита работа, дори ако не се култивира терена и не съдържа добитъка. "Разбира се, аз гледам напред към децата, но те са отегчени у дома, така че от време на време те са поднесени в града", - казва Валентина. И навика градските стоки, като магазини, също така направи себе си чувствах. Тъй като дори и в селото, Валентина магазин не е, за да камиона храна дойде няколко пъти в седмицата.

След завръщането си в града, за да отидат и да видят в "Вила", че е твърде скъпо, тъй като пътят до нея взеха половин ден, а на няколко шезлонг, както Валентина не е имал кола. Въпреки това, героинята е приел по този начин в продължение на няколко години, но в крайна сметка реши да продаде къщата, която също се оказа проблематично, тъй като дървена pyatistenki някъде встрани от утъпкания път, дори и за нищо особено не искаше.

Щастието с товар

Въпреки това, за някой, който да се премести в страната му къща имаше щастлив край. По този начин, жител на Иркутск Денис Vorohov дълго, за да решите да си купите къща, но в крайна сметка нито за миг съжалих. "Идеята на къщата ми хвърли един приятел, който вече са се заселили в неговото ранчо Рисува очарованието на селския живот, изглежда, че това е раят на земята, но аз все още се съмнявате, както е добре известно, че къщата - .. Това е един напълно различен начин на живот е на различно ниво на отговорност, "- се казва в официалното.

В резултат на това движение се състоя. Къща Денис избра близо до Ангара, така че през лятото на реката може да се стигне с кола за 20 минути. Денис семейство също приеха с радост новия дом. "Преди да си купя къща, събрах семеен съвет и каза, добре, имайте предвид, къщата ще трябва да работят на Земята изисква лечение, и в къщата постоянно там, какво да го правят решите дали сме готови да работим -... Купете" - припомня герой.

Избягайте от три поучителни истории движат жителите в частен дом, личен опит и истории за

Разбира се, промяната на градския живот в провинцията не протече гладко: той трябваше да се разработи нов разстояние и режим, както и в работата и че е необходимо да напуснат училище по-рано. "Къщата, въпреки че е бил купен с него, а след това вече беше доста грозничък, но все пак хвърли лудория: Отоплението на резервоар за вода ще лети, otsyreet на стената Като цяло, скучно е бил някога се корекция, не е толкова просто, колкото в града .. толкова лесно не извикате от жилищния водопроводчик или електротехник в дома на главния майстор. - това си ти, ти си производител, градинар и кожа фермер Между другото, ние не разполагаме с животни апартамент къща трябваше да има вече две кучета и това също е в следващия ... статия в списък с отговорност и натоварване ", - казва Денис.

Въпреки това, след три години в дома си Денис obzhilas семейството си, така че сега е с озадачен припомня градския живот. "Моята къща - това е като личен свят, който трябва да се изгради, колкото е необходимо Е, тогава е различна култура взаимодейства с тези в E като съседи. - След като всички хуманни дали в града, че си в апартамент в дупка се изкачва и тук. не е тази на закриването на някои от външния свят, нито на хората ", - казва героят.