Как да си намеря работа в FSB България, работни места за жени, момичета

Намери си работа в Съвета за финансова стабилност, дори и едно момиче или жена - е особено вярно сред хората, свързани със съдбата на военната служба. Няма съмнение, че работата на тази услуга е един от най-престижните професии в страната ни.Офицери от ФСБ са една чудесна възможност да се изкачи по стълбичката на йерархията. Затова всеки трябва да знае как да си намерят работа и да премине през всички необходими тестове.

Но такава услуга налага голяма отговорност на кандидата. Служителите по сигурността трябва да има висока психологическа стабилност, да бъде готов да бъде в извънредна ситуация, да бъде в състояние да изпълни задължението си честно и до края. Ето защо, в конкурса за заемане на свободни длъжности в Съвета за финансова стабилност е повече от двеста души в място. За информация как да си намеря работа в Съвета за финансова стабилност, ще опишем в тази статия.

На какви изисквания трябва да отговаря на бъдещите служители

Изисквания към кандидатите за позицията на Съвета за финансова стабилност:

 • само да има български гражданство;
 • имат достатъчно ниво на физическото развитие;
 • необходимото ниво на психическа стабилност;
 • разполага с достатъчно образование да участват в планираната позиция;
 • не трябва зависимости от алкохол или наркотични съединения;
 • отговарят на квалификацията на възрастта.

Основанията за отказ за определен конкретен кандидат воля:

 • наличност на гражданство на друга държава;
 • криминално досие или с кола на полицията;
 • криминално досие в близките кандидати;
 • негодни за военна служба във въоръжените сили.
 • съществуващата зависимост от алкохол или наркотици в повечето от кандидата или неговите близки;
 • липсата на развитие на мисловните процеси, лоша памет, лоша когнитивни способности, ниска устойчивост на стресови състояния.

Също така, офицер на ФСБ не може да бъде лице, което отказва да поеме отговорност за запазване на държавната тайна или да се провери неговата процедура автобиография. Не вземайте на работни места и на лице, чиито близки членове на семейството, което живее постоянно в чужбина или да се изготви чуждо гражданство или разрешение за пребиваване. И накрая, дори кандидатът най-квалифицираните няма да получи услугата, ако в момента просто няма работа, той беше.

Как да си намеря работа в FSB България, работни места за жени, момичета

Къде се кандидатства за влизане в експлоатация в България

Необходими документи за свободна работа

Разглеждане на всички документи се извършва ежемесечно. В края на решението за преразглеждане или не да се преразгледа кандидатурата като конкурент на попълване на едно свободно. Това решение уведомява заявителя с писмо.Документи, изпратени по електронна поща, няма да бъдат разглеждани - бъдете внимателни!

Как да си намеря работа в Съвета за финансова стабилност на етапи

Разглеждане на прилагането на позицията друг кандидат в структурите на ФСБ, преминава през следните етапи:

 1. Лечение на заявителя в отдела персонал на Федералната служба за сигурност на Федерацията, в която кандидатът живее. На този етап, заявителят изготвя документите, включени в списъка, както и попълване на въпросника. На частна афера на кандидата, който ще бъде разгледан от Комисията.
 2. Медицинският преглед.
 3. Тестване за съответствие със състоянието на фитнес.
 4. Преминаването на психологическо изследване. В тази стъпка се тестове за психологическа готовността на кандидата за услугата, целта обстановка, липсата на зависимост и пристрастяване кандидати, не са съвместими с услугата. Проверка на постъпленията като ( "детектор на лъжата") по конвенционалния тест, и с използването на технически средства.
 5. Осъществяване на жалбоподателя за допускане до държавен данни в тайна.
 6. Регистрация на кандидатите за услугата, прехвърли първокурсник в състоянието на ФСБ. Започнете услуга.

Как да си намеря работа в FSB България, работни места за жени, момичета

изискванията за момиче

Традиционно, наречени жените са "слабият пол", така че много хора мислят, че класирането им на силите за сигурност, и по-специално в Съвета за финансова стабилност, това е невъзможно. В действителност това не е вярно. Разбира се, заетостта на жените в Съвета за финансова стабилност ще бъде още по-трудно, отколкото за мъжете. Но това е трудно - да не кажа невъзможно! Много жени и момичета са България се нарежда на организацията. В тази част на бележките ни каже няколко думи за това, което работата на ФСБ и каква работа, подходяща за жени.

Има техника на отпадъци за това как да се намери момиче за работа. Заетостта трябва да започне като се свържете с отдел Човешки ресурси. Има кадрови служители специалисти обясняват на момичето, като се стреми да служи на сигурността, което ще изисква документи и какви са качествата на кандидат за позицията. На първо място, комисията за подбор на кандидатите ще разгледа характеристиките, предоставени от женски заявителя. Ако те отговарят на всички изисквания, то тогава е време да се премине медицински съвет. Заслужава да се отбележи, че изискванията към кандидатите за мъже и жени са поставени много плътно, и наличието на дори малки хронични заболявания кандидатура може да бъде отхвърлена.

След като премине медицинските борда soiskatelnits трябва да се подложи на психологически тестове. Успоредно с това Комисията проучи внимателно информацията за живота на soiskatelnitsy. Пречка за въвеждането в експлоатация ще бъде наличието на криминално досие, кара в полицейското управление, големи дългове.

След приключване на всички етапи на разглеждане на друг кандидат Комисията ще вземе решение за допускане на кандидат за работа в КГБ. След това, на конкурсен принцип ще бъде избран най-добрият кандидат за определен клас работа. Съдейства при преминаването на състезанието може да има юридическо образование, владеене на чужд език, има редица професионално ценни качества: способност да се справят с оръжия, опитът на служба във въоръжените сили или правоприлагащите органи, както и другите.

договор за работа

Въведете услугата на българската договора гражданин, който няма чуждо гражданство и отговаря на всички изисквания, може да граничи с войски на Федералната служба за сигурност на Руската федерация. Изисквания за изпълнители като цяло съвпадат с тези, описани в предишните части на бележките.

Както е видно от представените по-горе материал, за да получите ФСБ не е лесно, но наистина!

Нещо, което е полезно за вас: