Купи Pestis онлайн магазин "отгоре бельо"

Стикери на гърдите или pestisy - това е един много откровено бельо. Те демонстрират цялото очарование на женска гърда и в същото време да се скрие най-интимните - зърната. В нашата фото каталог съдържа много оригинални подложки. Незабавно наличен за поръчка Pestis във формата на сърца, рози, всички видове кръгове и звезди.Стикери за зърната първоначално са били използвани изключително на плажа и едва по-късно се мести в интимен гардероб на много жени. Голямо разнообразие от форми, цветове и материали позволява да изберете някоя Pestis под дъното, ефективно да го комбинирате с двете провокативни мрежести чорапи и романтични дантелени шорти.

Това, което прави pestisy?

Pestisy предназначена за многократна употреба. Надеждно фиксиране позволява използването им в специални моменти, и на самия плаж, солариум, не се страхува от неудобни ситуации.Една от основните причини за загриженост на нежния пол, е качеството на лепилото, както и неговата надеждност и дълготрайност. Ние Бързам да ви уверя, че в нашия онлайн магазин се продава pestisy на лепило въз основа на качеството. Специално вещество не предизвиква алергии и е устойчив на вода.

Външно лигавицата на гърдите може да се състои от обикновени или метализирани тъкани, украсени с четки, палети, допълнени с романтични къдри и сладък лъкове.

Можем също така да купуват стикери върху гърдите на силикон. Те са най-приятен за използване, лесно да се вземе формата на гърдата и може да се използва дори и в ежедневието. Тези наслоявания могат да се справят с проблема "изпъкнали зърна" и в същото време елиминира дискомфорта в случай на традиционна сутиен.

Pestis е универсален размер, което означава, че може да се носи като Сладко жени и момичета с малки гърди.